
Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní
vloženo: 9.11.2025 10:27
autor: Josef Kouba
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17419) (1 dnes)
- úlovky (svět) (2319)
- trofeje (4706)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43841) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40025) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13568)
- zbraně (2621)
- lidé (4689) (2 dnes)
- fotopast (16119) (3 dnes)
- myslivecké umění (4885)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7157)
- ptactvo v přírodě (20761) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7475) (3 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15770)
- myslivecké stavby (3948)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24699)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Uloven 12/2012 , ve volnosti
vloženo: 11.2.2013 12:20
autor: michal bezega
úlovky (svět)

**
vloženo: 21.1.2015 12:07
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje

ÚLOVKY SEZONY 2017
vloženo: 15.1.2018 11:19
autor: Petr Waclawek
zvěř v přírodě

Schengenská dohoda I.
vloženo: 12.1.2020 10:07
autor: Jiří Netík
zbraně

První pokus
vloženo: 19.4.2016 22:43
autor: Jiří Pavlovský
fotopast

okolo polnoci-to je jeho čas.....
vloženo: 10.12.2019 13:23
autor: pali1
myslivecké umění

Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce
vloženo: 24.12.2015 11:43
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Dlouhodobá macerace ve studené vodě je velmi důležitá

Komentáře:
2.1.2015 17:51 vložil Martin Saifrt
Nebo pár hodin ve slané vodě,
Nebo pár hodin ve slané vodě,
27.12.2014 21:05 vložil Marek Švub
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
27.12.2014 19:49 vložil Jan Tesař
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










