ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Inzerce E-shop
Získat aplikaci Adobe Flash Player

Vyhledávání

Přihlášení

Nejlepší fotografie

môj úspešne neúspešný doprovod...
vloženo: 1.2.2012 19:53
autor: Martin Kalamár

SEZNAM NEJLEPŠÍCH FOTOGRAFIÍ

Nejlepší video

Fotografie

Nejsilnější trofeje roku

Jelen lesní
bodová hodnota: 224 CIC
vloženo: 1.2.2012 19:53
autor: Martin Kalamár

Srnec obecný
bodová hodnota: 140 CIC
věk: 7 let
srnec
srnec
vloženo: 8.2.2012 12:07
autor: Ladislav Valenta

Daněk evropský
bodová hodnota: 216 CIC
váha: 86 kg
Daněk  / 216,2 CIC /
Daněk / 216,2 CIC /
vloženo: 3.2.2012 20:45
autor: Michal / admin /

Prase divoké
bodová hodnota: 127 CIC
váha: 248 kg
věk: 9 let
Kanec 250 kg z nážho revíru 126,8 CIC.
Kanec 250 kg z nážho revíru 126,8 CIC.
vloženo: 24.2.2012 01:46
autor: Ivan Hruška

Muflon
bodová hodnota: 240 CIC
váha: 32 kg
věk: 7 let
Z  nástřelu
Z nástřelu
vloženo: 1.3.2012 11:35
autor: Martin Jambor

SEZNAM NEJSILNĚJŠÍCH TROFEJÍ ROKU

Statistika

• 46225 fotek (6 dnes)
  • 2675 videí (0 dnes)
  • 257 odkazů (0 dnes)
  • 1925 inzerátů (0 dnes)
  • 153 diskuzí (0 dnes)
  • 120866 komentářů fotek (2 dnes)
  • 6526 komentářů videí (1 dnes)
  • 652924 hlasování fotek (13 dnes)
  • 19800 hlasování videí (1 dnes)
  • 16502 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 7 online
    naposledy věra kašparova
    nejvíce návštěv Jiří Lengyel,starší

Fotograf měsíce

1. Lubomír Stejskal (1572 hlasů)
  2. Josef Cimerman (1090 hlasů)
  3. Jindra Peřina (990 hlasů)
  4. Josef Vršan (959 hlasů)
  5. Stanislava Geryková (766 hlasů)
  6. Míja (733 hlasů)
  7. Jaroslav Vlosovský (639 hlasů)
  8. Marika Hladká (572 hlasů)
  9. Štefan (549 hlasů)
  10. Karel B. Venzara (456 hlasů)

Připomínky a názory

Diskuze

JAN X z města X alias momentálně Hurvínek ! ! !

