16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Daněk
Daněk
vloženo: 8.2.2014 19:23
autor: Michal / admin /

úlovky (svět)

Bezoar Ibex - turecký démon
Bezoar Ibex - turecký démon
vloženo: 6.3.2016 08:07
autor: Radek

trofeje

Kamarádův srnec
Kamarádův srnec
vloženo: 6.7.2017 20:35
autor: Blanka Klatovská

zvěř v přírodě

Už jsou
Už jsou
vloženo: 8.3.2018 09:54
autor: Děda z lesa

zbraně

      Sauer S202 - Classic, ráže .30-06 Spr.
Sauer S202 - Classic, ráže .30-06 Spr.
vloženo: 5.1.2015 10:19
autor: Petra Hanzlíková

fotopast

hlad,je hlad !
hlad,je hlad !
vloženo: 26.12.2019 11:29
autor: pali1

myslivecké umění

Igor Pičulin - Slovinský malíř III.
Igor Pičulin - Slovinský malíř III.
vloženo: 23.7.2020 21:20
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 241724 fotek (15 dnes)
  • 8402 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (7 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758957 komentářů fotek (17 dnes)
  • 12981 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358102 hlasování fotek (80 dnes)
  • 57213 hlasování videí (2 dnes)
  • 39451 registrovaných uživatelů
    3 dnes nových, 25 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Kapusta vykysnutá, slanina zaúdená , klobásky ideme plniť...

Aby bolo čo zahryznúť k dobrej slivovičke od kamaráta z Moravy.
vložil: Igor Málik
vloženo: 8.12.2013 10:51
zobrazeno: 2231x
hodnocení: 19 hlasů



Komentáře:

11.12.2013 20:08 vložil Jaroslav Vlosovský
Takže je to tak. Dobrá kapustová polievka,do nej domáca klbáska,no a k tomu kúsok domácej slaninky, s chlebíkom.. Igor,pre mňa je to dosť zrozumitelné a máš ....1***
8.12.2013 20:54 vložil Jaroslav Novotný
Tak moc špatně nevidím,ale zmátnul mě trochu ten nadpis.Myslel jsem,že to bude kombinace,proto jsem se ptal.paneMrázek,vy máte krásných 104,já 124,tak at nám šmakuje i nadále.
8.12.2013 20:39 vložil Jaroslav Mrázek
Vidím blbě i normálně :-). Co jsem přehlédl ?
8.12.2013 20:13 vložil René Hlaváč
Jarouši ty jak vidíš jídlo už aj blbě vidíš :-)))
8.12.2013 18:20 vložil Jaroslav Mrázek
Moje maminka pochází od Dunajské Stredy. V její kuchyni jsou podobná jídla častá. Znám je a rád se na ně nechám zvát. A díky nim mám krásných 104 kg :-).
8.12.2013 18:03 vložil Igor Málik
Klobásky sa robia klasika divina, bravčovina + ingredincie, nie s kapustou /zelí/ ale vyskúšajte uvariť v kyslej kapuste klobásku, slaninku, to je pochúťka.
8.12.2013 17:38 vložil Jaroslav Mrázek
Pánové, přečtěte si nadpis znovu. Jedná se o tři oddělené poživatiny. Myslíte si, že kolega Málik dělá klobásky z vykvašeného zelí a vyuzeného špeku ?! Jinak panu Málikovi přeji dobrou chuť. Naše ovečka a prasátko se už také těší do klobásek :-).
8.12.2013 14:20 vložil Daniel Jahoda
Zelí do klobás ??
8.12.2013 13:51 vložil Štefan
Takáto klasika mišania sa mi péči .
8.12.2013 12:59 vložil Jaroslav Novotný
Těch bude požehnaně.To přidáváte do klobásků zelí?Zajímavá kombinace.Může to šmakovat skvěle.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.