16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

muflon
muflon
vloženo: 10.12.2014 23:55
autor: Jiří Kejkrt

úlovky (svět)

neptun
neptun
vloženo: 17.2.2012 09:41
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Rarita
Rarita
vloženo: 13.9.2016 15:14
autor: Martin Kronus

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 24.1.2020 06:15
autor: Josef Vršan

zbraně

Brno Super
Brno Super
vloženo: 27.2.2012 21:59
autor: Trlifaj Vladimír

fotopast

...
...
vloženo: 24.5.2020 14:54
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Rys..
Rys..
vloženo: 5.3.2013 18:58
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241462 fotek (11 dnes)
  • 8394 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9650 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (1 dnes)
  • 758746 komentářů fotek (24 dnes)
  • 12982 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357123 hlasování fotek (48 dnes)
  • 57203 hlasování videí (2 dnes)
  • 39387 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 13 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Kapr na pivu

Ještě by k tomu bodnul domácí chlebík, ale ani s tím kupovaným to nemělo chybu. Dobré chutnání :o))
vložil: Michael Brož
vloženo: 25.5.2013 19:22
zobrazeno: 1351x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

26.5.2013 18:52 vložil Michael Brož
Jardo, do rubriky ostatní se smí jen po pořádným gáblíku, hladový ani náhodou :o))
26.5.2013 17:01 vložil Jaroslav Vlosovský
No není fakt zač, ty provokatére, když můžu polykat akorát na prázdno....1***
26.5.2013 08:27 vložil Michael Brož
Inspirace je z Rybího receptáře Miloše Štěpničky .. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a obalíme v hladké mouce smíchané s mletou paprikou. Podle chuti můžeme přidat i trochu pálivé papriky. Potom kapra vložíme do nízkého pekáče, poklademe hojně plátky másla, zalijeme pivem a pečeme v troubě. A jak už jsem psal u guláše potom je to podle vlastní chuti a co je třeba zrovna doma po ruce. Tak já si přidal červený koření na ryby a trochu kmínu. S paprikou nešetřím, aby ta mouka byla opravdu červená a toho másla taky víc, hezky pokladu celé porce. Pak ten zoftíček prostě nemá chybu :o)) Je to jednoduché, rychlé a s tím pivem přijde i jiná chuť než jsme většinou zvyklý.
26.5.2013 08:25 vložil Lubomír Prokeš
Michale, Michale, I ty Brute!!!! 1****
26.5.2013 07:54 vložil petra
Opravdu pěkný pokrm také prosím recept.
25.5.2013 22:41 vložil micinka
1*
25.5.2013 21:20 vložil Kamil Plíšek
Kapr, pivo, chleba, samé dobré ingredience :-) Míšo vítej v klubu PROVOKATÉRŮ 1***
25.5.2013 20:13 vložil Roman Skřejpek
Kouzelná to krmě a hodnotím 1***.Bylo by však dobré napsat k jídlu recept,pokud není tajný.Jo ryba je ryba a kapr ten u mne vede.Mistrovské dílo Michale.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.