Fergus vložil 8.7.2011 12:47
Pane Hurvínek, jelikož se tu držíte jako klíště a jste nám tak věrný , tak si dovoluji Vám zde udělat samostatnou diskuzi jako poděkování a věřím, že nám i nádále budete věnovat takovou péčí svými příspěvky. S pozdravem
Chcete reagovat na toto téma? Zaregistrujte a přihlaste se.
Pavel Vilšer reaguje 15.5.2012 20:13
..no koloego Srstku, já se neomlouvám, a to ani omylem!, a tvrdě trvám na tom, co jsem zde o cigánské verbeži napsal níže, zejména pak 7.5. /08:09/. Pokud by byla beztrestnost (a nemuselo by být ani zástřelné)-:), přihlásil bych se jako jeden z prvních....
Ondřej Procházka reaguje 15.5.2012 19:00
Srstek: Víte on je dost velký rozdíl v tom "nemít rád" u vás na jižní Moravě a nemít rád u nás na severu. Radějov znám, jako děti jsme tam jezdívaly na chatu, když jsem byly u babičky v Hodoníně. Proto vím, že potíže (to jsou eufemismy) s cigošema v rozsahu, jaký je u nás si neumíte ani představit. Proto to pak končí postováním poněkud drsnějších fórků na jejich účet. Jde čistě o sebeobranu. Co nám taky zbývá, když jde o přísně chráněný druh. Otázky tohoto typu nás tu trápí. Ale máte pravdu. Jedná se o myslivecké fórum a já se nechal v poslední době několikrát strhnout. Příspěvky tohoto typu sem skutečně nepatří a já se za ně omlouvám. OP
Srstek reaguje 15.5.2012 16:50
No nemám je rád ale začínám zvažovat jestli jsem vůbec na správných stránkách,až dodnes jsem si totiž myslel že myslivec je člověk přátelský a veskrze tolerantní, proč sem cpete ty rasistické sračky ?
Ondřej Procházka reaguje 15.5.2012 00:47
Víte jak poskytnout první pomoc chcípajícímu cigánovi?.......Ne?.......Tak to je dobře!
Martin Houška reaguje 8.5.2012 00:15
Hoffentlich, pane kolego. Aby to nedopadlo jak s Blanickými rytíři. Taky ještě nevyjeli....
Pavel Vilšer reaguje 7.5.2012 15:21
..er ist noch immer gekommen!...
Martin Houška reaguje 7.5.2012 13:35
Es kommt der Tag....
Ondřej Procházka reaguje 7.5.2012 10:40
Podvazovat vejcovody, vaječníky je kravina. Jinak souhlas!
Pavel Vilšer reaguje 7.5.2012 08:10
/08:09/
reaguje 7.5.2012 08:09
Jane, Jane, tvrdit to, žes někdy napsal jakoukoli studii je nemístné! Z takové činnosti bych tě nikdy nepodezíral. Židy sice "nemusím", a to na základě osobních zkušeností z Izraele, ale pořád je to slaboučký odvar, oproti cigánům. Cigánská verbež, jako nepřízpusobivý element, byla vždy etnikem parazitujícím na majoritní společnosti, a o nějakém přínosu,nemůže být řeč! Cigáni nebyli přínosem nikdy pro nikoho. Jediné co jim jde, je to, že se páří jak diví,aby mohli na "džáves" brát mateřskou a přídavky a nevím co ještě. Po 2. dítěti by měly být cigánkám podvázány vaječníky...a pak ať šukají jak divé. Mnohačetné vrhy cigánek končí dost často v sirotčincích-tedy další zátěž pro stát. Jen Hitler měl jasno ve věci "konečné řešení cigánské otázky"! Bohužel, neměl na to dostatek času. Prvně se měl věnovat cigánům a až pak židům, kteří by pro stát dnes mohli být přínosem. Kola dějin se však otočily jinak, bohužel.
Pavel Vilšer reaguje 4.5.2012 08:10
...z policejního protokolu: Tvrdil o sobě, že je čistokrevný španěl. Po několika ranách obuškem, doznal, že je cikán jako prase....
Ondřej Procházka reaguje 3.5.2012 17:22
A ještě k tomu arabskému oblečení. Navštívils někdy arabský poloostrov? Já jo. Měls vidět to tóčo, když Evropanky chtěly vyrazit na trh v šortkách a tílku. Průvodkyně absolutně nedoporučovala chodit tak a navíc, když šla žena samotná. A taky je to zásah do zase naší kultury.
Ondřej Procházka reaguje 3.5.2012 17:20
Pozůstatek rozpínavosti západních kultur to samozřejmě je, nicméně můj názor na věc je pragmatický: je zbytečné mít máslo na hlavě proto, že někdo někoho kolonizoval; prostě silnější vždycky využívá slabšího. Proto ve chvíli, kdy kolonizátoři opustili svoje kolonie, neměli v žádné případě dopustit, aby se "domorodci" stali občany států, které kolonizovali. Navíc nevím, jaký máte přehled o fungování bělochů v Africe, ale známý mi jednou vyprávěl o cestě do Tanzánie na farmu svého přítele-bělocha. V Africe černocha nenapadne, že by mohl mít to, co běloch. Bydlí v rákosové boudě vedle vily svého bílého zaměstnavatele a maká za jídlo. Známý přivezl farmářovi dary z Čech, nože, sladkosti atd. a chtěl dát pár čokolád i černochům, kteří dělali na jeho farmě. Farmář to zakázal s tím, že by pak čekali, že musejí čokoládu dostávat denně. Je to jejich mentalita-něco za nic. A všechno funguje. Chovají se k sobě slušně a není problém. A pak černoch emigruje do Evropy a začne se hlásit o svoje práva na svoji kulturu. S fotbalovými chuligány souhlasím, no ale holt už jsou to jednou občané Anglie, Polska nebo Čech, takže těch se už "zbavit" nepůjde. A že nikoho nepobuřuje Číňan v Čínské čtvrti v klobouku. Nenech se vysmát. Byls někdy v Čínské čtvrti? Já viděl dvě, v Londýně a Los Angeles a obě jsou podrobovány (podle názoru místních) daleko častějším a přísnějším kontrolám, prostě proto, že jsou to "žluťásci". A na budku dostávají od různých skupin lidí taky, ze stejného důvodu. Neříkám, že je to správné, ale Vietnamec bude i ve 3. generaci Vietnamec, Arab to stejný a černoch...no, ten bude jak halda mouru taky navždy. Můj názor je prostě ten, že by bylo pro klid ve společnosti nejlepší to, kdyby všichni zůstavali tam, kam patří, anebo se ze všech sil snažili přizpůsobit místním zvykům.
Ondřej Procházka reaguje 3.5.2012 14:55
Proti arabskému oblečení nemám vůbec nic. V arabských státech. Ale jestliže Arab emigruje, dejme tomu, do Paříže, tak se musí přizpůsobit místní kultuře, včetně kultury odívání. Má nějaký důvod, proč třeba z Pákistánu uteče. Já to chápu. Ale jestliže chce žít v Evropě a chce užívat i privilegií a výhod západního světa (Evropy a Severní Ameriky), měl by se přizpůsobit. Neměl by být Arabem v Evropě. Nechápu, proč by se měl platit z daní průměrného Evropana kulturní program arabské minority. Chceš žít Evropě? Dobře. Obleč si kvádro, kravatu, choď do práce jako ostatní, plať daně a nikdo ani nepípne. Ale aby Arabové zapalovali předměstí Paříže, černoši kradli jízdní kola v Amsterodamu a další černoši ve Stockholmu budovali čtvrť s názvem Malé Mogadišo? Rád bych se mýlil, ale obávám se, že nejpozději do 20 let se Evropa bude zase řezat. Multi-kulti je krávovina. Nikde nefungovala, nefunguje a fungovat, podle mě, nebude.
Ondřej Procházka reaguje 3.5.2012 11:29
Nemyslím, že je problém v tom, jestli je někdo černej, bílej, žlutej, cigán, Vietnamec, Čech nebo třeba Armén. Barva nebo národnost nic neznamená a paušalizovat je blbost. Ono těch Ukrajinců je taky dost, Vietnamců jakbysmet-pěstují a prodávají marihuanu, krátí stát na daních. Češi se mezi sebou taky bijou, vraždí, okrádají. Problém je v tom, že procentuální zastoupení lumpů je mezi cigánama holt vyšší. Nejde mi o to, aby bylo Česko bílé. Pokud se budou všichni chovat slušně a středoevropsky (neexistuje šátky kolem hlavy a burky u Arabáčů), tak není problém. Je to asi Utopie, proto vždy bude nálada taková,jaká je a není se čemu divit.
Pavel Vilšer reaguje 3.5.2012 07:00
..a kuš Jane, principielkně bych chtěl česko bílé - white power, a když už ne, tak mě vůbec nevadí ukrajinci nebo vietnamci, protože jsou dříči, a pro stát jsou přínosem. Vadí mě ten černěj póvl, cigoši a polocigoši! Těm bych snížil soc. dávky na 1/3, aby se to tak nemnožilo a aby byli donuceni jít dělat. Jinak za srýce Ádi, by to tvoje šukání bylo hanobení rasy!
Pavel Vilšer reaguje 2.5.2012 18:10
...a teď si představ Franto, že jsou i tací,co se páří s cigánkami..-:)! a dokonce rádi-viz JAN ! Ani psy se nedoporučuje křížit jinak nejsou většinou k použití, natož pak lidský genofong..., co pak s tím, polocigány nechtějí ani bílí ani cigoši, a bohužel, zabít se to (zatím) nesmí...-:)
František Havran reaguje 24.4.2012 00:33
Protože zlobte se na mě, nebo ne, ale (nejen) to co se stalo v Břeclavi by se nemělo přehlížet....
František Havran reaguje 24.4.2012 00:30
Kdyby cikán co zde krade, k tomu sloupu vzal i mladé, ubylo by nespočet, ždímajících ropočet. Všichno by se dobře mělo, kdyby se to více dělo. Neskončil bych otázkou - co udělat s tou cháskou ????
Michal Baručák reaguje 23.4.2012 16:30
:-D
Ondřej Procházka reaguje 23.4.2012 15:01
Bývala tu fabrika a v ní hala veliká. Rom varovných nedbal slov, do sběru šel řezat kov. Zprvu krad jen kolejnice, nevěděl nic o statice, tak dostal ten nápad hloupý, v hale řezat nosné sloupy. Varovných že nedbal slov, na hlavu mu spadl krov. Ze břicha mu trčí dráty, traverza mu žvejkla hnáty. Kvůli tomu průseru, ozývaj se z Bruselu, že cikáni co tu kradou, často bývaj vzhůru bradou.
Srstek reaguje 16.4.2012 09:46
Přátelé stojí vám to pořád zato špinit se s nějakým pitomcem ? Čím víc se s ním budete dohadovat tím víc ho to bude bavit :-)
tomas baca reaguje 15.4.2012 20:32
a já ti už několikrát vysvětloval že toto jsou stránky pro myslivce a né pro gumový kokokoty
tomas baca reaguje 15.4.2012 15:33
pokud nebudu rozebírat co tu kruci zas děláš , tak by mě zajímalo co sem pleteš židy tady se bavíme o myslivosti
Václav Stránský reaguje 16.3.2012 22:49
:-)))
František Fibiger reaguje 16.3.2012 20:57
Co je jedna černá tečka na měsíci?Toje romský kosmonaut. Co je mnoho černých teček na měsíci?To je řešení!
tomas baca reaguje 28.2.2012 14:21
je tu jaro první zelenej pták píKčus přiletěl z teplejch krajin , ZASE SE NIKDO NETREFIL
Pavel Vilšer reaguje 27.2.2012 21:46
Kde ty ses tady vzal, more....?-:)
Michal Tůma reaguje 26.2.2012 19:26
:)))
Pavel Vilšer reaguje 26.2.2012 10:51
CIKÁNSKÁ MOTLITBA: Andělíčku můj strážníčku, zachovej mě mou dávčičku, Dej mě ještě dětí pět, třicet litrů bude hned, Dežovi dej zákazníků, co jsou těžce na perníku, Kupu chlapů Eržice, ať nás živí ulice, Koloman chce prsty hbité, kapsy gádžů jsou nadité, A pro naše starší děti, ať jsou dráty bez napětí, Ať v sámošce U Janka, nechytí nás ochranka, Taky prosím zajisti, ať chcípnou všichni rasisti! AMEN MORE !
František Havran reaguje 14.2.2012 22:48
K tomu se hodí (pokud to tu bylo - omlouvám se) - Nikdy se nesměj cigánovi, který kolem tebe jede na kole. Mohlo by to být tvoje kolo....
František Fibiger reaguje 13.2.2012 23:06
Kdo vymyslel triatlon?Cigáni-na koupaliště pěšky a zpátky na kole!
František Fibiger reaguje 13.2.2012 23:04
U potoka perou cigánky prádlo.Jeden skin hodí po jedné kámen a trefí jí do hlavy.Přiběhne cigán a huláká:"Hej dežo zabil jsi mi práčku" A skin povídá:"To víš vodní kámen to je prevít".
Robert Voith reaguje 2.2.2012 22:38
Omlouvám se za slovník, ale tak jsem ho slyšel... Stojí dvě cigánky u lekárny, v tom si seknou a ta co prohraje jde do vnitř"néé by sem chtěla ten gel na ty kundy" a lékárník to nevydrží a říká "za prvé, když někam vejdu, tak pozdravím a za druhé, je to lubrigační gel"!!! Tak ji vyhodí a ta maže ven... Tam říká té druhé cigánce " jdi do vnitř ne a pozdrav a že chceš ten no lubrigační gel"! Tak tam vletí a hned ve dveřích" Néé dobry den"lekárník "dobrý den, máte přání"? Néé áno, by sem chtěla lubrigační gel a lekárník, hm ten máme a kolik ho chcete a cigánka, néé co já vím, tak na dvě kundy :-) V tom UK tomu věřím, a myslim, že by to drobné pomohlo i u nás.
josef ticháček reaguje 2.2.2012 22:09
