ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Nezabudnutelny jelen
Nezabudnutelny jelen
vloženo: 17.4.2013 20:54
autor: Martin Pišta

úlovky (svět)

Jelen
Jelen
vloženo: 15.9.2015 12:34
autor: Radim Hlaváček

trofeje

srnci
srnci
vloženo: 29.10.2013 18:46
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 11.9.2012 13:43
autor: Marek Drha

zbraně

Nové zapažbení lankasterové jednušky Nowotný,moje práce.
Nové zapažbení lankasterové jednušky Nowotný,moje práce.
vloženo: 27.9.2019 20:25
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 29.3.2018 12:51
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Kde že ty loňské sněhy jsou...
Kde že ty loňské sněhy jsou...
vloženo: 17.2.2020 13:08
autor: Petr Hruška
Statistika
  • 232887 fotek (10 dnes)
  • 7937 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8869 inzerátů (2 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 748209 komentářů fotek (25 dnes)
  • 12929 komentářů videí (0 dnes)
  • 3289195 hlasování fotek (98 dnes)
  • 56415 hlasování videí (0 dnes)
  • 37587 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 8 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Delikatesa

Když máte nadúrodu kedluben, co s nima?Zdřevnatět je nechat by byla škoda.Králíky nemám do penze pořídím.
Oloupu je, nakrájím na 1 cm plátky a dám kvasit jako okurky (kopr, višňový a révový list +slaný roztok).Dobrou chuť!
vložil: Jiří Netík
vloženo: 5.7.2020 10:47
zobrazeno: 2130x
hodnocení: 24 hlasů



Komentáře:

8.7.2020 12:08 vložil Omar Stodůlka
Výborný nápad! 1***
5.7.2020 12:26 vložil Lubomír Prokeš
1****
5.7.2020 11:54 vložil Josef Balat
1***
5.7.2020 11:47 vložil Jiří Netík
Dal jsem si hlas, napravím. Jsou stále křupavé.
5.7.2020 10:52 vložil Jindřiška Padalíková
Takže kedlubnové kvašáky !? Změknou?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.