16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Včerejší srnec.
Včerejší srnec.
vloženo: 1.7.2013 08:56
autor: Stanislav Ticháček

úlovky (svět)

Los-Magadan (RUSKO) 9/2012
Los-Magadan (RUSKO) 9/2012
vloženo: 10.2.2013 17:33
autor: michal bezega

trofeje

Hotová trofej
Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann

zvěř v přírodě

u kořisti 3
u kořisti 3
vloženo: 30.3.2013 11:06
autor: Marek Drha

zbraně

Lovecký tesák s damaškovou čepelí
Lovecký tesák s damaškovou čepelí
vloženo: 13.2.2016 11:34
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 6.5.2018 07:41
autor: Jaroslav Richter

myslivecké umění

Rytina
Rytina
vloženo: 5.1.2018 16:03
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 241462 fotek (11 dnes)
  • 8394 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9650 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (1 dnes)
  • 758746 komentářů fotek (24 dnes)
  • 12982 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357123 hlasování fotek (48 dnes)
  • 57203 hlasování videí (2 dnes)
  • 39387 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 12 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Chléb dle receptu pana Vlosovského

Opravdová pochoutka
vložil: petra
vloženo: 25.2.2013 14:33
zobrazeno: 1824x
hodnocení: 25 hlasů



Komentáře:

27.2.2013 13:10 vložil petra
Recept:je moc dobrý a levný ale časově náročný Suroviny:1kg hladké mouky,1lžíce soli a celého kmínu, 3-5středních uvařených brambor,1droždí,1lžička cukru a 7dc vlažné vody Brambory studené nastrouháme na jemno přidáme sůl a kmín,mouku. 2dc vody cukr a droždí dáme kynout na kvásek jak je hotov tak přidáme k ostatním surovinám a vypracujeme těsto. To dáme na40min.kynout. Potom se má na pomoučeném vále rozválet a přeskládat a zas dát kynout.3krát po 40min. já to vždy jen přebouchala.Potom si připravíme pekáč do kterého dáme naolejovaný pečící papír. Těsto na vále vypracujem do tvaru chleba a dáme do pekáče a ještě 1hod. kynout . Já nechala jen půl nebot jsem hned měla plný pekáč.Před vložením do trouby potřem vodou.Trouba se musí předehřát na 200 a potom tam dáme a ještě 20min. takto pečem potom snížíme na 180 a pečem další 1a půl hod.Je dobré podle zbarvení vrch zakrýt papírem aby se nespálil a ten čas konečného pečení také záleží na troubě,až to prostě nelepí.
27.2.2013 07:55 vložil inga
...jasné Peťa, že môžete recept zverejniť...nie je to žiadne tajomstvo...a som rada, že sa podaril a chutil...:)))
27.2.2013 05:11 vložil milan kozak
Dobry den, muzu Vas poprosit taky o recept.Dekuji Kozak
26.2.2013 09:35 vložil Jiří Břeň
Vypadá opravdu moc dobře,také bych prosil recept děkuji
26.2.2013 07:21 vložil Jaroslav Vlosovský
Jo a nesmím zapomenout na Ingu. Ta mi dala tento vynikající recept na chlebík na vyzkoušení. Skvělá to kuchařka.Inuško díky.
26.2.2013 07:03 vložil Jaroslav Vlosovský
Šikulka Pěťulka.Ode mne velká pochvala.... bodík.. 1****. Vypadá fakt skvěle. Jenom zakousnout do té křupavé kůrčičky.
25.2.2013 19:22 vložil zakelina adamkova
Vypadá moc dobře, můžu poprosit o recept ?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.