...snad dovolíte připojím také svůj názor na "všeobecnou" diskusi na starší téma lidolovci a stav drobné,honitby ....dle mého názoru za neudržitelný stav v počtu - stavu drobné zvěře může ne několik faktorů ale mnoho okolností: přes neomezenou moc komančů a jejich znásilnění krajiny a také morálky - tedy rozorání mezí hlavně v místech,který zdravý rozum nechápe,přes vytýčení třídního nepřítele (pro ty,kteří nemohou přijít na jméno skutečným sedlákům-nemyslím "krkovičkám-sedlák a kupec v jedné osobě!-)přes všeobecné "se" zaklínání užitečností meliorací a odvodnění pozemků a celých oblastí spolu přes zprůmyslnění zeměděl.výroby a její monopolizací,zvyšující se výkonnosti mech.prostředků,přes jejich bezohledném využívání....,otázkou je chemizace zv,neboť při porovnání jednotlivých dávek na ha, jsem jednomyslně přesvědčen,že s ohledem na 60-80.léta se pohybujeme v "ekologických" limitech,samozřejmě vztaženo na jednotku produkce z ha.větší problém však vidím v tržním osevním postupu,bez řádu (chybí zastoupení okopanin,motýlokv.rostlin,pícnin na or.půdě atd)...pravdou také je ta skutečnost,že dnes se zemědělská výroba provozuje na rotaci 3-4 plodin "vesnicově"-jedna vesnice="jedna plodina". ...ale za to si můžeme de facto sami,neboť v každé rodině je ve vlastnictví jistá výměra zem.pozemků,která je víceméně ze 75% v nájmu na dobu x let a to hlavně za podmínek,které vyhovují nájemcům. s minimální starostí-lépe řečeno pohodlnosti pro pronajímatele:-).takže pánové, pláčete na špatném místě.... zpět k myslivosti,praděd sloužil u hraběte pálfyho,jako hajný,a musím dát za pravdu vámi opovrhované p. mgr. petrové,jaké tehdy měl jasně dané podmínky vykonávané "služby"-myslím tím hospodaření v přiděleném lesním úseku,organizování prací,potlačování škodné...rozepsat se zde -o těchto jasně daných povinnoostech,tak 2 ze tří mi zde,slušně řečeno,"nepřijdete na jméno"... při pohledu na dnešní stav na polích a v lesích ... naši předci "musí v hrobě rotovat",ne otáčet se(!), včetně přístupu všech rádoby "zelených" ekologů:-).podívejte se jak probíhala(alespoň v naší oblasti)parcelace honiteb (92-93)více méně vznik "samostatných" lesních a polních honiteb a to za posvěcení všech zúčastněných-jen aby každý něco urval za jakoukoli cenu.to někteří stále obhajujete?..nenechte se vysmát!myslíte si,že za současné ho stavu motorizace,rozvoje civilizace,stanovení ochranářství v době lovu " a nelovu-tlaku všech predátorů",dotačních podmínek na nákup zem.mech. prostřednictvím pgrlf,preferenčních kriterií,globalizace atd. jsme se vydali na cestu rovnou do pekel, a jedinec či některé sdružení to více méně nezmění...možná oddálí.v roce 95 jsem byl na stáži v uk,kde v lokalitě cca 100km od londýna byla zvolena oblast o cca 8000ha inteziv.zem.výroby a následně byl zaveden nový systém hospodaření:velké hony o výměře také 300ha bez kompromisu rozdělit na hony o max.velikosti 20ha,mezi každým takto vzniklým honem byl zřízen remízek o min. šířce 1m(vysázené hlohy a ovoc.stromy apod)sousední kultura nesměla být stejná...,v čas provádět vstupy na pozemek,max. prac.záb.6m. po deseti letech a mém návratu do této lokality tento projekt vyhodnocovali,tedy výška podzemní vody,stav drobné zvěře,pěvného ptactva atd.....výsledky neuvěřitelné,slyšet to od "někoho"něvěřil bych... dle mého názoru jediná cesta0 pro záchranu drobné(malé)v čr,jinak nevím jak to zde dopadne....ps:za stav černé zvěře(počet,permanentní chrutí atd.) si můžeme jen a jen sami.... a na závěr také k tématu,tedy z lepšího soudku na konec: Luští cikán křížovku, až se dostane k výrazu černý pták na tři. Chvíli přemýšlí a paté mapíše...muj. ...a druhý:Přijde Dežo do elektra a povídá prodavačovi: „Dej mi to dyvydyčko tam,” a ukazuje na ohřívač. Ale prodavač na sobě nedá nic znát a prodá mu ho. Cikán přijde domů a říká rodině, Jaj more deti přineste dyvydyčka budeme přehravat. Vloží CD a najednou se z cédéčka začne kouřit, line se z toho šílený smrad a Eržika povídá Dežovy: „Však more Ty d.bile si koupil vypalovačku!” lesu,lovu a myslivosti zdar
František Fibiger reaguje 1.2.2012 16:18
Varování před cigánama!Rozmohla se nová technika okrádání.Z pilicejních zdrojů unikla zpráva o vynalézavosti cigánů,kteří vám hodí na přední sklo vašeho vozu syrové vejce a když vylezete z auta,tak vás okradou!Proto nezastavujte a přesto,že budete blbě vidět,jeďte dál!Nepoužívejte stěrače!Ten dobytek prostě pokoj nedá!
rené hlaváč reaguje 1.2.2012 08:30
Tak chlapi já jeden hodně starý vtip taky hodím do placu:.Sedí myslivec na posedu jsou tři hodiny v noci měsíček krásně svítí a to nádherný ticho najednou naruší divné funění.Tak si vezme dalekohled a vidí jak čtyři cikáni nesou na ramenou rakev,podívá se kolem a říka nikde nikdo jen čtyři cikáni a zase něco ukradli.Vezme tedy kulovnici a vystřelí na prvního ten padá a ostatní to udrží,tak střílí po druhé a ti dva tu rakev stále ještě nesou,v komoře poslední náboj a třetí je tuhej to už ten čtvrtý neustojí a padá i s rakví k zemi,vtom se otevře víko vyleze skin a říká:kurva defekt a hned třikrát.****
Ondřej Procházka reaguje 30.1.2012 20:47
Filip Pětivlas: Si zabil:D:D:D:D:D:D
Filip Pětivlas reaguje 30.1.2012 19:34
Proč nemůže normální český chlap lízat cikánce frndu? ? ? ? Protože by se podle §127, ods.6 písm. a) jednalo o hanobení českého jazyka
Antonín Padrnos reaguje 23.1.2012 15:01
Jen pro inspiraci, nedávno jsem si koupil samolepku pro zkrášlení kumbálu, tak na to mrkněte. Na zdi to vypadá fakt dobře. http://www.samolepkynazed.cz/samolepky-na-zed-postavy-a-lide/samolepky-na-zed-lov-kachen
Ondřej Procházka reaguje 19.1.2012 13:48
Kluci znáte tenhle? Není sice o cigánech, ale když jsem ho slyšel, málem jsem upadl na záda. Takže: Přilítne manželka domu a spustí na starýho bandurskou:"Ty hovado jedno, ty dobytku, tys mě nakazil nějakou pohlavní nemocí, ty debile, víš jak to pálí a svědí? Ty kreténe, a ta ostuda u doktora...BLA BLA BLE BLE...". Chlápek sedí a plynule koktá:"Ale zlato...ehm...to je asi...nooo...to je asi nějakej...todle...omyl...protože...ehm...nooo...". A ona mu vpadne do "řeči" a:"Neee, žádnej omyl, ty prase nevěrný, taháš se s kurvama, ty imbecile a ještě mě pak něčím nakazíš, ale maminka mi říkala-neber si ho, je to hovado a zkazí ti život, a já neposlechla, já kráva..........". Takhle do něj hustí asi půl hodiny, až to řízek nevydrží, podívá se jí do očí a řekne:"Víš co? Já ti to přeju, aspoň vidíš, jaký to je žít s PODRÁŽDĚNOU PÍ*OU...".
Fergus reaguje 18.1.2012 20:59
Dobré... :-))
Michal Tůma reaguje 18.1.2012 12:30
Dobrý Franto:)))
František Fibiger reaguje 17.1.2012 22:03
Zpráva NASA: 18.12.2016 mys Kenedy.15.12. v 8,00 hod. byla vyslána první cikánská posádka do vesmíru.Téhož dne byl naposledy na obloze spatřen Velký a Malý vůz!
Michal Tůma reaguje 14.1.2012 00:49
# # # # # # # To už je opravdu síla..... # # # # # # # # # # # # # # Veřejně prospěšné práce, budou vykonávat nezaměstnaní, kteří # # # # # # # déle než dva měsíce pobírají od úřadu práce # # # # # # # příspěvek v nezaměstnanosti. # # # # # # # Cikáni # # # # # # # však # # # # # # # příspěvek # # # # # # # v nezaměstnanosti nepobírají, protože nikdy nepracovali. Ti # # # # # # # dostávají # # # # # # # sociální dávky, které nejsou vázány na vykonávání veřejně # # # # # # # prospěšných # # # # # # # prací. # # # # # # # Takže toto řešení, co vymyslela naše vládní garnitura, není # # # # # # # zaměřeno # # # # # # # na # # # # # # # to,aby cikáni začali pracovat, ale proti nám ostatním, kteří # # # # # # # jsme byli léta # # # # # # # zaměstnaní a povinně jsme odváděli do státní kasy sociální # # # # # # # pojištění. # # # # # # # Pokud přijdeme o práci a neseženeme si rychle novou, tak za pár # # # # # # # drobných po # # # # # # # dvou měsících na pracáku půjdeme zametat ulice a sbírat psí # # # # # # # lejna. # # # # # # # A cikáni, kteří nikdy nepracovali, budou nadále pobírat # # # # # # # štědré # # # # # # # sociální # # # # # # # dávky.Pěkně to pan Drábek vymyslel a celá vláda schválila. # # # # # # # Paradoxem # # # # # # # je, # # # # # # # že # # # # # # # spousta lidí tomu ještě fandí, protože si myslí, že to # # # # # # # konečně # # # # # # # postihne # # # # # # # ty, kteří se práci léta vyhýbají a jen nastavují ruce. # # # # # # # Omyl vážení, postihne to nás, ostatní slušné občany, kteří # # # # # # # přijdou # # # # # # # o # # # # # # # práci! # # # # # # # A od protější nálevny nebo herny se nám budou chechtat cikáni, # # # # # # # kteří nikdy nepracovali a pracovat nikdy nebudou. # # # # # # # Potom je na zváženou, pro koho tu naše vláda je ???
Ondřej Procházka reaguje 13.1.2012 23:12
Co je smutné na 4 cigánech ve Škodovce padající z útesu??..................do Škodovky se jich vejde 5... .
Pavel Vilšer reaguje 9.1.2012 15:13
Ondřeji, na pracák bohudík nechodím, ale myslím, že kdybych musel, půjdu až s kamarádem Kalašnikovem...-:) Žádná sociálka-nasrat!!! Pracovní tábory na ně, ať se naučí aspoň něco dělat! tedy mimo parchantů, zlodějiny, prostituce, LP a čekání na soc. dávky... a Vy se divíte, že je Sarkozy posílal zpět do Rumunska letadlem? Já ne, jen jsem si v duchu od toho sliboval, že je vysypou nad Karpatama. Medvědi by měli co žrát!!! To jen My máme debilní ustrašenou vládu, která se boji nějakých Ty,Ty,Ty! od Bruselu.
Milan Miňha reaguje 9.1.2012 14:45
Amen
Ondřej Procházka reaguje 5.1.2012 21:53
Další věc je, že to není jen náš problém. Podívejte se, co dělají arabáci v Německu nebo Francii, černoši v Anglii, ale i USA. Všechno stejný. Naložit do letadla (státního, klidně-na můj návrh každý jistě rád přispěje) a rozzsypat nad Afrikou a těma dalšíma prdelákovama a klid. Evropo, vzpamatuj se!! Jsi za těch X tisíc let válek unavená, ale tohle už začíná být moc!!!
Ondřej Procházka reaguje 5.1.2012 21:49
Vzhledem k tomu, jak to tu s těma cigánama probíhá, tak bych mu jako sebeobranu vzal i ránu v kleče do týla. Stejně žádná škoda. Ve 22 dva parchanty a druhej se vrátil z basy, tak co. Ksindl, co nikdy nic nevyprodukuje (kromě potomstva). Věřím tomu, že je jenom otázka času, kdy se najde jeden silný a schopný člověk, který "holé hlavy", ale i ostatní lidi sjednotí a pak to bude lítat. Níže popsaný případ je totiž přesně to, co v lidech vzbuzuje rasismus. A pak taky to, že před pracákem nejde zaparkovat, protože vši si AUTAMA!!! (co to doprdele je??!!) přijeli pro dávky z daní lidí, co chodí jak debilové každý den do práce. Důchodcům není na důchody, silnice jak na tankodromu, ale hlavně že jsou tito kriplové spokojení a kulaťoučcí. Humus!
Pavel Vilšer reaguje 5.1.2012 20:45
No a proto se mě líbí, že bývalý policista při útoku na něj, jednoho cigoša zabil ale u druhého selhal, toho jen zranil. Byla to Nutná obrana" a je to v pořádku!!! V pořádku však není, že jej příbuzní cigána chtějí za to zabít! Na to stát sere. Co dotyčnému zbývá? Bude-li napaden on, nebo někdo ze členů jeho rodiny? Střílet, střílet a střílet!!! To "gadžo HITLER" udělal chybu!, měl vzít napřed cigány, ne židy. Pak by bývala cigánská otázka v Evropě NAVŽDY vyřešena.... Kdybych byl napadeným já, vystřílel bych kurvě černé do hrudníku monogram. A toto můžete prozměnu poslat všem romským aktivistům a podobné sebrance s Kocábem v čele.
e reaguje 5.1.2012 11:16
Ať každý ví, co nás čeká…?! Ve čtvrtek vynesl odvolací Vrchní soud v Praze rozsudek, podle kterého sedmnáctiletý cikán z Krupky nepůjde sedět na 10, ale jenom na 5let do vězení. Nebyl uznán vinným za rasově motivovaný pokus o vraždu, znásilnění,vydírání a loupež. Dopustil se "jenom" vydírání a znásilnění. Považuji to za lidské i profesní selhání vrchního soudu.....! Téměř doslovný přepis výroku předneseného předsedkyní trestního senátu v listopadu 2010: "...dne 29. 4. 2010 v době od 13.00 hod. do 16.30 hod. poblíž nádraží ČD Bohosudov v obci Krupka ... jej odvedli k Unčínskému potoku a odsouzený pod pohrůžkou zbití jej donutil, ač věděl, že je mu 12let,aby si klekl a sál mu pohlavní úd, také štípl nezjištěnými kleštěmi poškozeného do malíku ruky proto, že nechtěl i jeho nezletilému spolupachateli sát pohlavní úd. Nakonec o ze strachu poškozený učinil a musel spolknout jeho ejakulát,následně mu nařídili, aby se plazil, svlékl do slipů a vlezl do potoka, kde musel dělat kliky, stojky, po první stojce jej kopli do hlavy, aby další udělal o kus dál.Nařídili mu vylézt na můstek vysoký 150 cm, strčili ho a on spadl do potoka...na okraji pole mu odsouzený nařídil, aby běžel, zakopl a upadl na zem,tak i dvakrát učinil, nejméně třikrát chlapce vzali za ruce a nohy,rozhoupali a z výšky ho nechali dopadnout na zem. Poškozený musel nejméně dvakrát zvednout dřevěnou desku 1 x 1 m, tloušťky 2 cm, váhy 1,5 kg a pustit si ji na hlavu, podráželi mu nohy. Následně v úmyslu jej usmrtit ho společně fyzicky napadli střední až velkou intenzitou tak, že jej bili pěstmi,šlapali na něj,kopali do žeber, hlavy a dalších částí těla, v průběhu napadení se jej mladší útočník zeptal, zda ví, co dělal Hitler za války s cikány v koncentráku,že to budou dělat s ním, protože je bílej; musel se opřít o strom,sundat si slipy a švihali ho páskem s kovovou sponou na holé části těla i do zad,udeřili jej klackem do zad a tímto jednáním poškozenému způsobili zlomeninu 7.žebra vpravo se zavzdušněním pravé pohrudniční dutiny,nalomení 10.žebra vlevo s zakrvácením levé pohrudniční dutiny, trhlinu sleziny s krevním výronem, pohmoždění levé ledviny, pohmoždění břišní slinivky a jater, tržně zhmožděnou ránu pravé čelně-temenní krajiny hlavy, mnohočetné pohmožděniny trupu,hlavy i končetin,při pohmoždění svalů prodělal i mírnější formu tzv.crushsyndromu... Musel být hospitalizován od 29. 4. 2010 do 13. 5. 2010 v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem,z toho 10 dnů na jednotce intenzivní péče... Také prodělal akutní reakci na stres, která přešla v poruchu přizpůsobení a posttraumatickou stresovou poruchu ... i v současnosti musí pravidelně užívat antidepresiva (placené léky)..." Jsem rozhořčen tím, jak se soudní vrchnost vypořádala s rasistickým vražedným útokem. On totiž vrchní soud za takovou "maličkost" nebude přece cikánského vraha soudit jako vraha. Přitom sedmnáctiletý cikánský útočník ještě s jedním mladším cikánským klukem málem ukopali k smrti dvanáctiletého chlapce jen proto, že ho náhodně potkali a proto, že "byl bílej". Jen shodou štěstěny chlapec přežil. Jenom IQ 111 mu pomohlo, že se zorientoval a došel si pro pomoc. Chlapec byl mlácen, kopán, sexuálně zneužit, okraden. Trestní senát ústeckého krajského soudu správně posoudil tento útok jako rasový a jako pokus o vraždu. Bohužel, vrchnost v Praze má jasno. Když obětí není Rom nebo cikán,ale je naopak útočníkem, raději případ posuzovat opatrněji, aby se o vrchnosti neřeklo, že je proticikánsky zaměřena a nelétali potom na koštěti kolem vrchního soudu aktivisté za všelijaká práva s bičem v barvách EU. Dvanáctiletý chlapec měl tu "smůlu", že do něho oba útočníci nebodali. Protože v takovém případě se lépe prokazuje, že bylo jen shodou náhody,že rána nožem nešla kousek vedle - a přišla by smrt. Když "pouze" do něho velmi dlouho kopou a mláti ho, raději mávne soudní vrchnost rukou a smete pokus vraždy ze stolu? Jo, kdyby chlapce skutečně ukopali k smrti a zemřel by na vnitřní krvácení, to by asi cikánskému útočníkovi trest příliš nesnížili... Naskýtá se závažná otázka. Jak dlouho a kam až budeme této komunitě ustupovat?! Tak totiž hodnotí rozhodnutí vrchního soudu mnoho občanů na severu Čech. A já také. Jaroslav Doubrava, senátor Parlamentu ČR Prosím poslat komu to půjde, ať se také ví, jak to tu vypadá a jak je k nám utlačovaná menšina vstřícná. -----------------
