Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Kňour 2022
vloženo: 22.12.2022 10:48
autor: Dominik Bělina
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (16964)
- úlovky (svět) (1961)
- trofeje (4643)
- historie (3811)
- zvěř v přírodě (40589) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3674)
- příroda (37207) (3 dnes)
- lovecké výstavy (1402)
- lovecký pes (13329)
- zbraně (2475)
- lidé (4654)
- fotopast (13571) (6 dnes)
- myslivecké umění (4723)
- myslivecký interiér (446)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (6533) (3 dnes)
- ptactvo v přírodě (18498) (2 dnes)
- hmyz v přírodě (6698) (1 dnes)
- obojživelníci a plazi (1291)
- květiny a houby (14784)
- myslivecké stavby (3867)
- sokolnictví (505)
- ostatní (23351) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Včerejší...
vloženo: 19.6.2015 22:59
autor: Libor Nesvadba
úlovky (svět)

Kanada
vloženo: 17.5.2014 09:18
autor: Děda z lesa
trofeje

Rarita
vloženo: 13.9.2016 15:14
autor: Martin Kronus
zvěř v přírodě

V říji
vloženo: 4.10.2019 09:41
autor: Děda z lesa
zbraně

PRO RADOST.
vloženo: 3.12.2018 03:02
autor: Jaroslav Vlosovský
fotopast

Fešák
vloženo: 1.2.2014 19:25
autor: Kateřina Kolářová
myslivecké umění

*
vloženo: 15.7.2016 20:17
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Diskuze
ČT D pořad pro děti - Zvířecí detektivové 28.11.2022v 16h50
Patrik Dvořák vložil 28.11.2022 17:18
Žádám touto cestou o kompetentní lidi v ČMMJ nebo kohokoliv z Vás, shlédnite tento pořad pro děti a udělejte potřebné kroky k nápravě.
Normálně na plnou hubu tam děckám říkají, jak myslivci tráví lišky atd., aby jim zbylo víc !!!!
Dál netřeba psát, hned jsem volal na OMS do Znojma a budu velice rád, když se to nezamete pod koberec, volal jsem i do televize, rozhovor mají nahranej moc sem se s tím nepáral.
Hovada normální hovada.
Normálně na plnou hubu tam děckám říkají, jak myslivci tráví lišky atd., aby jim zbylo víc !!!!
Dál netřeba psát, hned jsem volal na OMS do Znojma a budu velice rád, když se to nezamete pod koberec, volal jsem i do televize, rozhovor mají nahranej moc sem se s tím nepáral.
Hovada normální hovada.
Michal Conkar reaguje 9.12.2022 22:01
Pán Rejchrt, urobil ste správnu vec, ale hovorí sa, že vedľa sopľavého sa nedá jesť a s hlupákom sa nedá rozumne komunikovať. Títo redaktori doslova vyhľadávajú "pikošky" a len preto, aby na seba upútali, situáciu vedia obrátiť ako im v danej chvíli vyhovuje. Výrečnosť samozrejme majú bohatú, ale charakter u nich nehľadajte ani náhodou.
Vaclav Rejchrt reaguje 6.12.2022 18:04
A teď co mi odpověděli: Vážený pane Rejchrte,
Vaši stížnost k pořadu Zvířecí profesionálové jsme zaznamenali a předali ji tvůrcům ke zpracování. Níže naleznete příslušné vyjádření.
Předně moc děkujeme za to, že jste divákem Déčka a našich pořadů, vážíme si toho, a především pak vnímavých diváků, kteří nám dávají zpětnou vazbu jako Vy. Chceme tímto dopisem vyjádřit i podporu práci, kterou dělají myslivci a rybáři, a rozhodně jsme přesvědčeni, že je potřebná a důležitá pro přírodu.
Ohledně Vaší stížnosti ke 13. dílu seriálu Zvířecí profesionálové, kde byli představeni psi, kteří pomáhají Policii ČR k dopadení travičů zvířat. Mrzí nás, že máte pocit, že tímto dílem děláme z rybářů a myslivců traviče – obecně. To rozhodně není naším záměrem, naopak – například v seriálech S Hubertem do lesa či S Jakubem v přírodě (zde konkrétně např. díly Den rybáře a Den s hajným), jednoznačně podporujeme podobnou práci a ukazujeme pozitiva těchto záslužných profesí. V případě dílu seriálu Zvířecí profesionálové, který zmiňujte Vy a který se věnoval otravám zvířat, ke kterým bohužel u nás dochází, zaznělo na jediném místě, že pachatelé otrav jsou „někteří rybáři nebo třeba myslivci“… jinde mluvíme pouze o „zlých lidech“, „některých lidech“, „padouších“ či „travičích“. V žádném případě si nemyslíme, že vina je kolektivní, ale vždy ji způsobuje jedinec.
Ani v nejmenším nebylo naším úmyslem znevažovat činnost myslivců nebo rybářů, (jak jsme uvedly v úvodu, této činnosti a její prospěšnosti se věnujeme v jiných pořadech), ale upozornit na to, co se bohužel také kolem nás děje a ukázat dětem, jak se mají zachovat, pokud se s otráveným zvířetem v přírodě setkají.
