16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Ani jsem s ním nehnul:)
Ani jsem s ním nehnul:)
vloženo: 23.1.2014 15:39
autor: Kalous

úlovky (svět)

Bezoár Ibex v Turecku
Bezoár Ibex v Turecku
vloženo: 15.1.2019 08:34
autor: Radek

trofeje

stříbrný a raritní-detail srnce
stříbrný a raritní-detail srnce
vloženo: 1.4.2012 00:18
autor: Zdeněk Urban

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 9.3.2012 09:05
autor: Marek Drha

zbraně

Přestavba jednušky ZBK 110
Přestavba jednušky ZBK 110
vloženo: 15.3.2012 13:27
autor: Ondřej Trlifaj

fotopast

Liška.
Liška.
vloženo: 17.1.2018 14:19
autor: Bohumír Petříček

myslivecké umění

JELEŇ
JELEŇ
vloženo: 29.2.2012 16:43
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241763 fotek (14 dnes)
  • 8402 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759079 komentářů fotek (17 dnes)
  • 12981 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358868 hlasování fotek (80 dnes)
  • 57213 hlasování videí (2 dnes)
  • 39451 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 27 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Kančí klobása-milá pozornost,která se neodmítá

Ochutnal jsem ,znalecky zamlaskal a vyrážím ,už zcela zdivočet do lesa...
vložil: František Mlčoch
vloženo: 19.2.2017 18:53
zobrazeno: 1534x
hodnocení: 11 hlasů



Komentáře:

22.2.2017 13:43 vložil Ellhenický Petr
Složení je klasické, kuřecí separát, soja, nějaké to éčko, nebo skutečně kvalitní maso?:-)
20.2.2017 22:48 vložil 00
Aaaaaaaaaaaaaaa bude veselo!
20.2.2017 19:34 vložil Martina
Mám za to , že byly pro kance , ne z kance :-)))
20.2.2017 19:07 vložil František Mlčoch
Pro sichr převařené!
20.2.2017 13:46 vložil bohuslav šeda
Jen aby tam nějakej kanec byl ta chemici umí vše:-)))
19.2.2017 20:46 vložil Lubomír Černý
Tak abys úplně nezvlčel)).
19.2.2017 20:35 vložil Vlasta Szokeová
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.