Ondřej Procházka reaguje 5.1.2012 10:57
František Havran::D:D:D, ještě to mohl být CHCÍPLEJ krtek:D:D:D
František Havran reaguje 4.1.2012 23:27
Kluci, taky znám jeden. Ikdyž to není "černý" homor, je to vtip myslivecký........... Myslivci se na poslední leči předhánějí v myslivecké latině a tu jeden z nich říká : Chlapi, o štamprlu - zavažte mi oči a já po hmatu poznám, z čeho je deka/škára, kterou mi přinesete a kolik vás stála. CHlapi nevěří, zavážou mu oči a donesou deku z daňka. Myslivec po minutě říká to je lehké, daněk za 700 Kč. Tak dostane štamprlu a myslivci nevěřícně donesou vyčiněnou kunu... po dvou minutách - to je lehké, to je kuna za 350 Kč. dostane štamprlu.... tak to jde dál až se najednou vzbudí doma s hroznou kocovinou... V kuchyni brečí manželka a říká - že tě donesli 4 chlapi, to bych ti odpustila, že si poblil celou chodbu bych ti taky odpustila, ale nikdy ti neodpustím, že si mi šahal mezi nohy a řval" : krtek za 4,50 !!!
Lubomír Černý reaguje 4.1.2012 20:16
Michale,tak ten je dobrej.
Michal Tůma reaguje 4.1.2012 19:30
Hoří dům Eržika utíka a řve na Deža ,,zachraň děti" a Dežo řve,,zachraň piču", děti budou.
Milan Miňha reaguje 29.12.2011 14:47
Rozum?? Tam kde je nasráno rozum nehledej :o)) jediné co mu přeji k novému roku je to,aby se nemohl minimálně 4 týdny vysrat:o))))))
jirka hanys reaguje 24.12.2011 11:00
Fergus,myslíš že mu ježíšek donese rozum?
Fergus reaguje 23.12.2011 17:57
dámy a pánové, přeji Všem ( i hurvajzovi a p. Posluchačkovi) příjemné prožití svátků, klid a pohodu a do Nového roku jen to nejlepší a hlavně ZDRAVÍ. Třeba po svátkách se zde přestaneme napadat a začneme rozvíjet vtípky.
František Bárta reaguje 23.12.2011 09:18
Psal jsem,ať dáš pokoj trotle.Stejně si tady nic nevybrečíš a po těch tvejch cancech budeme spolehlivě chodit dál.Na to se spolehni.A mít plný mrazák je důležité.
Michal Tůma reaguje 22.12.2011 21:18
Tak pěkný svátky kluci.....
František Bárta reaguje 22.12.2011 20:58
Nekolo,vypadni už,jdi si obejít ty svoje canci a nekaž lidem vánoce.
Fergus reaguje 22.12.2011 15:39
Okolo Třéboňe, jezdí Nekola na kole, a vykládá lidem, že myslivci ničí vše i les. Nekolo, nekolo, ty kluku ušatá, už toho nech!!! :-)
Jaroslav Schindler reaguje 22.12.2011 12:36
Nechtěl jsem reagovat ale na tohle prostě ještě musím. Nekolo ty troubo, prof. Komárek nepopisuje ale popisoval a přítomnost vlka ještě sama o sobě nevylučuje "slušný" stav zvěře. Je vidět že u nás může posuzovat kdokoliv, cokoliv. A pak to tady nemá vypadat jak v ........ A ten kousek do Karpat? Které Karpaty máš na mysli, troubo?
Jaroslav Schindler reaguje 22.12.2011 09:36
Pane Tůma omlouvám se že zabírám místo vtípkům o cigánech. Pouze si myslím že myslivec by měl být asi i tak trochu "patriot" a s podobnými výšplechty na myslivost a myslivce, které tu prezentuje "Nekolovic posluchačka" nesouhlasit. "Samozřejmě že vtipky o cigánech májí přednost" a já se polepším a zdržím komentářů.
Jaroslav Schindler reaguje 22.12.2011 09:30
Nekolo, to jsi takový ubožák že mi musíš neustále komolit jméno? Jinak nesouhlasím že by zvěř měla zásadní vliv na drastickém poklesu jedle u nás. V sedmdesátých letech vyvrcholilo snad nějaké "schnutí" té jedle které mělo počátem v zimě roku 1929 kdy se začalo hovořit o chřadnutí jedle a se zvěří to mělo pramálo co společného.Jinak těch vlivů je samozřejmě více. A vliv zvěře? Ten je hlavně na zmlazení a tedy nejdřív je nutné aby se mělo co zmlazovat. Ono to jde do určité míry srovnat ze švédským stolem. Tam si taky nejdříve vyberete nejen to, co vám chutná ale i to, čeho je na něm nejméně. Pokut to " nejméně " zároveň i chutná, tak to z toho stolu zákonitě zmizí nejdříve. Je zajímavé že například na Východním Slovensku kde má jedle pořád významné zastoupení se škody na jejím zmlazení i při velice slušných stavech zvěře neprojevují v takové míře jako u nás. Jinak ještě k tomu hynutí jedle. Nebylo zaznamenáno pouze u nás ale vlastně v celém severním arealu jejího rozšíření a oblasti kde její početnost poklesla na minimum jsou například Durynský les, Smrčina nebo Sasko. Samozřejmě "blbeček" tvého ražení Nekolo, je schopen tvrdit, že za vše může myslivec a zvěř. Jinak je také blbostí tvrdit že je u nás zvěř přemnožena téměř všude a tedy představuje tu tvou fatální překážku. Přečti si například nějaké oficiální vyjádření ke stavu lesa u nás kde se jasně píše že škody zvěří nejsou celoplošným jevem a například co se týká obnovy tak víc jak 15% obnovy je z přirozeného zmlazení. Atd.
Michal Tůma reaguje 21.12.2011 23:04
Tak pěkná diskuze to byla a ted se tady hádáte a už mě to docela nebaví. Mám vám založit samotnou kolonku pro Vilšer, Posluchačka, Schindler, Hurvajz atd? Není problém...
Robert Voith reaguje 21.12.2011 22:01
Já myslím Václave, že ty dementi jsou fakt tři :-(
Vašek Tkáč reaguje 21.12.2011 19:56
Myslíte, že Nekola, Posluchačka a Hurvínek jsou jeden a ten samý blbec, nebo se našli 3 takoví ? Aby se nezačali množit jak králíci v Austrálii.
Jaroslav Schindler reaguje 21.12.2011 19:51
Tak já tě obtěžuji? Tak to jsem upřimně rád. Nejhorší lesy v Evropě? Na to jsi přišel sám a bez brýlí? Podle čeho usuzuješ že jsou nejhorší? Pokud se nepletu tak lesy (evropské)jsou z důvodu prudkého zhoršení jejich stavu v osmdesátých letech pravidelně monitorovány a to v rámci celé Evropy. Pokud chceš posuzovat naše lesy podle míry defoliace, tak opravdu vliv imisí, který ovšem postihl velkou část Evropy měl u nás, na lesy opravdu negatívní vliv a míra té defoliace je jednou z největších v Evropě. Toto je ale záležitost průmyslu, zdrojů znečištění a třeba i převládajících větrů. Na tomto se podílíš úplně stejně jako každý občan této země. A dál? Co se týká lesnatosti tak jsme na dvanáctém místě v Evropě a lesnatost nám utěšeně stoupla, tady od doby kdy sedláci plundrovali lesy, a to na 33.8 % Dál je třeba zajímavý údaj o věku lesa. Zatím co v roce 1930 bylo 69% lesa ve věku do 60 let a porostů starších 100 let bylo pouze 5 % tak v roce 2010 bylo lesů do 60 let již jen 46% a lesů starších sta let naopak 19,1 % . Zajímavý a o něčem hodně shnilém ve tvém blboučkém mozečku svěčící údaj. Tak podle jakého kritéria máme ty nejhorší lesy v Evropě?
Ondřej Procházka reaguje 21.12.2011 19:14
Bože můj... .
Jaroslav Schindler reaguje 21.12.2011 17:50
Přemýšlím Nekolo, co jsi mi na těch tvých jedenácti řádcích chtěl vlastně říci. Obvyklá snůška tvých stále se opakujících výrazů jako: lidolovec. radobymyslivec, výkřiky do tmy o komunismu, ukradených a zničených lesích a honitbách , přemnožené srnčí zvěři. Takže pořád stejné bláboly. Není to trochu málo bez nějakých vysvětlívek? Urážky od dementa který tímto zastírá vlastní nedostatečnost rozumné diskuze, mě opravdu nedojímají a ani nepohoršují. Jsou spíš důkazem že kromě pár naučených frází nemáš k problému co říci. Když už ale hovoříš o tom ukradeném, proč nejdeš trochu dále do historie? V případě legislativy ti to problém nedělá. Tou šlechtou myslíš například toho tvého spícího předsedu, jehož předkům mnozí vyčítají smrk i v nižších polohách Šumavy a který by nyní , samozřejmě s notnou dávkou populismu nechal tu Šumavu nejraději sežrat kůrovcem celou? Jinak se ale mýlíš. Největší zkáza pro lesy je nenažraný blbec tvého ražení.
Jaroslav Schindler reaguje 21.12.2011 16:10
Nekolo vzpamatuj se. Ty Švýcarské výběrné lesy mají zásobu 500-800 plm. Ty bývalé selské lesy u nás, historicky považované za to nejhorší co kdy v lesích bylo, měli zásobu kolem 100m3. Švýcar ve svém výběrném lese nepotřebuje mít zákonem danou dobu na zalesnění paseky protože z principu toho výběrného lesa žádnou paseku nedělá. Pouze tupý Nekola chce na pasece začít hospodařit výběrně a diví se že se mu tam mic nezmlazuje. Pro to zmlazení Nekolo totiž musíš vytvořit určité podmínky, víme? Na zarostlé pasece se ti toho již moc nezmladí. Samozřejmě nejjednoduší je to následně svést na zvěř. V relativně nedávné době se naopak u nás mluvilo o "zlatých zubech české zvěře". Neříká ti to nic Nekolo? Jen český sedlák tvého mdlého rozumu asi doufá že se mu v porostech bude zmlazovat jedle aniž by tam měl jedinou "plodící" jedli a z pasečného hospodářství za pár let chce udělát výběrný les. Znovu ti řeknu, vzpamatuj se a drž se raději těch diskoték.
Květoslav Horák reaguje 21.12.2011 10:36
Malý cikán píše Ježíškovi: # # # > # # # # Milý Ježíšku, celý rok jsem byl hodný ... # # # > # # # # Zarazí se a říká si, že asi Ježíšek všechno ví, že to bylo trochu # # # # > # # # jinak, # # # > # # # # škrtne to a začne znovu: # # # > # # # # Milý Ježíšku, celý rok jsem chodil do školy a pilně se učil ... # # # > # # # # Znovu se zarazí, znovu škrtá a začne po třetí: # # # > # # # # Milý Ježíšku, celý rok jsem nic neukradl ... # # # > # # # # Opět škrtá a papír roztrhá. Dochází mu, že Ježíšek ví všechno. Že # # # # > # # # celý rok # # # > # # # # zlobil, nechodil do školy a kradl a že od něho nejspíš dostane # # # > # # # prdlajs. # # # > # # # # Sklopí smutně hlavu a dlouho přemýšlí. Nakonec se sebere a jde do # # # # > # # # kostela. # # # > # # # # Když se vrátí, vytáhne zpod bundy sošku Panny Marie a začne opět # # # > # # # psát: # # # > # # # # Milý Ježíšku, chceš-li ještě někdy vidět svoji maminku ...
Pavel Vilšer reaguje 20.12.2011 14:08
.... a fakt to tady bylo lepší, když jsme si na této rubrice psali vtipy o cikánech...-:)
Pavel Vilšer reaguje 20.12.2011 13:50
Pracoval jsem u St. Lesů, nyní Lesů Čr., tedy u lesáků a ne v MS! Dělám chovatleský dozor v jedné soukromá oboře. Dosud lovím u obou suběktů. Výměry budoucích budoucích honiteb mě pro moji potřebu proto nezajímají! S tebou, Bohušu, si píšu z dlouhé chvíle, a ve snaze dokázat ti nesmyslnou obludnost tvého "chtění" a pojetí výkonu práva myslivosti.Myslivosti se aktivně věnuji 40 let, a už něco pamatuji, a umím posoudit. Té zvěři je totiž jedno, kdo dostal jaké pozemky, ta jen potřebuje prostor a klid, a to jí na 20ha či na 100ha nemůžeš zajistit!!! Toto ti píšu naposledy. Howg.
Pavel Vilšer reaguje 20.12.2011 13:01
Bohušu, ty seš pizdáš, už jsem ti 10x psal, že nejsem v řadách lidových myslivců a nikdy nebyl! Ale ty seš Blb z Břehova,Bc., takže co kdo po tobě může co chtít,že? Svítit na posed a pokud je prázdný tak šup s ním do potoka, inteligente z pytláckého rodu...
Jaroslav Schindler reaguje 20.12.2011 12:33
Nejhorší je když chce myslivce poučovat a do myslivosti kecat pytlácký synek, jemuž se celá myslivost "sráží" pouze do představy plného mražáku.
Květoslav Horák reaguje 20.12.2011 11:17
Jen tak mimo diskuzi.Koupil bych jelení shoz.Kdyby někdo viděl kdo by neco prodal,dejte prosím vědět.Děkuji.
Květoslav Horák reaguje 20.12.2011 11:11
Lovu pánové jak se daří
Pavel Vilšer reaguje 20.12.2011 11:08
Fergusi a co čekáš? Sešly se tady 2 NICKY, jeden o druhém to patrně neví, ale pěkně si notujou. Těžko určit kdo z nich je větší kretén! Jeden velkozemědělec, druhý romošuk. Ti zde nechodí na diskuzi ale cíleně nasírat...-:)
Ondřej Procházka reaguje 20.12.2011 11:07
Fergus: Jasně, že to nemyslí vážně prosimtě. Po setmění nevystrčí rypák z bytu a do lesa? To už vůbec ne. Jednou o něm četl, že v něm žije vlk, co sežral Karkulku i s košíkem a od tý doby se lesu vyhýbá. Dokonce ani loni ve škole v přírodě tam s ostatními spolužáky nechtěl jít. Jen tu zas kalí vodu. Nic víc. Je to zase jen Hurvajz.
Květoslav Horák reaguje 20.12.2011 11:07
Tak vidím že to tady Hurvajzlik zas rozjel.Serte na něj on dá pokoj.Jen ho potkat tak ho taky uvážu za strom.Jen na krátké lano,dlouhé nevozí.Ale i tak by byla srandy dost.
Fergus reaguje 20.12.2011 10:49
Hurvínku, to snad nemysliš vážně, co si napsal 23.17 .!!! Hochu, já bych tě za to přerazil vejpůl, ty snad nejsi ani člověk? !!! Ty jsi nornálně psychopat-debil !!!
Fergus reaguje 20.12.2011 10:48
Hurvínku, to snad nemysliš vážně, co si napsal 23.17 .!!! Hochu, já bych tě za to přerazil vejpůl, ty snad nejsi ani člověk? !!! Ty jsi nornálně psychopat-debil !!!
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 23:32
