16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání

Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Taký menší-:)
Taký menší-:)
vloženo: 5.1.2014 15:22
autor: Luboš Ondrášik

úlovky (svět)

Dnes ráno " LOVU ZDAR "
Dnes ráno " LOVU ZDAR "
vloženo: 26.4.2019 06:11
autor: Michal / admin /

trofeje

Zadařilo se
Zadařilo se
vloženo: 5.10.2019 19:38
autor: Jiří Netík

zvěř v přírodě

Jubilejní 1.000 fotografie
Jubilejní 1.000 fotografie
vloženo: 27.9.2014 08:26
autor: Děda z lesa

zbraně

V dílně...
V dílně...
vloženo: 27.8.2015 07:00
autor: jirka krbeček

fotopast

Rys
Rys
vloženo: 6.2.2012 07:57
autor: Vladimír Zach

myslivecké umění

Z mojí dílničky
Z mojí dílničky
vloženo: 27.1.2018 15:17
autor: Milan Kučera
Statistika
  • 239991 fotek (15 dnes)
  • 8292 videí (2 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9545 inzerátů (4 dnes)
  • 287 diskuzí (0 dnes)
  • 757432 komentářů fotek (6 dnes)
  • 12992 komentářů videí (1 dnes)
  • 3349551 hlasování fotek (49 dnes)
  • 57064 hlasování videí (1 dnes)
  • 38991 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 10 online