Děkujeme za pochopení
S pozdravem a přáním hezkého adventu
Barbora Vlnasová a Kristina Elšíková, dramaturgyně pořadu Zvířecí profesionálové
S pozdravem
Patrik Bílý
Vaclav Rejchrt reaguje 6.12.2022 18:03
Zdar tak konečně mi odpověděli. Nejdříve vkládám co jsem psal já:Dobrý den, musím reagovat na Váš pořad který byl odvysílala 28. 11. Vůbec se mi nelíbí že z rybářů a myslivců děláte traviče v očích dětí a neuvedete jediný podložený důkaz! Je to od vás více než sprosté! Myslivci a rybáři dělají daleko víc pro přírodu než zbytek celého národa. Divím se že vás ještě někdo nežaluje. Tímto od vás žádám veřejnou omluvu a to v televizi těmto dvěma organizacím a než něco příště pustíte do televize tak se zamyslete nad tím co vůbec pouštíte. A natočit skutečný a prospěšný příběh o myslivosti a rybářství by bylo daleko prospěšnější!! Uvědomte si že selhání jedince nemůžete spojovat s celou organizací kam by jsme se dostali! Děkuji za kladné vyřízení a očekávám veřejnou omluvu! S pozdravem Rejchrt Václav.
Vaclav Rejchrt reaguje 2.12.2022 21:10
To jsem zvědav jak to dopadne. Mě s televize zatím neodepsali a upřímně si myslím že ani neodepíší.
Vaclav Rejchrt reaguje 2.12.2022 21:10
To jsem zvědav jak to dopadne. Mě s televize zatím neodepsali a upřímně si myslím že ani neodepíší.
Patrik Dvořák reaguje 2.12.2022 17:53
Zdar všem, Vašku omlouvám se spletl jsem si jméno účastníka, posílám co mi poslali z ČMMJ
Dobrý den, pane Dvořáku,
jak si můžete přečíst v konverzaci níže, pořad jsem zhlédl v úterý po desáté hodině večerní, jakmile se ke mně Vaše informace dostala. Po poradě s panem předsedou budeme podávat stížnost Radě České televize. Současně konzultuji společný postup s Českým rybářským svazem a rovněž možné právní kroky. Samotná příprava stížnosti Radě je poměrně právně náročná záležitost, protože musí formálně i věcně splňovat požadavky Zákona o ČT. Jakmile ji budeme mít připravenu, vše zveřejníme. Do té doby prosím o strpení. Prodlení zde nehrozí, Rada se schází jen jednou měsíčně a obdobné podněty obvykle řeší velice dlouho. Naši poslední stížnost ze začátku června 2021 stále ještě neuzavřeli. V červenci 2022 nám v návaznosti na ní dali vědět, že uznávají, že pořad, na který jsme si tehdy stěžovali, byl opravdu nevyvážený. Přesto se samozřejmě pokusíme stížnost dokončit v řádu dní.
S poděkováním za Vaše upozornění na pořad i zájem o reputaci myslivosti
Vlastimil Waic, tiskový mluvčí
Českomoravská myslivecká jednota
Vaclav Rejchrt reaguje 1.12.2022 08:09
Zdravím tě Patriku nevím podle čeho usuzuješ že jsem bývalí myslivec. Jen jsem psal pouhý poznatek jak nás vnímá veřejnost. Já jsem myslivec a nestydím se za to. V naší rodině je myslivost již po generace.
Patrik Dvořák reaguje 30.11.2022 22:01
Vašku zdar, nevím proč jsi bývalý myslivec, tomu nerozumím, bud jsi a nebo nejsi, ale k tomu pořadu, byla to prasárna ve veřejný telce, zrušil jsem příspěvek prostě telka není a co dál??? Uvidíme, dal jsem to na OMS dal na ČMMJ a z OMS Znojmo jasná odezva, z naší organizace zatím nic, už se nám stalo no uvidíme?!!
Vaclav Rejchrt reaguje 29.11.2022 18:06
Jinak sem to moc nepatří, ale prostudujte si pečlivě Přílepky k novele mysliveckého zákona pokut projdou v tichosti v tomto znění bude to ještě zajímavé.Nechci dělat panyku a zajímalo by mě jestli jsem třeba nenarazil jen na nějaký nesmysl. Chce to Googlit, ale jsou tam asi.
Vaclav Rejchrt reaguje 29.11.2022 17:55
Jsou to zvířecí profesionálové a věř že když to viděli včera moje děti tak si dovedeš představit pak ty otázky. Naštěstí jsou to rozumné děti a vyrůstají s myslivostí a rybařením od mala a vědí co to obnáší, ale co ten zbytek republiky. Ruku na srdce neříkám že se mezi námi nenajde zoufalí jedinec, který takto koná a pak se s ním vezeme všichni to tak bývá jelikož myslivec už není v očích veřejnosti vážená osob, ale po většinou pouhý no snad ani nebudu psát co. Taky jsem psal do redakce. Tak jsem zvědav na odpověď.
Patrik Dvořák reaguje 28.11.2022 17:19
Podívejte se na to!!!!!!!!