A komu ti lidoví lovci co zcizovali, krákoro? A řádili? NO jistě méně, při dodržování zák 449/2001 Sb. a souvidejících, než ten sedlácký spolek,který tak velebíš, co zabíjel napotkání vše, co neutelko, neuletělo a neuplavalo !!, Zajíců je dost, zejména v okolí Dubí na E 155,mnoho němců k vůli nim k nám jezdí!-:) Pozemky máte zpátky! A vlastnictví pozemků a výkon práva myslivosti spolu nesouvisí, na to zas rád zapomínáš ty! a doufejmě nikdy souviset nebudou, elito národa BB!...
Jiří Vanáč reaguje 19.12.2011 23:28
Na myslivecké forum DEBILA NEKOLU nepustí.Tady ty debaty akorát zahnojuje.
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 22:10
A ještě větší děs by byl, 20ti ha- velkostatkáři BB, kdyby tys vůbec mohl někdy něco povolovat či zamítat! To by byla naprostá hrůza drne. Ale protože to nenastane, tak si vybíjíš vztek alespoň na posedech že? A ty četěš Morávka? já myslel že tak "Stručný nástin bílení chlíva", nebo "Jak z jalové krávy tele vymámiti"!!!
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 19:51
Ale, ale, to se nám to rozvztekalo pytlačisko selský...-:) Já si narvu prozatím do mražáku co uznám za vhodné a ty si narvi do špic Morávka 2003...-:) OK?
Veronika Mrkvová reaguje 19.12.2011 19:24
Kluci (nebo pánové) není to zbytečné plýtvání energií se takto nesmyslně hádat? Jaký s toho máte všichni užitek? Místo běhání po lese nebo za holkama tak se tady virtuálně rvete. jeden za 18 a druhý bez 2 za dvacet! :-)
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 19:04
BB? krákoro, jaképak obtěžování v honitbách, má-li ji nájemce pronajatu! Či šlohnutí zvěřiny? Ta tvá nenonečná tupost spočívá v tom že by sis přál, aby k vlastnictví pozemků patřil výkon práva myslivosti. Tomu tak ale nikdy nebylo, výkon p.myslivosti byl vždy a výlučně spjat s honitbou a jejím případným pronájmem. Ty na ni s 20ha nedosáhneš, to víme všichni.V legistative, rubrika "honitba 100ha", tě kdosi dne 23.3. nazval vaginou, a to ses ještě "nepředvedl" Jasnozřivý člověk to byl a vzácný!!! Já jsem k tomu přesvědčení dospěl až 26.3. což jsem ti taky napsal. A je k nevíře, že takové sedláckopytlácké hovado musí ustavičně psát nesmysly, a pokud nepíše, tak ničí myslivecká zařízení jimiž zatarasuje vodní toky. Běž už se oběsit debile....
Jaroslav Schindler reaguje 19.12.2011 13:52
Člověk se ztrapňuje stále se opakující diskuzi s tebou, ne oponenturou tvých výkřiků, Nekolo. Já tvrdím stále stejné ,pouze ty jsi konečně zaměnil slovo zvěř za zvíře. Chvála bohu, že se rouhám, alespoň za něco. Co ti brání rozpustit původní HS? Jo asi nedostatek hlasů a tedy demokratické principy na kterých je HS založeno. No nediv se, i u vás jsou ještě lidé kterým to asi myslí a vidí že s tebou by to asi opravdu "nevyhráli". Jo a konečně máš pravdu, jsem opravdu blázen který pořád věří v zdravý rozum a tak doufá že hladovec tvého ražení si půjde pro zvěřinu tak leda do supermarketu.
Jaroslav Schindler reaguje 19.12.2011 12:50
Nekolo ještě jednou ti to tedy zopakuji. V zákoně o myslivosti nemáš rozlišenu zvěř na užitkovou a škodnou. Toto historické rozlišení proti kterému nic nemám je ale opravdu historií a mysliveckou mluvou. V zákoně tedy máš vyjmenovány druhy které jsou zařazeny mezi zvěř a druhy s dobou lovu které můžeš obhospodařovat lovem. Takzvané zvířata v myslivosti škodící, tedy zavlečené druhy plus toulavé kočky a psy může, a tady je důležitý výraz usmrcovat, pouze MH a M. stráž. Tvé volání po možnosti lovu těchto zvířat je tedy tak trochu mimo mísu. Na usmrcování zvířat v myslivosti škodících ti nikdo nemůže vydat povolenku k lovu a tedy ty bez povolenky nemůžeš lovit a to nejen na těch tvých enklávách což je také zhovadilost která nikdy podle mě nebyla pravdou. No a jsme zase u hladové Posluchačky co si chce narvávat ten mražák pravděpodobně alespoň kočkami. Znovu ti tedy zopakuji že myslivost můžeš dělat pouze v uznané honitbě na základě loveckého lístku a povolenky k lovu. Pomalu stejná, jen v zákoně jinak upravená, je i možnost lovu na nehonebních pozemcích. To že ty si myslíš že necháš pozemky prohlásit za nehonební a následně ti někdo povolí na ních lovit je blud. Stejně tak jako jsou blud ty tvé enklávy a nepronajaté pozemky v uznané honitbě. Doufám že ti to takto stačí.
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 12:32
A Bohušu blbej (dobudoucna BB)-neplést s Brigite Bardott!, mamut taky vymizel. Že by jej otrávili jézeďáci a vybily jednotky "lidových lovců" ???-:)Zdá se ti to směšné? Ano, a zrovna tak působíš svými citáty TY!, selký drne x-tého kolene...
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 12:27
tak co blbounku Nekoluj, když ti chybí argumen,tak použiješ cokoli? Jinak děkuji za optání, zdraví mě slouží.......
Jaroslav Schindler reaguje 19.12.2011 12:23
Nekolo, řekl bych že zase špatně. Za silně psychicky poznamenaného člověka , který neustále opisuje své bláboly a při každém náznaku nesouhlasu trpí hysterickým záchvatem považuji tebe. Myslivec nic netráví, nemá důvod a byl by sám proti sobě, kdyby tak činil. Zbytek je ostatně jako vždy projevem tvého mdlého ducha. Již jsem ti několikrát říkal že takovým byl lovecký lístek odepřen jež v minulosti.
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 11:42
Na jakoukoli smysluplnou diskuzi je třeba dvou poměrně stejných jedinců, vybavených zkušenostmi a určitým penzem znalostí. Ty nemáš bohužel ani jednu z těchto podmínek, takže ať napíšeš co napíšeš, je to povětšinou hovadina, a když neumíš odpovědět začneš i s Hitlerem a v Legislativě Václavem Havlem! K vůli zvěři doufám, že v honitbách zůstanou ti myslivci, kteří se o zvěř dosud starali. Jestli máš na mysli návrat "lovících sedláků-srnů", pak to s tou zvěří bude hodně rychle špatné! Já jen doufám, že takoví jako ty a Mgr.Petrů,či Petrová, s těmi Vašimi cucky zůstanete osamoceni, bez honiteb, a vzhledem k povahám nadobro.....vždyť ty bys prodal i matku!!!
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 11:00
Bohušu, hovádko boží už se ti to X krát psalo, ty seš snad negramotný, žádný myslivec nikdy ani nevybil ba ani neotrávil nikdy žádnou zvěř. Bez skrupulí zabíjeli jen sedláci-drni a to cokoli kdykoli, z hladu a potřeby masa. Ti nikdy nic nechovali nekrmili, jen brali-pytlačili! Ty seš jejich zářný potomek, co sice lovit nesmí,tak aspoň zatarasí potok posedem, a ten "hnusný zloděj myslivec" to po tomto inteligentním a "elitním" spratkovi uklízí! Už ses předtavil jako to hovado, a kdybys napsal tady cokoli, tím hovadem neustále zůstáváš!!! A jen tak naokraj, té zvěři je jedno, zda jdeme politicky doprava či doleva, ale trochu slušně se začala mít, až nebyli sedláci! Tomu korespondují i bohatá 60 léta.
Jaroslav Schindler reaguje 19.12.2011 10:38
Ale Nekolo, zákon snad nikomu nebrání v tom , spravovat si uznanou honitbu ve vlastní režii a mnoho vlastníků tak snad hospodaří. Nebo ne? Ale jak napsal Pavel...čím menší majitel, tím větší oči.... atd.
Pavel Vilšer reaguje 19.12.2011 07:26
Ano to jistě ano! počínali by si způsobem vybít vše, a pak už by ty škody opravdu ustaly.
Pavel Vilšer reaguje 18.12.2011 22:48
Ano, je tomu tak a již dlouho! takovým způsobem je chovaly dříve JZD, po nich nástupnické akciovky a soukromí zemědělci. Bohužel, je tomu tak, a čím menší majitel, tím hůře pro pozemky jeho a okolní, a o zvěři se raději netroufám hovořit. Ten Bc.Bohumír Nekola totiž jen nechtěně "provalil" to, co jej u něj běžné. A když vezmu jen 10% toho co už o myslivcích a lesácích napsal, myslím, že bych o něj pažbu přerazil a nelitoval... a to je prosím vzorek nové generace- a vysokoškolák...!
Jiří Wenzl reaguje 18.12.2011 13:57
Oprava:Bordel v honitbě dělají vandaly stržené posedy...
Jiří Wenzl reaguje 18.12.2011 13:56
Bordel v honitbě dělají vadaly stržené posedy, nikoli ty stojící. Věřím, na stavbě posedu si onen lidový lovec (nikoli "lidolovec" - to zní jako "lidožrout") dal záležet, No - a když svoje dílo našel vyvrácené v potoce, tak bez reptání vyklidil aspoň část toho nepořádku. V našem MS taky v tichosti uklízíme ten bordel po zemědělcích - do potoka naházené pneumatiky od traktorů či dokonce polyetylénové pytle od chemických hnojiv.
Pavel Vilšer reaguje 18.12.2011 08:43
..dobře, odnesl to myslivec (lidový lovec) říkáš,... Takže myslivec uklízí zatarasené koryto potoka, po potomkovi sedláckého rodu s tradicemi,(elitě národa), který si nesmírně váží ekosystému atd.!???- perfektní ukázka z praxe, jak si čeho vážíš!!! To by mělo být to sedlácké pojetí myslivosti? Tak právě před tím jsem všechny varoval! Vždyť to je fraška!!! Smutná.
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 19:54
Že nemáš co odpovědět kolegovi Wenzlovi, elito společnosti s Bc! Já tobě jsem schopen odpovědět ve věcech myslivosti vždy, narozdíl od tebe! Já totiž nevidím všude estébáky, komunisty a zloděje,či managery z býv. JZD! A když už je o nich řeč, a byli to dle tebe ti nejhorší,co plundrovali, tak NIKDO z nich, nikdo!, by nezatarasil koryto potoka nějakým bordelem. To dělá až slavné hovado- potomek sedláchopytláckého rodu, jehož činnost povýšil schizofrenicky na zrůdné pojetí myslivosti...
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 17:57
Milý kolego Wenzle, tak vidíte sám, Bohuš dřív vypisoval jen do legislativy "honitba 100 ha", no tak ať, že. A teď se k nemu přidal ještě Janu /Hurvajz/, naprosto blokují zajímavé rubriky, a bohužel omílají vše dokolečka dokola, když už pominu nesmyslný obsah.....a napadání slušných myslivců a lesáků.
Jiří Wenzl reaguje 17.12.2011 17:40
Nevěřím vlastním očím, že když tady čtu, že zemědělec zatarasil koryto potoka mysliveckým posedem. Co když přijdou přívalové deště?
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 16:26
No Bohušu s diplomem, vše jde řešit, vše a změnit. Jen blbost je konstantní. Mám namysli tu tvoji. A co ještě chceš schovávat za svoje počínání ohledně zničeného mysliveckého zařízení a naházení do potoka? a ostatní obviňovat z krádeží? To toho opravdu moc neumíš. Toho bakaláře dostal v Plzni, za 14 dní NE? A kdyby ses někdy snížil k té spodině jako jsem já, ty sedlácká elito národa, tak bys o ní alespoň něco věděl! Takhle seš jen selský tupý drn, namyšlený jak pětikačka v záložně, škodící přírodě!
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 15:05
Já neurážím, a pánbůh ví, že jsem neřekl ani 1/3 toho co by ti patřilo říct. A jistě posed tě dráždil a vadil ti, tak ejhlem květinka, a dokonce kosatec sibiřský, no tak honem s posedem do potoka... do potoka ty prase sedlácký! a mimo jiné, na elitu národa tys pasoval sedláky, potažmo sebe jako potomka linie. Jsem si zcela jist, že kulturní svět je zcela bez sebe, když čte odbornou sedláckou literatutu o "utírání kravských zadků"....tak si myslivce neber do huby... drne.
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 13:13
Ne, nejhorší bylo, zeš v kosatci našel záminku k tomu abys mohl něco zničit, a naházet do vodního toku. Inu sedlák, od děda se prozatím liší jen v tom pytlačení,že?, bakaláři jeden doblblý...
Jaroslav Schindler reaguje 17.12.2011 12:48
A ty si myslíš že ten kosatec tomu posedu vadil? Nebo že by snad přes něj nebylo vidět? A nešišlej.
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 11:16
Ty musíš být Bohušu taky pěkný hovado!, s tvou péčí o kulturní krajinu,potůčky,remízky atd., když jako sprvný drn-sedlačisko, hodíš cokoli do potoka... to je jedno, že to byl posed, zkrátka cokoli,! Konečně ses zapoměl a ukázal oč ti jde. A chraň bůh nechat tebe lovit..
Pavel Vilšer reaguje 17.12.2011 01:28
Jane, psík mývalovitý, dříve mývalovec kuní se natáhl přirozeně z východu, minka vypustili debilní ochranáři. Obojí se vyskytuje posledních 20 let. Obojí je nežádoucí.Místo tu nemají stejně jako bolševník a dokonce i bolševik! A i ti cigáni jsou nežádoucí, dokonce víc než ty zvířata, a odjakživa romošuku!
Michal Tůma reaguje 16.12.2011 22:48
# # > # # # # Malý cikán píše Ježíškovi: # # > # # # # Milý Ježíšku, celý rok jsem byl hodný ... # # > # # # # Zarazí se a říká si, že asi Ježíšek všechno ví, že to bylo trochu # # > # # # jinak, # # > # # # # škrtne to a začne znovu: # # > # # # # Milý Ježíšku, celý rok jsem chodil do školy a pilně se učil ... # # > # # # # Znovu se zarazí, znovu škrtá a začne po třetí: # # > # # # # Milý Ježíšku, celý rok jsem nic neukradl ... # # > # # # # Opět škrtá a papír roztrhá. Dochází mu, že Ježíšek ví všechno. Že # # > # # # celý rok # # > # # # # zlobil, nechodil do školy a kradl a že od něho nejspíš dostane # # > # # # prdlajs. # # > # # # # Sklopí smutně hlavu a dlouho přemýšlí. Nakonec se sebere a jde do # # > # # # kostela. # # > # # # # Když se vrátí, vytáhne zpod bundy sošku Panny Marie a začne opět # # > # # # psát: # # > # # # # Milý Ježíšku, chceš-li ještě někdy vidět svoji maminku ... # # > # # # # # > # # #
Robert Voith reaguje 16.12.2011 21:25
Zajímavé je, jak vy dva, jste dokázali velmi rychle zblbnout.
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 16:06
Ten muflon tu má již domovské práva za těch 100 let, ale většina cigošů přišla ze slovače, až když Mečiar chtěl aby dodržovali zákony a Havel naopak "to je etnikum" chápejme je a negrošuk Kocám přicmrndoval...
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 15:27
