ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zivotny
Zivotny
vloženo: 25.9.2012 19:37
autor: jano k

úlovky (svět)

raritka
raritka
vloženo: 17.2.2012 07:00
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Můj páteční.
Můj páteční.
vloženo: 5.8.2020 07:27
autor: Ladislav Bodi

zvěř v přírodě

Při lovu
Při lovu
vloženo: 5.3.2017 16:50
autor: Václav Vašíček

zbraně

Kulový troják Merkel
Kulový troják Merkel
vloženo: 6.1.2019 03:40
autor: jan chadt

fotopast

Odpolední návštěva
Odpolední návštěva
vloženo: 17.4.2014 11:38
autor: Honza

myslivecké umění

nové
nové
vloženo: 22.1.2015 19:08
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 232883 fotek (3 dnes)
  • 7937 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8867 inzerátů (0 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 748213 komentářů fotek (9 dnes)
  • 12929 komentářů videí (0 dnes)
  • 3289184 hlasování fotek (14 dnes)
  • 56415 hlasování videí (0 dnes)
  • 37585 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Inzerce

Dalekohled den / noc ATN BinoX HD 4-16x

Prodám plně funkční výborný dalekohled s režimem Den/Noc. Dalekohled ATN BinoX HD 4-16x den / noc je stále v záruce.

Parametry produktu

3D gyroskop se zabudovanou stabilizací
Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek
Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění
Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač
Nahrávání videa ve FULL HD

Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění.

Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma.

Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos.

Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka.

Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků.

Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A.
Na dobírku zasílám pouze po platbě předem ale upřednosťnuji osobní předání.

Cena: 11700
Kontakt: 732921425

vloženo: 17.10.2019 14:29
zobrazeno: 22672x







  • Lowa Renegade Warm gtx mid slate
    vloženo: 1.2.2023 14:31
    vložil:
    zobrazeno: 6337x

  • Prodám puškohled ZEISS
    vloženo: 9.12.2015 20:50
    vložil:
    zobrazeno: 52185x

  • Prodám noční vidění Pulsar Recon 750
    vloženo: 1.5.2015 15:18
    vložil: Hubert Hubert
    zobrazeno: 60452x

  • Puškohled + kolimátor
    vloženo: 20.8.2019 22:08
    vložil:
    zobrazeno: 20979x

  • Prodám myslivecké sako OTAVAN TŘEBOŇ
    vloženo: 22.1.2015 19:21
    vložil: Jan Sklenář
    zobrazeno: 53593x

  • Puškohled Yukon
    vloženo: 10.10.2023 17:06
    vložil: Ladislav Růžička
    zobrazeno: 1973x
Prodám plně funkční výborný dalekohled s režimem Den/Noc. Dalekohled ATN BinoX HD 4-16x den / noc je stále v záruce. Parametry produktu 3D gyroskop se zabudovanou stabilizací Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač Nahrávání videa ve FULL HD Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění. Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma. Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos. Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka. Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků. Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A. Na dobírku zasílám pouze po platbě předem ale upřednosťnuji osobní předání.