Připomínky a názory
Diskuze

Dotace pro myslivce

Patrik Dvořák vložil 23.6.2025 22:11
Zdravím myslivce, byť tady už snad nikdo nepíše, zkusím to.
Máte někdo nějaké info, proč nejsou vyplaceny dotace na políčka a třeba na koroptve a další??!!!
Jako už je polovina roku pryč, máme obědnané koroptve, založena políčka a peníze z loňska nikde. Teď vidím , p Výborného v televizi, tak jsem si na to zase vzpoměl. Chystám se napsat na ČMMJ jestli nemohou pomoci, jelikož na ministerstvo zemědělství jsem volal a takový arogantní krávy jsme nečekal!!!
Díky za info
Chcete reagovat na toto téma? Zaregistrujte a přihlaste se.
Pavel Štěrba reaguje 8.7.2025 08:46
Paradox je, že stát byť nemá na dotace, tak úřednický aparát co se těmi dotacemi zabývá, zůstává pořád stejný.
Patrik Dvořák reaguje 7.7.2025 19:28
Zdravím, kdo viděl reportáž na Nově musel prostě uznat, že to je lhář jak prase, já prostě nemůžu jinak. Jak to vzniklo již před jeho nástupem ???!!! Za něho jsou ty platby špatně, jak může říkat, že v tuto chvíli nejsou peníze na opatření v krajině, ale na cvičení víme který, peníze jsou??!! Je to prostě lhář!!! Byh se nedivil, že je to schválně.
Martin Hálek reaguje 6.7.2025 08:49
Pánové, vlastníkům nestátních lesů dluží přes miliardu. Nějak se taky s dotacema za loňský rok začínám loučit. O letošku nemluvě, i když to mám vyplněné a čekám až se nahrajou plomby...
Patrik Dvořák reaguje 5.7.2025 22:41
Rozhořčení??? Tak to je slabý slovo, to co si totiž jako dovolují, je prostě totálně přes čáru, tak to prostě dělat nelze. Teda někdo může a o žádnou anonimitu nejde, vše sedí.
Patrik Dvořák reaguje 5.7.2025 22:39
OK beru, pravdu máme bohužel oba.
Vlasta Hadr reaguje 5.7.2025 07:55
P.D. Chápu vás a vaše rozhořčení ale to neznamená že se tu budete chovat jako hulvát trochu nebo více slušnosti by neškodilo a neskovávat se za anonimitou těchto stránek . V.H.
Patrik Dvořák reaguje 3.7.2025 09:45
Zdravím, včera večer jsem psal p. Janotovi a dnes mi odepsla, že v pondělí požádal Novu o reportáž s tím skrčkem, tak uvidíme. Výbornej je totálně marnej, je jasně vidět co to je za vola a ta akce s těmi divočáky to jen podepisuje. Trotli nó.
Milan Jirmann reaguje 3.7.2025 09:03
Dnes jsem četl, že MZe dluží myslivcům cca 140 milionů na dotacích. Chlapi, znáte to, slibem nezarmoutíš. Co myslíte, kde skončily ty slibované peníze?
Martin Hálek reaguje 3.7.2025 08:58
Tak když si dáme dohromady "super akci" na Jablonecku ( kde otrávili hodně myslivců s výsledkem jakého dosáhli a náklady v řádu milionů), potom návrh novely zákona o myslivosti který byl opravdu majstrštyk že se bouřili jak zemědělci tak vlastníci lesů o myslivcích nemluvně, tak je vidět jak ohromující zájem o zvěř a hlavně péči o zvěř mají
Patrik Dvořák reaguje 2.7.2025 19:10
My máme objednány koroptve na druhou půlku srpna a neproplaceny z minula, jim jebe???
Martin Hálek reaguje 2.7.2025 12:33
Pošlou mělo být, píšu z mobilu.
Martin Hálek reaguje 2.7.2025 12:32
Včera něco proběhlo, tuším ze na Nově. Ministr sliboval že v září, nejpozději v říjnu poslouchat na KÚ peníze. Uživatelům honiteb tam visí kolem 150 ti milionů. Ale slibem nezarmoutíš...
Patrik Dvořák reaguje 2.7.2025 11:50
Zdar, teď jsem psal na MZ, jo asi zbytečně, ale ulevil jsem si, od p. Janoty nemám další odpověď, ale napadlo mě dát to někomu do sdělovacích prostředků, televize, prostě zvěřejnit to. Jasně nemusí to být úplně zajímavý, ale třeba by se toho někdo chytl a navíc malá reklama pro myslivce, vždyť my děláme tx opatření v krajině, my se staráme, stát nabídl dotace na to či ono a nakonec to nevyplatí, trochu špatně asi, nebo se pletu???
Mirek Lotocký reaguje 1.7.2025 18:08
https://www.cmmj.cz/vyplaceni-prispevku-za-rok-2023-2024/
Vlasta Hadr reaguje 30.6.2025 11:02
Myšleno tak že ČMMJ by měla být prvořadým garantem - všeho co se okolo myslivostí děje včetně dotací - bohužel- převládají jiné zájmy . V.H.
Martin Hálek reaguje 29.6.2025 13:30
A co má s dotacemi společného ČMMJ? Žádost o dotace se posílá na příslušný krajský úřad. A pokud na kraj peníze nedojdou, tak je zákonitě nikdo nemůže poslat uživatelům honiteb. ČMMJ může maximálně vznést dotaz globálně a nikoli za určitou honitbu. Volat na MZe je plýtvání časem. Jedinou odpověď lze dostat na příslušný KÚ, kde vám dají jednu ze dvou odpovědí: peníze zatím nepřišly - nemůžeme vám nic poslat(zatím), nebo peníze přišly - průběžně posíláme. Víc se nikde nedozvíte...
Vlasta Hadr reaguje 29.6.2025 07:37
Pánové plný souhlas a protože mě z ČMMJ vyhodit nemůžou - nejsem členem - tak se pod to i podepíšu . V.H.
Patrik Dvořák reaguje 26.6.2025 01:21
Zdar, došel jsem z čekaný a vidím co píšeš, souhlas, jeden krypl vedle druhýho, no včera jsem psal p. Janotovi a ihned odepsal, posílají nějaký dopis na MZ , jsem už fakt nasranej, políčka založena, koroptve objednány a za loňský rok peníze nikde.
Pavel Štěrba reaguje 25.6.2025 11:07
No Patriku, jsou to mrtvé stránky..... Jinak k dotacím: moje poslední ínformace je asi půl roku stará, v lednu měly být vypláceny dotace za černou, včetně těch ostatních, jenže krajský úřad na to dosud nedostal peníze, bo mu je neuvolnila vláda. Takže nemají z čeho. Holt důsledek politiky vládní pětidemolice..... Jinak Výborný se při blamáži s policejními odstřelovači chvástal, že nám vyplácí 2000 za každého divočáka. Tak když v nejvyšší kanceláři sedí vůl, nediv se že ve stejné budově budou i krávy.
Patrik Dvořák reaguje 25.6.2025 07:40
To je jako nikdo nevyužívá, nebo na tyto stránky myslivci nechodí??????
Patrik Dvořák reaguje 23.6.2025 22:12
?????