Eriko lovu zdar, ať ti to dobře střílí, "právě proto,že tě nezajímají a nic pro ně potvůrko neděláš:-)" a můžeš mě 1 zajíce poslat, já jsem ho už nestřelil cca 10 let! U nás jsem viděl včera 2, "Pepíka a Frantu", kterých si vážíme že vůbec jsou a nikoho by nenapadlo je ulovit!!! Tady je to samo prase, vysoká a mufloní a kachy...:-) A ty cigánský aktivisto, když napíše Erika, tak stůj a salutuj..-:)!!,.. a vůbec-:), už ti skončilo chrutí s cigánskými princeznami, že zas píšeš???-:)
Erika Doležalová reaguje 16.12.2011 15:06
To je krásy na tom božím světě :-) Pavle, vykašli se na ně, nemá to cenu, hážeš perly sviním.. My máme zítra hon, už se těším, jak pomlátíme v ukradené honitbě na cizích pozemcích co nejvíc zajíců, kteří nás nezajímají a nic pro ně nedělám :-) Lovu zdar!!!
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 14:35
Bezesporu první snahy o parfos měl již hrabě Sporck, jako velká osobnost naší myslivosti a zakladatel řádu sv.Huberta, v době barokní, řádově 150 let před Kinským. Nicméně se v Čechách takto lovila vypouštěná zvěř oborní či srnčí již dříve. Dohledat lze vše, pokud to není zničeno. Zmínka o původu rodu je v účetních knihách rodu Lichnovských, kdy prapředek John měl "v úmluvě dané a v knihách stvrzeno, že on i potomci jeho vždy, v panské službě zachování budou, dá li zdraví a Bůh"... a dále na faře Hradec nad Moravicí- kde se zapisoval, sňatky, narození i úmrtí, a Zemských deskách olomouckých, kde byla zaznamenána půda darovaná vrchností za věrné služby. To dohledal již můj děd před počátkem 2. svět, války. Dnes už bych to patrně nedohledal... ale to sem nepatří..-:)
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 13:22
Nekolo, neboj-:) já se o sebe umím postarat...a původ, Bohušu, ten mám doložen na našem území již od r. 1680, kdy prapředeka, jako vrchního lovčího s rodinou dovezl kníže Lichnovský z Anglie, aby zde naučil personál parforsní honbě:-)
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 12:46
Ale kluci ušatí, to jste se tu pěkně sešli, velkostatkář a cigánský aktivista,a oba však pod uměleckými jmény!! Já bych těm cigošům dal "pasívní příjem". Vzpoměl bych několika hesel, např: Arbeit macht frei" a "bez práce nejsou koláče" ba i jiná výstižná..:-) Jinak Jane, tys už přece všecku půdu půjčil olachům na postavení stanů-:)!!!-:),..a oni tobě naoplátku "tu šukkofolu" ne-:)??? Jinak asi žiju v omylu Jane, myslel jsem si že nejhorší zkušenosti má veřejnost s cigánama!!! Bohušu, kdybych přijel-:) telefon mám, tak se ohlásím, tak to teď neřeš, selský drne...-:), buduj honitbu, pak tam na těch 115 ha můžem honit ty cikány, co Jan vezme do té tvé dupárny na taneček....:-))), a předvedu ti výkon práva myslivosti v praxi! jen musíš s Mgr.... za ně také protlačit do zákona zástřelné-:)
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 11:25
Ty drne, tys toho zase schomtal dohromady! Tak pro ujasnění,popořádku: ta "revoluce" v 1989, bylo protokolární předání moci, s obostrannou dohodou o zamezení perzekucí, a "šahání na majetek". Vyhánění sedláků z pohraničí, bylo ve smyslu Benešových dekretů, tuším Dekret č. 5., kdy sedláci německé národnosti byli vystěhování do Reichu, za kolaboraci! Možná, že právě na tento uvolněný statek po němcích přišel tvůj děd-:) Kulové zbraně se používaly na velkostatcích, kde jich bylo k dispozici i 20, a tou lovili především srnčí ve volnu! Jen sedláci mlátili do r. 1939 vše, (i tu srnčí) brokem, až to Hitler zarazil! A ten prof. Komárek píše o 5 ks jelenů na 1000 ha, což dnes opravdu není pravda. Těch jelenů je tak těch 5ks na 5 honiteb po cca 1000 ha! A do doby změny legislativy se všichni budeme řídit legislativou dosud platnou!, a výměrami honiteb z ní vyplývajících. A sám za sebe nelolo, selský drne: Já si budu jezdit lovit kde mě napadne,budu li někam pozván. Doma se musíš držet ty, "hospodáři", a pozorovat na dvorku "společenství chlévské mrvy"!!!, a proto máš tak "široký rozhled"!,... a nemrač se kluku ušatá bakalášřská, hnojařská-:), ta 449 bude platit dál, ta výměra nad 500 ha taky, a ještě snad ano, mám rád maso, zejména hovězí stejk! A ty mě chceš namluvit že protože su masorád, tak lovím krávy?!!!-:)
Jaroslav Schindler reaguje 16.12.2011 11:01
Pavle to nemá cenu, Nekola si vzpoměl na ty historické a tradiční způsoby jeho předků kolektivizujících tu jejich dědinu. No a nyní pouze převlékl ten příslovečný kabát. Způsoby mu bohužel díky té jeho tradici zůstaly.
Pavel Vilšer reaguje 16.12.2011 10:19
Před cca 6-ti měs. jsem ti Bohušu psal v Legislativě-honitba 100 ha, že tebe, s nesouvislými 20 ha, obejdou jako patník, než by tebe přijali HS!, jako bonus za tvoji spisovatelskou činnost, a sám honitbu nikdy nevytvoříš! To tvoje raději prohlásí za nehonební! A těď, nám objevně oznamuješ jak se můžeš chránit! Spodina společnosti za 1. republiky byla z řad sedláků a ti kladli oka, a s brokovnicí a sekaným olovem újedničili! Ty se prohlašuješ za nositele jejich tradic, hnoju jeden. Naopak střední a vyšší vrstva měla zbraně (i kulové),a k té se zas hlásíme my! Pokud máme cokoli pronajatého, pak tu užíváme ve smyslu smlouvy.Čím prostý výkon práva myslivosti vůbec nějak může "zrasovat" honitbu? Co to kecáš? Tak nám ještě jako známý spisovatel a objevitel BlbeC Bohumír Nekola, zkus objevit Ameriku, a bude to OK. A jinak, ty výměry honiteb zůstanou ve myslu 449!, takže, pokud budu do tvých končin pozván, rád se projdu se zbraní i po tom tvém...-:)!!!
Veronika Mrkvová reaguje 16.12.2011 00:06
No kluci vaše starosti bych chtěla mít :-)
Michal Tůma reaguje 15.12.2011 21:01
# Pánové a dámy, tak tohle je příběh mé kamarádky, která se živí # vyřizováním úvěrů po té, co jsem jí přeposlal jedem z mnoha emajlů o cikánech # parazitujících na státních dávkách !!! # # Čau Péťo, mám následující zkušenost : zavolala mi klientka, zda bych jí mohla # vyřídit půjčku cca 200.000,-Kč. Na můj dotaz jaký má příjem, mi sdělila, že něco # málo přes 45.000,- a manžel přes 13.000,-. Tak jsem si s ní domluvila schůzku. # Přišla cikánka, mluvila úplně normálně česky bez cikánského akcentu.roto jsem to # po telefonu nebyla schopna poznat. Zeptala jsem se jí zda může příjem doložit a # jakou pracovní pozici vykonává, že bere přes 45.000,-. Odpověděla mi, že je na # mateřské dovolené nikde nepracuje ani nepracovala. Předložila mi OFICIÁLNÍ papír # ze sociálky, kde bylo zřejmé, že MĚSÍČNĚ má příjem ze sociálních dávek 45.600,- # a výměr INVALIDNÍHO důchodu manžela na 13.700,-. Měla 5 nezletilých dětí, jedna # dcera údajně špatně vidí, takže je od dětství v invalidním důchodu a pobírá přes # 13.000,-. Byla jsem skutečně perplex,protože ani ona, ani její manžel nikdy v # životě nechodili do práce. A současně jsem si vzpomněla na několik mediálně # profláknutých případů, kdy se osamělá matka stará o zcela bezmocné dítě a pobírá # od státu něco málo přes 5.000,- Bohužel jsem ji jako žadatelku o úvěr musela # odmítnout. # # Vysvětlila jsem jí, že pod pojmem příjem se rozumí, kolik peněz si vydělá prací, # a ne o kolik obere stát. To zděšení mě ale neopustilo ani po jejím odchodu. # # Ať žije naše vláda! Saša
František Bárta reaguje 15.12.2011 20:44
Nejlepší na tom všem je,že ten trouba nechápe základní věc a to takovou, že bez myslivecké zkoušky nikdy myslivost dělat nebude.
Pavel Vilšer reaguje 15.12.2011 20:14
On už se představovat nemusí jeho jméno, tel. i mail jsou níže mnou uvedeny!! Halda lidí ho zná z myslivosti.cz a silvária. Tam ze sebe taky dělal úspěšně p..., teda adndulu! Jinak spuhlasím s tebou, pokud by se mě jednalo o honitbu, jako že ne-:), tak zvykovým způsobem ti státní zpráva nafasuje takových canců, o které ani nestojíš. To jen Nekola si myslí, že on zpasí svět a jemu za ty cucky budou líbat ruku!, a on bude velkopansky určovat cenu za hektar! Nebo nabádat lidi aby táhli z ukradené (jinak pronajaté)honitby? a samozřejmě přecházet (msliveckým rodinám)- rozuměj pytláckým, po pozemku? No jistě že budeme, a to nejméně 10 dalších let.....
František Bárta reaguje 15.12.2011 19:50
Vždyť se ten chudák nepředstaví ani vlastním jménem.Takový je to chlap.
Pavel Vilšer reaguje 15.12.2011 19:33
Bláznivý bakaláři, takovou snůšku neověřených zhovadilostí,kterými nás krmíš,to se hned tak nevidí. Tys doposud nepochopil, že vlastnictví půdy naprosto nesouvisí s lovem, a nikdy tomu tak ani nebylo.Ten lov totiž souvisí s uznanou honitbou. A ty meleš dokola furt to svoje a pořád nesmyslně, jak ti socani v poslanecké sněmovně! Hlavně že je mě slyšet že? Proč by to kdo dával zvěřinu,která ti nenáleží? Myslivci to budou krmit sedlákům? Co je SRN ať tam je, to nás nezajímá! A co se vyjadřování týče, tak ty se vyjadřuješ jako by zákony stály proti nám, nikoli tobě, se sedláckou vychcaností,důležitostí a debilitou!
František Bárta reaguje 15.12.2011 19:31
A teď se ukázal pravý charakter malého zdegenerovaného rádobysedláčka,který pravděpodobně pochopil,že je i se svým cancem v řiti.Za takovým troubou bych nešel,neboť státní správa by mi ten Tvůj canc stejně přifařila.Takže nemám zapotřebí se takovýma chudákama zabývat.A můžu Ti vesele sdělit,že i dalších minimálně 10 let,si budu chodit po svých,ale i cizích pozemcích jak se mi zachce.Důvod je prostý.Nemáme tu takové pitomce jako jsi Ty! A tento týden se vláda a PS budou zabývat leda tak půjčkou EU.Na takový jako Ty kakaji.
František Bárta reaguje 15.12.2011 18:11
Posluchačko,ty se topíš ve vlastních sračkách a tak kolem sebe začínáš kopat co?Za rok se obnovují nájmy takže není důvod k tomu,nedat si dohromady vlastní honitbu,pokud máš výměru.Jenže tu takovej blbec jako Ty dohromady prostě nedá.A to nasere viď.Další tvůj zhovadilí výplk je ten,že jako myslivec musíš být členem ČMMJ.To se ti asi zdálo ne?Jenže Ty nejsi schopen o myslivosti hovořit,natož jí prakticky provádět.Jak jsi tady níže naosal,pro přírodu neděláš nic a jen blbě kecáš.A ty zaručeně čerstvé informace máš tak ze sebe.O změně mysl.zákona se vůbec nejedná a v nejbližší době jednat nebude.Odpusť si ty novinářské kachny Ty sedláku.Ty jsi zářný příklad příbuzenské plemenitby mezi selskými rody.Pak to takhle dopadne.
Erika Doležalová reaguje 15.12.2011 17:19
No ano jistě, mě drobná zvěř vlastně vůbec nezajímá :-) Proto tlumím škodnou, proto děláme a udržujeme napajedla pro zajíce, proto je přikrmujeme.. Vše děláme proto, že nás nezajímá a jen nevíme co roupama :-D A nemel pořád o tom, že si půdu můžu koupit nebo pronajmout - jasně jsem napsala, že (konrétně u nás) NIKDO pozemek prodat nechce! My bysme rádi koupili, ale jaksi není od koho. Buď si vlastníček hospodaří sám (těch je ale minimum) nebo to už má v dlouletém pronájmu! Tak se probuď, vidíš to jak Hurvínek válku, myslíš si, že zazvoním u sousedů, řeknu Prodejte mi pole a oni na to No jasně!Prodáme!... Tak to žiješ někde v romantickým filmu.
Jiří Wenzl reaguje 15.12.2011 17:03
Pane Jaroslave, přece v dnešní době nemůžete požadovat, aby byla myslivost spojena s vlastnictvím půdy, jako tomu bylo za starého Rakousko-Uherska, kdy většina obyvatel bydlila na venkově a živila se zemědělstvím. Dnes, kdy v tomo odvětví pracuje méně než 3% obyvatel, a lidé již nejsou životně spjati s půdou, se myslivost ubírá jiným směrem. Doporučuji absolvovat školení u Dr.Ing. Marady v Šardicích, nebo si alespoň přečíst jeho knihu "Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb".
Erika Doležalová reaguje 15.12.2011 10:39
Nekolo, ty jsi vůl jak stůl. Co to tady meleš za nesmysly?! Už to fakt nehul. Kde sis vycucal z prstu, že jsem dodnes pro drobnou zvěř nic neudělala?! Máme na starost napajedla pro drobnou, přikrmování, udržování těch krytů, které jsou (sorry ale vysázet cizímu zemědělci uprostřed pole remíz fakt nejde, o tom kecají akorát panelákoví ochranáři přírody), udržování rozumných stavů škodné - jednak "přímým" lovem, druhak máme norníky.. Co to meleš o lovení spárkaté z cizího, přecházení cizích pozemků?! Nejsem žádný pytlák, když porovnám hodiny strávené v revíru (představ si že často bez flinty) s množstvím ulovené zvěře, je to tak velký nepoměr, že bys to ani nepropočítal. Myslíš si, že "zabiju" první kus který vyleze z lesa? Kdybych takhle lovila, splním jen já sama celý plán odlovu holé srnčí za týden. Plácáš tady nesmysly o věcech, o kterých nemáš ani páru. Jaký přivlastňování si zvěřiny? Myslíš si, že když ulovím chrchlajícího srnce, který se dusí střečkama, že si maso nacpu do mrazáku? Kde jsi přišel na to, že mě nezajímá myslivost, ale jen lov? Že mám nějaké zbraně? A co jako? To když potkám "zes*aný" kus, který leží celý dny na řepce (dílo našich slavných zemědělců, za které se do krve biješ!), tak ho mám jako utlouct klackem? Ty jsi normální psychopat.
Pavel Vilšer reaguje 14.12.2011 21:22
