Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17435)
- úlovky (svět) (2320)
- trofeje (4707)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43871) (3 dnes)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40090) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13575) (1 dnes)
- zbraně (2624)
- lidé (4699)
- fotopast (16151)
- myslivecké umění (4885)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7170) (3 dnes)
- ptactvo v přírodě (20800) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7523) (3 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15775)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24725)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Môj tohotoročný
vloženo: 6.10.2016 21:21
autor: Igor Málik
úlovky (svět)

Jelen
vloženo: 15.9.2015 12:34
autor: Radim Hlaváček
trofeje

Letitá trofej (1924)
vloženo: 14.2.2020 09:20
autor: Děda z lesa
zvěř v přírodě

Bachyně
vloženo: 26.4.2016 19:18
autor: Martin Žatka
zbraně

puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller
fotopast

ako by ich jedná mater mala...
vloženo: 4.5.2020 14:42
autor: pali1
myslivecké umění

Diviak...
vloženo: 9.3.2013 22:26
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Složil jsem svářečské zkoušky.
Můj recept na svařák. Do 1/2 l vody dám 2 svítky skořice, které rozlámu, asi 15 hřebíčků, 2 hvězdičky badiánu, 2 kuličky nového koření, 1 kuličku jalovce a přivedu do varu. Pak 20 minut táhnu. Vyjadřincuji a nakrájím 1jablko na kostky 1x1 cm. Po 20 minutách táhnutí nasypu do vývaru koření jablka a naleju 2 l červeného vína (když není červené, může být i bílé). Nechám vařit do zpěnění a vypnu. nesmí přejít varem. Celou dobu je to pod pokličkou, aby neunikaly silice a vůně. Před konzumací tam naleji 1 dl rumu. Tož ať Vás hřeje!!!!
Komentáře:
8.2.2022 20:27 vložil Antonín Polách
O novém koření do svařeného jsem ještě neslyšel,ale ty dvě kuličky se tam ztratí.Jednou mě někdo radil abych zkusil hřebíček dát zase do slepičí polévky.
O novém koření do svařeného jsem ještě neslyšel,ale ty dvě kuličky se tam ztratí.Jednou mě někdo radil abych zkusil hřebíček dát zase do slepičí polévky.
7.2.2022 07:19 vložil Bohumír Petříček
1****
1****
7.2.2022 07:19 vložil tomáš holíček
Víc rumu, míň vody.Když je zima.....
Víc rumu, míň vody.Když je zima.....
7.2.2022 05:23 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
1***
6.2.2022 13:20 vložil Josef Balat
1***
1***
6.2.2022 12:26 vložil Svaťa Klement
Prospěl za 1****Já cukr nechám nejprve zkaramelizovat,potom už stejně.
Prospěl za 1****Já cukr nechám nejprve zkaramelizovat,potom už stejně.
6.2.2022 11:35 vložil Jiří Netík
Inko dík, asi 5 polévkových lžic cukru. Piji i studené na žízeň. Rum 1/2 dcl.
Inko dík, asi 5 polévkových lžic cukru. Piji i studené na žízeň. Rum 1/2 dcl.
6.2.2022 11:27 vložil Jindřiška Padalíková
Zapomněls na cukr. Vyzkouším. 1****
Zapomněls na cukr. Vyzkouším. 1****
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










