Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17435)
- úlovky (svět) (2320)
- trofeje (4707)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43871) (3 dnes)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40090) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13575) (1 dnes)
- zbraně (2624)
- lidé (4699)
- fotopast (16151)
- myslivecké umění (4885)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7170) (3 dnes)
- ptactvo v přírodě (20800) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7523) (3 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15775)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24725)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

první zlatý
vloženo: 11.11.2012 18:34
autor: Michal Kovařík
úlovky (svět)

konec loňské sezony
vloženo: 19.3.2014 07:00
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje

Kmotřičky ...+1
vloženo: 23.2.2012 21:53
autor: Vít Hlavica
zvěř v přírodě

Že by chrutí ?
vloženo: 6.2.2015 08:50
autor: Děda z lesa
zbraně

Legenda
vloženo: 13.6.2014 07:59
autor: Děda z lesa
fotopast

...
vloženo: 3.9.2012 14:58
autor: Josef Cimerman
myslivecké umění

farbiar..
vloženo: 2.2.2014 16:32
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
už dozrávají

Komentáře:
25.7.2014 20:18 vložil Jiří Šrom
Zkusit pecku od druhé půlky brosve oddělit lžičkou. Nebo také nechat broskve více dozrát, pecka půjde snáz. Vím,zavařují se raději tvrdší ještě plně nevyzráté broskve. Také u toho prskám. Nevím jak to dělala máti, ale ta dokázala zavařovat plně vyzrálé měkké plody( i lehce podtržené, nechala dozrát na lískách - bedničkách v chladu ), ty pak krásně rozpůlila a nejen lehce oddělila pecku, ale dokonce stáhla slupku. A co je pro mě nepochopitelné - nikdy neměla broskve rozvařené. Dodnes nechápu!
Zkusit pecku od druhé půlky brosve oddělit lžičkou. Nebo také nechat broskve více dozrát, pecka půjde snáz. Vím,zavařují se raději tvrdší ještě plně nevyzráté broskve. Také u toho prskám. Nevím jak to dělala máti, ale ta dokázala zavařovat plně vyzrálé měkké plody( i lehce podtržené, nechala dozrát na lískách - bedničkách v chladu ), ty pak krásně rozpůlila a nejen lehce oddělila pecku, ale dokonce stáhla slupku. A co je pro mě nepochopitelné - nikdy neměla broskve rozvařené. Dodnes nechápu!
25.7.2014 18:43 vložil Irena Procházková
1****
1****
25.7.2014 13:22 vložil Jindřiška Padalíková
Druhou půlku ořezat od kostky (většinou vyjdou 2-3 kousky).
Druhou půlku ořezat od kostky (většinou vyjdou 2-3 kousky).
25.7.2014 12:17 vložil Děda z lesa
To děláme, získáme půlku bez pecky, z druhé nejde pecka...
To děláme, získáme půlku bez pecky, z druhé nejde pecka...
25.7.2014 08:40 vložil Štefan
Narežeš nožíkom dokola a rukami roztrhneš dá to makačku.
Narežeš nožíkom dokola a rukami roztrhneš dá to makačku.
25.7.2014 08:25 vložil Děda z lesa
Dostal jsem 25kg ze Slušovic, celé nejdou do sklenic. Poraďte jak odpeckovat - manželky problém.
Dostal jsem 25kg ze Slušovic, celé nejdou do sklenic. Poraďte jak odpeckovat - manželky problém.
25.7.2014 07:37 vložil Marika Hladká
Už jsem je zavařovala. :)
Už jsem je zavařovala. :)
25.7.2014 06:23 vložil Jaroslav Vlosovský
Láďo to máš na zahrádce?....1*
Láďo to máš na zahrádce?....1*
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