Velmi svérázné jsou myšlenkové pochody mistra bakaláře. Co dělal děd, sedlák a lovec příležitosně pytlák, je vedlejší, a nevím proč by to měla dělat i Erika! Pojem "Das Hohe Jagdt", tedy vysoká honba, tos mezi spisy asi nenašel, zajíčkáři? No to je vysoká honba, kdy se loví převážně jelení zvěř a zvěř černá. Dnes se tak nazývá lov spárkaté již všeobecně. PROČ, když někdo tu možnost či vášeň má, a chce lovit převážně či vysoukou a černou,či kamzičí zvěř, by se měl zabývat drobnou? Výkon práva myslivosti je natolik blahovolný,že se nemusí to či to, nýbrž každý co chce, době lovu. A Nač si kupovala Erika zbraně, a jaké, ti zřejmě odpoví sama. Já bych ti osobně řekl,žes mě na ně nedal, takže ti po tom je h....! Já dávám ročně tak 50 kulových ran, a brokovnici někdy za rok ani nevytáhnu, a když tak snad na kachní hon, protože drobná u nás není vůbec!, a nikdy nebyla... A jestli je zvěřina "přírodní bohatství" tak ty seš chlape "přírodní úkaz"!!!
František Bárta reaguje 14.12.2011 20:57
Myslivci si nic nepřivlastňují chlapče.Postupujeme jen podle zákona a ten nám umožňuje nakládat s ulovenou zvěří.Kdyby Ti šlo o myslivost,tak máš dávno kurz a myslivost provozuješ.Jenže ty jen žvejkáš trapárny a na nic jiného se nezmůžeš.I v dnešní době můžeš mít honitbu,jenže tvůj problém bude pravděpodobně v tom,že nedáš dohromady potřebnou výměru.Pokud u Vás ve vsi rýpeš nesmyslně do lidí,jako tady do nás,tak se tomu vůbec nedivím.U nás se chováme k vlastníkům slušně a Ti nás podporují.
Pavel Vilšer reaguje 14.12.2011 17:02
No to víte Eriko, že je pan bakář "hladnej", protože si myslí, že ta zvěřina je jeho "Pozemková renta" vyplývající z jeho "výrobního prostředku" ač nehonebního! A basta, má to pod kůží fest,je to potomek sedlácko pytlácké famile....vždyť on by tu srnčí střílel jak škodnou - proto ty výpisky o zdegenerovaném a přemnoženém srnčí! A neuznává "průběrný odstřel a věkové třídy" proč? pro jednoduchost! 1.) je rád,že pozná vůbec to srnčí, za 2.) je natolik blbý,že co je a není průběrné či jak staré, to by vůbec nepoznal. Ovšem provozovat na cucku "velkou myslivost" to áno! - Leda tak velký hovno!!!
Erika Doležalová reaguje 14.12.2011 16:04
* upřesnění - hlavním důvodem nářků na to, že vlastník... ale prostě zvěřina.
Erika Doležalová reaguje 14.12.2011 16:03
Začíná mi připadal, že hlavním důvodem toho, že vlastník pozemku nemá právo myslivosti, není nějaká péče o drobnou zvěř (byť se to pan Nekola snaží zamaskovat tak, aby to tak působilo) a prostě zvěřina :-) Vyčítá nám (estébákům, jezedákům, komunistům... ikdyž tedy u nás v MS nikdo takový není :-D mrazáky narvané zvěřinou, ale očividně mu nejvíc vadí, že si na svém malém pozemku nemůže sám zmáznout srnu k večeři :-)
František Bárta reaguje 13.12.2011 22:08
Jo,takže v pondělí bude srnka Posluchačky a v úterý o 20m dál souseda.Na těchto cancech za týden vystřídá 7 majitelů,aniž by se hnula z teritoria.Posluchačko,ty nejsi zemědělec,ale hovado.
František Havran reaguje 13.12.2011 21:06
BEZPRACNÝ ??? Takže myslivci nepřikrmujou, nedělají remízky, nezakládají políčka atd..Víš co by tady bylo po třech takových zimách jak byla ta loňská, kdyby myslivci nepřikrmovali ??? S prominutím akorát to hovno na poli, které by tam jako hnůj vyvezli JZDáci... Tebe by na té disce měli zadupat do země..
Erika Doležalová reaguje 13.12.2011 12:28
"Měl jste se 20 let, či méně dle vašeho věku věnovat získávání zemědělských pozemků(vlastnictví, nájem) a sít tam biopásy..Co vám v tom bránilo?" Tak to je názor jak stehno, fakt. Co bránilo? Třeba peníze, nemám strýčka milionáře v Americe. Dále v tom brání sami vlastníci, kteří pozemky prodat nechtějí (viz v diskuzi Čekatelství) To mám sehnat mafiány, kteří je ztlučou a zavřou ve sklepě, dokud nepodepíšou, že mi ty lány nechají? 3% ploch pro drobnou zvěř, ano, to bych i já jako myslivec (nebo rádobymyslivec?) uvítala, ale jak k tomu donutit sedláky? Jsou schopní rozorat i stávající cesty mezi lány (kde jsou keře a jakž-takž nějaký kryt), aby měli o metr víc pole, při dnešním hospodaření - obří lán kukuřice - obří lán řepky - další obří lán kukuřice - ... ti nikdo nebude mašinama objíždět nějaký remízek, zlikvidují ho a vesele pěstují. Takže problém v tomto není v myslivcích, ale v samotných zemědělcích - ať již nájemníků, či vlastníků pozemků, které tak sveřepě bráníš.
Fergus reaguje 13.12.2011 11:38
P. posluchačka, Děkuji za vysvětlení.
Pavel Vilšer reaguje 13.12.2011 11:31
No nijak-:) vždyť to je prasečina sama o sobě z logiky věci! O tom sní jen Nekola.....
Fergus reaguje 13.12.2011 11:01
Dá se chovat, lovit prostě hospodařit se zvěří na 115 ha , ale pouze jako oplocený farmový chov nebo obora, ale ve volnosti(v této době a podmínkach) to prostě nejde je to blbost logicky vzato. Příklad pro p. Posluchačku u nás 115 ha lán pole, Vám vydám k výkonu prava myslivosti , kde zemědělec osevá jednu plodinu, teď třeba kukuřici, tak jak tam budete lovit, přikrmovat atd. Prosím řekněte jak??? Děkuji za odpověd.
Erika Doležalová reaguje 13.12.2011 10:54
Takže uděláme stohektarové honitby a budeme vesele chovat srnčí rodinky. Černá, dančí, jelení.. půjde do kopru, protože chovat tuto zvěř na 100 (nebo 115, to už takový rozdíl není) je nesmysl. To už snad radši ty pidihonitbičky oplotit a udělat z nich obůrky, tam už se jakž takž (blbě, ale nebylo by zbytí) chovat pár kusů dá..
Pavel Vilšer reaguje 13.12.2011 10:53
No přátelé, kdyby jste chtěli něco soukromě vzkázat váženému Bc.Bohumíru Nekolovi z Břehova, pak můžete!: poštou adresa Břehov 7, telefonicky na 603 834 621, případně mailem na: nekolab@volný.cz. Jinak provozuje už 19 let "letní parket Břehov" tedy letní dupárnu s chlastem....., takže nám má "opravdu hodně co říst k myslivosti"!!!.......
Fergus reaguje 13.12.2011 10:38
Pane Posluchačko jen jeden dotaz : Vy by jste chtěl vykonávat právo myslivosti se vším všudy na 115 ha půdy ?
Fergus reaguje 13.12.2011 10:35
Jsem sice mladší, ale ..... proč sem tahat politiku, estebáky atd. jsme teď v takové době jaká je a musíme se snažit dělat v této době, kecama co bylo a jak bude se nic nevyřeší!!! A to, že jsou mezi námi radobymyslivci , to bylo,je a bude.
Fergus reaguje 13.12.2011 10:22
Chlapci ty fórky se četly líp !!! Tohle to je opravdu pro drsné lidi.
Pavel Vilšer reaguje 13.12.2011 10:17
Jo, jo, ty sis vzal příklad z písně "až nás půjdou milióny".... Takže ty ses povýšil na "guru", který bude vykládat koho chce a koho ne, ať je jakýkoli, už kvůli jeho původu?! Že už jsem to někde slyšel,... tak zdůvodňovali komunisti... a ty seš horší než oni!
Pavel Vilšer reaguje 13.12.2011 10:10
Ale s tebou se vypořádáme snáz a hlavně rychleji. A co je to "demokratiský stav výměry pozemku"? tedy věci neživé? Že by ten pozemek šel do diskuze, tak jat ty?! Vrať ten diplom páč seš pako!
Pavel Vilšer reaguje 13.12.2011 10:01
To co napsala Erika, Bohušu, tak to zarazilo i mě, a že už jsem něco zažil.Ty seš tak strašný prase a blbý, Bc.Bohumíre Nekolo, že to na těchto stránkách nemá obdoby. Co komu kdy krade, hovado?, jestliže jsou honitby a výkon práva v nic předmětem řádného pronájmu? Ty píšeš co se ti hodí, abys nyl zajímavý, to že je to účelová lež, to už tě nezajímá. Nedivím ,se že tě proto někdo zablokoval, ale udělal dobře, a snad se to podaří znovu! A za tím si prozměnu stojím já!!!
Erika Doležalová reaguje 13.12.2011 09:19
A to, že někde admin někoho blokne, je čistě jeho záležitost. Nebo si snad myslíte, že všichni přispívající sepsali petici a s nějakým vlídným bakšišem uprosili akmina ať tento zákrok neprodleně provede? Jste paranoidní. Kontaktujte pana Kasinu, ten je za web myslivost.cz zodpovědný, on vám to nejlíp vysvětlí. Na jiných diskuzích nevím, nesedím u nich denně, nesleduju co a kam píšete a pokud vás někde zablokovali, možná to bylo proto, že tyto weby slouží k výměně praktických zkušeností, zážitků apod. a ne k politickým a populistickým kecům, které každého akorát otrávily. Píšete všude pořád dokolečka dokola to samé, nářky nad tím, jak tehdy to bylo supr-čupr a dneska jsou rádobymyslivci a lidolovci zloději a upírají to či ono chudákům sedlákům a nevím komu všemu ještě. Nikoho to nezajímá, pláčete hezky, ale na špatném hrobě.
Erika Doležalová reaguje 13.12.2011 09:12
Posluchačko, Nekolo...ono těch jmen bylo už na starém fóru hodně, tak nevím, jak oslovit, ale to není podstatné. Jinak k tomu mému "lhaní" - to že jsem napsala vaše jméno a čím se zabýváte (to už možná není aktzuální, ale nevím, váš život mě tak nějak nezajímá :-) a že jste psal mj. i na web myslivosti - co je na tom lživého? :-))) Zase sem taháte komunisty, lidolovce, postkomunistickou myslivost a další kecy, kterými jste zasí*al už staré fórum. To je taky lež? Tak třeba tady: "Nový zákon s vámi zatočí. Autor: Bohumír Nekola [6.4.2009] Proto, že komunisté vyházeli -vlastníky -lovce myslivce z honiteb a nahradili lidmi bez zodpovědnosti, ti kteří mají cizí pozemky a zvěř na cizí půdě jen jako kratochvíli a de facto kradou vlastníkům jejich POZEMKOVOU RENTU, tak věčně to tak nemůže být, ač si to přejete. Číší z vás postkomunistický, nezodpovědný, laický přístup k honitbám -CIZÍMU MAJETKU, kdy současní myslivci pro svou potěchu a krátkodobé narvání mrazáku páchají škody na CIZÍCH VÝROBNÍCH PROSTŘEDCÍCH na desetiletí dopředu. Vnucený nájemce, myslivec z ČMMJ z vyplundrované honitby jednou bude muset odejít, a vlastníkovi zbude práce, sanování za své napáchaných škod. VČETNĚ ŘÁDNÉHO výkonu vlastnické myslivosti, ne tedy současné laické, nezodpovědné postkomunistické myslivosti alá ČMMJ. Sloučené honitby jsou ovládány z bývalých střediskových obcí nájemními MS, kdy se nájemní myslivci ponejvíce rekrutují z řad policistů, komunistů, nových jezedáků. Pár nových duší se do nájemních MS dostalo v r. 1993." Konec citace. http://www.parketbrehov.cz/kontakt
Jaroslav Schindler reaguje 12.12.2011 23:07
Udělám tedy ještě jednu vyjímku Nekolo. Správně jste napsal "v oblastech kde jsou podmínky pro chov drobné". Zajíce většinou minimálně jednou týdně potkám a pokud přijde ke krmelci tak ho vyhánět určitě nebudu. A abys byl klidný a věděl vše tak nějaké remízky neřeším a nezakládám a ani ve snu mě to zatím nenapadlo. Také zcelené lány jdou jaksi mimo mě. Zato pravidelně sypu ptáčkům.
Jaroslav Schindler reaguje 12.12.2011 22:27
No a máme z toho Nekolo pomalu špionážní drama, že. Česká mdloby námezdních lovců, celosvětově proslulí lidolovci, vydávajících se pod rouškou tmy za myslivce, ukladně zamezila přístup na své internetové stránky hrdinému šiřiteli světla a pravdy, Bohůšu Nekolovi právě ve chvíli kdy tento zvěstovatel "pravdy jediné" se celému světu chystal oznámit jaká je vlastně povaha lidolovu v Čechách. Od jednoho nejmenovaného Břehovského synka jsme se dověděli že odhalení měla být přímo skandální a zasahující až nejvyšší místa již dnes zamořená lidolovem. Mělo se jednat nejen o odhalení letitého plánovaného plundrování českých revírů ale též měla být zmínka o objasnění podílu lidolovců na Černobylské katastrofě, stroskotání tankeru Exon-Valdez, či o podílů lidolovců na ničení tropických pralesů za podpory dotací z EU. Bohužel, žádná tato zpráva k nám již nedoletí. Nekola byl hanebně zablokován a tak pravda o lidolovu a starých struktůrách v HS již nikdy neuvidí světlo tohoto světa. No jo Nekolo, máš to těžké. No musím říci že nereagovat na tvé bludy je asi jediné správné řešení "Nekolovic otázky" a já se toho miním držet.
Robert Voith reaguje 12.12.2011 21:19
Tak to je skvělé, že ho admin taky smázne :-)
František Fibiger reaguje 12.12.2011 20:54
Ahoj Pavle!Uvědom si,že jseš rozumný a zkušený člověk na rozdíl od toho candáta.Ten vejr už jinej nebude!Nerozčiluj se.Ten ukřivděnej blb za to nestojí.Říkej si je blbej,je blbej ...
Pavel Vilšer reaguje 12.12.2011 20:08
Ty krákoro přiblblá s titulem k tomu, čtu pozorně, a proto vím, že dne 12.12. /9:43/napsala, cituji:.."byl velký pisatel už na starém fóru myslivost cz., ale když se s ním lidi přestali bavit, dal pokoj." Že by psala něco jiného jsem nenašel. Naopak ty sám ve 12:15 píšeš, že ti admin zamezil přístup, hňupe! Tak se chyť za rypák, a nevymýšlej si drne selská... ani číst to pořádně neumí, ale dělat myslivost to áno!!!
Jaroslav Schindler reaguje 12.12.2011 17:31
Koukám Nekolo že jsi se zase dostal na vycházku. Bude se muset tvému ošetřujícímu lékaři připomenout že dlouhodobý pobyt na internetu tvé léčbě ale vůbec nesvědčí. Někteří dokonce tvrdí že schizofrenie jde léčit. Bohužel ty jsi příkladem toho že nejde.
Pavel Vilšer reaguje 12.12.2011 14:18
No, myslím, že spisovatel Bc.Bohuš Nekola, alias Posluchačka, považuje za lháře, zloděje, komunisty, estébáky či pracovníky z býv. JZD, naprosto všechny, kteří s nim nesouhlasí, případně se netěší na jím propagovanou honitbu 115 ha, což tady mele už rok. Honitbu nemá uznanou, čeká až možná, snad, ale už ví, kdyby se tak stalo, že chce 150,.-Kč/ha "za honební pozemky"!!! Postup mu není zřejmý a neví že má jen nějaké pozemky! Nebo už ví, že s ním, nikdo nechce NIC mít, v čemž bude meritum věci, a proto ty jeho litanie a obviňování všech a všeho. Dokonce si schizofrenicky myslí, "že on je myslivec", ač nemá lovecký lístek. Takže asitak....
Jaroslav Schindler reaguje 12.12.2011 13:16
Ale, ale Nekolo. V čem paní Erika podle tebe lže? V tom že provozuješ diskotéky, nebo v tom že na většině fór tvé bludy již dávno ignorují. Tobě to ostatně opravdu nejvíc sluší "mezi těmi ploty" a dodám že pokud by byly z ostnatého drátu a hodně vysoké, tak žádná škoda. Ono nesouhlasit s tebou coby "Nekolovic radobysedláckým prorokem" je podle tebe hřích a člověka proto ihned deleguješ mezi ty TVOJE komunistické, či estebácké radobymyslivce. Ty tady Nekolo hlásej něco o slušné a k tomu ještě demokratické diskuzi. Ty nediskutuješ, ty se pouze neustále snažíš urazit jakéhokoliv myslivce. Tak se tu nevtěluj do role či pozice nějaké oběti. A tvá "myslivecká diskuze" či tvoje "myslivecké názory", to je k hodně hlasitému smíchu, pitomečku z pytlácké familie.
Pavel Vilšer reaguje 12.12.2011 12:46
mladý cigán píše Ježíškovi: Mílá Ježíšku, celý rok jsem chodil do školy,učil se a nekradl, a chtěl bych... pak se zamyslí, a říká si, že on Ježíšek stejně všechno ví a tak dopis roztrhá. Pak přemýšlí a jde do kostela. Až se vrátí, vytáhne z bundy sošku panny Marie a začne psát znovu: Milý Ježíšku, jestli ještě někdy chceš vidět svoji maminku .....
Pavel Vilšer reaguje 12.12.2011 12:35
... a doufejme, drne, že to udělá co nevidět zas....
Pavel Vilšer reaguje 12.12.2011 11:09
Eriko, Bohuš je Bc?.. to asi díky těm diskotékám absolvoval vysokou stehnologickou?..-:)
Květoslav Horák reaguje 12.12.2011 10:06
Hold to tady budem muset začít praktikovat taky.Jinak pokoj nedá a nedá
Erika Doležalová reaguje 12.12.2011 09:43
Pan bakalář Bohouš Nekola, provozovatel venkovních diskopárty, byl velký pisatel už na starém fóru myslivost.cz, ale když se s ním lidi přestali bavit, dal pokoj :-)
Ondřej Procházka reaguje 11.12.2011 22:14
Za domněnku o znásilnění trest-tábor?? Ne, že by to bylo špatné řešení, ale přijde mi to, že "novinář" seděl už dlouho na míse, a tak vymyslel toto... .
Pavel Vilšer reaguje 11.12.2011 21:32
Dnes bylo na internetu, že v Itálii jen za pouhou doměnku o znásilnění 16-ti leté, taloči vypálili cigošům tábor- šikovní. Jen u nás jsou za to, nevím proč, 20ti leté tresty! A pozor vážení "tábor" a nikdo si nedovolí jim říkat že jsou rasisti, To jde jen u nás....
Robert Voith reaguje 10.12.2011 12:33
Jojo,už jsem si taky všimnul...
Pavel Vilšer reaguje 9.12.2011 19:07
.. tak pardon, o honitbách píše v legislativě a tady u "Zajíce polního"...
Pavel Vilšer reaguje 9.12.2011 19:04
Vyskytuje se zde 2: blb,srovnatelný s Janem - Jaroslav Posluchačka alias Bohuš Nekola. Píše zde v rubrice HONITBY a pak v Legislativě. Taky zážitek...
Robert Voith reaguje 9.12.2011 12:20
Tak kluci, Břéťa je fuč!!! Zaplať panbůh.
Pavel Vilšer reaguje 9.12.2011 11:31
Tak to půjdu veslovat s tebou Květošu, a rád.....
Květoslav Horák reaguje 8.12.2011 18:36
Já jim klidně věnuji i nějakou traverzu.Pro dobrou věc bych se rozdal.Stačí napsat rád je i vyvezu do pulky Křetínky na loďičce aby nemusel tak daleko plavat
zdenek doskočil reaguje 8.12.2011 16:42
Opravdu hezký vtip. Škoda že se nestrácí víc řetězu.
Květoslav Horák reaguje 8.12.2011 00:04
# V řece našli utopeného cikána. Vytáhli ho na břeh a zavolali policii. # Mrtvola měla ruce i nohy svázané silnými řetězy. # Přivolaný vyšetřující policista se nad ni sklonil, svraštil obočí, pak se # zvedl ke kolegovi a oznamuje mu. # "Myslím, že tenhle případ můžeme uzavřít." # "Cože?! Jak to, že je to tak rychle vyšetřené?" # "Příčina smrti je na první pohled víc než jasná vysvětluje vyšetřující. # "Tenhle cikán ukradl víc řetězů, než s kolika dokázal plavat
Květoslav Horák reaguje 7.12.2011 23:34
Jenže to nedotáhl do konce. Škoda a velká.A ten moderní název je fakt k poblití.Teď tam máme samé příznivce menšin a zbytek ať se snaží nebo chcípne nebo se udře k smrti.DEFENESTRACE
Pavel Vilšer reaguje 7.12.2011 23:21
Nicméně pane kolego, ten Sládek, to bylo v daném časovém horizontu to nejlepší co jsme měli, a co je nenazýval "nepřízpusobyvými" nýbrž rovnou cikány!!!, a odpadem lidské kulturní společnosti!
Květoslav Horák reaguje 7.12.2011 23:06
Joooo a kdyby poslanec Sladek neměl jen plnou hubu kecu tak by nás bylo hodně kdo by do revíru jezdil BMW X7 minimálně.Jenže tak jako každý politik jen keci a nebo uklidit do ustraní.
Květoslav Horák reaguje 7.12.2011 23:00
Hurvajz ja se nechtěl vyjadřovat ale toto se fakt nedalo.Kdyby bylo víc černejch jak gadžu tak chcípnete hladem.Jelikož nebudete mít kde brát na žrádlo a ani kde krást.A toho bohdá nebude to Vás totiž páni politici mají mooooc rádi.Já už bych ukončil dobu hájeni a zahájil hajení si svého majetku se zbraní.
zdenek doskočil reaguje 7.12.2011 22:23
Proto je třeba zahájit lov. Čím dříve tím lépe !!!!!!
Pavel Vilšer reaguje 7.12.2011 14:17
A co takhle ukamenovat Eriko? To by nestálo ani korunu..-:)!!
Erika Doležalová reaguje 7.12.2011 13:24
Si teda myslím, že by byla škoda patron, ať kulových nebo brokových.. To spíš lovit lukem -:) tam se dají šípy používat opakovaně -:)
Pavel Vilšer reaguje 7.12.2011 12:42
...ale ty výdaje na velké vrhačky...aby to letělo...-:)!!
Daniel Beránek reaguje 7.12.2011 09:54
Na ujedi s tím nepochodíme, ale jako náhrada asfaltových holubů je to ideální...Tam se těch broků vleze :-D
František Havran reaguje 7.12.2011 09:39
Jééééééééé, zase dostal BAN :D ---- Tak co kluci, kolik dnů to vydrží? Já říkám do konce týdne je tu zas ;)
Blade Runner reaguje 7.12.2011 08:44
Přijde indián za náčelníkem a povídá.Mám dvě zprávy ,jednu dobrou a druhou špatnou.Přijeli k nám cikáni a ta dobrá že chutnají jak bizoni.
Michal Tůma reaguje 6.12.2011 22:26
A nebo pomlet do klobás a poslat dětem do Somálska.
Pavel Vilšer reaguje 6.12.2011 19:54
No co s tím, Eriko,-:) nic!..vozili bychom to do kafilérky-:), i tak by to pro ten stát přišlo jako zcela nejlacinejší řešení...-:)!!!
Ondřej Procházka reaguje 6.12.2011 10:59
Eriko, to máš asi pravdu. No ale alespoň si zastřílíme,ne? :)
Erika Doležalová reaguje 6.12.2011 10:35
Ondro, ale co pak s tím? Maso nikdo žrát nebude, trofej taky žádná, na újedi by to ani lišky nebraly...
Ondřej Procházka reaguje 6.12.2011 08:31
František Havran: Buďte rád, že plodí milion harantů. Nálada ve společnosti se konečně začíná měnit, takže za pár let budem mít místo dávek pro ty parazity dobře zazvěřené honitby a bude určitě povolen odlov této škodné. Věřím tomu.
František Havran reaguje 6.12.2011 00:45
Takže mám čas i otravovat, protože si ty kraviny čteme spolu a jako vystudovaní lesáci se jim oba náležitě smějem... Pavle ten smajlík se mi začínál líbit čím dál víc -:) :D
František Havran reaguje 6.12.2011 00:34
Honzíku, Já mám naštěstí velmi, velmi tolerantní přitelkyni, která má vystudovanou střední lesnickou školu v Hranicích. Ví, o čem je řeč a ikdyž myslivost nedělá, velmi mě podporuje. Jezdí se mnou a psem po zkouškách, doprovází mě na hony, chodí se mnou na čeknanou i na procházky se psem. Jako vystudovaná lesačka a holčina znalá lesa a přírodních poměrů se velmi směje tvým komentářům. Je to sranda někdy začínat konverzaci: stylem "AHojky". "ahojda". "Četl si co zas ten trouba vymyslel??" "Nee, už se na to jdu podívat" :D....... Je to paráda, když tě holka vezem za ruku a řekne - co to bylo,kos? A já s klidem řeknu, to lásko nebyl kos, ale žluva (Ikdyž hlasové projevy jsou si podobné) Aha... Podívej, tam je srnečka a má dva malé (pánové myslivci - přítelkyně nedělá myslivost a tohle jsou její slova, tak odpusťte ty "malé") ;) Nedokázala by nic střelit, ale miluje přírodu, les, živé tvory. To ale člověk co chrání nepůvodí kormorány nikdy nepochopí... ALe to asi neznáš. Jak Pavel Vilšer píše, šu*áš prý jakousi tmavou, tak ta nemá čas chodit s tebou po venku, když plodí milion harantů....
Pavel Vilšer reaguje 5.12.2011 22:06
-:)!!
František Havran reaguje 5.12.2011 22:05
A některá liška hají "ocasa" ;)
Pavel Vilšer reaguje 5.12.2011 17:50
A když si tak vzpomenu z dětství, jak krásná byla "bílá evropa", a že existoval i § za hanobení krve a rasy"! Je nám známo,že dnes ve školách učí malé děti bludy... Já vím,že budeš hájit briketku-:)..nebo ona tebe.., každá liška chrání svůj ocas...:-)
Pavel Vilšer reaguje 5.12.2011 17:26
No chlapci, těch cikánů 10 mil, není, tedy zatím, ale když s tím nic neuděláme, tak brzy bude! Množí se jak potkani! A bohužel se s briketama začínají pářit i bílí jedinci s nižším IQ, typu Hurvínek a pod.
František Fibiger reaguje 29.11.2011 17:24
Sedí v bílém domě Obama a T.Blair.Přijde k nim jeden z hostů kterého zaujal jejich družný rozhovor.Ptá se jich o čem tak diskutují.Obama říká "plánujeme válku".Host nato: to zní zajímavě.Jaké jsou plány?Zabijeme 10 milionů cigánů a jednoho zubaře,říká Obama.Host se zdá být překvapený.Proč zabijete jednoho zubaře?Blair se zasměje a plácne Obamu do zad:Co jsem Ti říkal?Nikdo se nebude ptát proč 10 milionů cigánů!
František Havran reaguje 27.11.2011 09:58
Ogaři, svítí tam sluníčko venku, je teplo a nádherně...Tak se nehádejte s tím blbem, vemte psy a běžte na procházku, takových dnů už letos pravděpodobně nebude. Takový dement nestojí za to, sedět v tak krásný den před PC a čekat, co zas ta jeho ubohá "mysl" v návalu zlosti a despotizmu vymyslí... A třeba se podaří i nějaký ten shoz najít.. ;)
Květoslav Horák reaguje 26.11.2011 18:24
Mám v těch jmenech peknej bordel.To je taky Hurvajz
František Fibiger reaguje 26.11.2011 18:20
Ale ne to bylo na toho vola Nováka
Květoslav Horák reaguje 26.11.2011 17:35
Kolego to mysliš jako za klobásy s"černé"????????
Květoslav Horák reaguje 26.11.2011 17:30
Proč na Bory????
František Fibiger reaguje 26.11.2011 17:28
No jasně.Ale u tebe to vidím na Bory!!
Květoslav Horák reaguje 26.11.2011 16:59
Chlapáci a co takle nějake recepty na klobasy..-???Založil jsem vlákno na recept a zatím nic.Jinak toho hňupa odlovte a admin by mohl zakročit.Jinak se tady porvem smichem s forku o cigošich.Ale přiznávám ze jsem se tak už dlouho nezasmál.
Michal Tůma reaguje 26.11.2011 13:13
# # # # # # # # # # # # > Mitsubishi Pajero vrazí do skupinky 16-ti # # # # # # # # # # # # > cikánů všechny je # # # # # # # # # # # # > zmasakruje. # # # # # # # # # # # # > Řidič v klidu vystoupí, sedne si na kapotu, # # # # # # # # # # # # > zapálí si cigaretu a dívá se na # # # # # # # # # # # # > tu hromadu masa Za několik minut dorazí policejní # auto, # # # # # # # # # # # # > z něhož vyleze policajt. Chvilku se dívá na tu # spoušť, # # # # # # # # # # # # > nevěřícně kroutí hlavou. # # # # # # # # # # # # > Nakonec se obrátí na řidiče auta a povídá: # # # # # # # # # # # # > "Jakou rychlostí běželi, když do vás vrazili?
František Fibiger reaguje 25.11.2011 22:15
Pavle je to jasný! Hoď na hovado stejnokroj a vypadne debílek Jan.Co od cigošuka můžem čekat.Ještě,že je to jen frajtr.Dovedeš si představit,že něco takovýho jako von by se dostalo k rozhodování?Takovej vyklovanec,ale v dnešní době šanci má.To je děs co?
Pavel Vilšer reaguje 25.11.2011 15:41
Ne Tomáši, Jan asi už debil byl, když ho vrazili na vojnu, ale víš "jaký je to profík"!!!-:) Toho kopali a kopou při výcviku do palice každý den. A už má babička říkávala: "co chceš po volovi než kus hovězího"!!! A já dodávám: "ještě tak aby si našel cigánku", a prznil genogfond... no stát se o parchanty postará, tak jak se postaral i o sniperoblba Jana.
tomas baca reaguje 25.11.2011 06:25
břeto a copak dělali tobě že je z tebe sociální krypl,,taky do hlavičky ,taky,,
František Fibiger reaguje 24.11.2011 21:03
Pro vola Nováka Jana.Blbec nikdy nepochopí,že je blbec skutečně,pravdu o tom,že jeblbcem,blbdi říkáš zbytečně!!
Robert Voith reaguje 24.11.2011 13:57
Michale, ty jsi mě dal, já se řezal jak blázem, ale bohužel je ten vtip moc trefný.
Květoslav Horák reaguje 24.11.2011 07:11
Asi by zasloužil lehké broky naměko a nedohledávat.
Michal Tůma reaguje 23.11.2011 20:03
Jeden z nejkrásnějších vtipů........................ # # # Když Kristus opouštěl svět, pověděl Cikánům: # "Nic nedělejte, dokud se nevrátím!"A oni čekají.
František Bárta reaguje 23.11.2011 19:22
Nezmar to on je.Jenže mu již došla zásoba českých slov.
Vašek Tkáč reaguje 23.11.2011 18:34
Fakt nezmar.
Robert Voith reaguje 23.11.2011 18:07
Ty vole, von je tady opravdu zase!!!
Pavel Vilšer reaguje 23.11.2011 17:05
Piš česky, cigáne Jane, tu tvou papuánštinu jsme nestudovali...
Lubomír Černý reaguje 23.11.2011 15:53
Nemám slov.Dveřmi ho vyhodíš,oknem vleze zpátky.
Ondřej Procházka reaguje 23.11.2011 11:55
Ráno jsem slyšel v rádiu, že policie hledá vraha dvou cikánů. Tak jsem neváhal a okamžitě poslal životopis a motivační dopis.
Mila Šebela reaguje 23.11.2011 08:55
Chlápek se nechá zmrazit. Probere se v roce 2050 a vyrazí do města. Najednou kouká, že všude visí cedule "Lovecká sezóna Cikánů začala" A tak si říká, "konečně, supr". Pádí do loveckého obchodu A koupí si bouchačku. Zaklekne do křoví a vyčkává. Najednou přiběhne parta pěti ... cikánů,vrhnou se na popelnice a jedou. Chlápek vyskočí, všechny je postřílí a je štěstím bez sebe. V ten moment se ozvou houkačky a přijedou poliši. Policajt: "Pane to vy jste postřílel tyhle cikány?" "Ano, není to super?""Jistě, ale bude to pokuta, za každého mrtvého 200Kč, takže celkem Zaplatíte 1000 korun." "Ale vždyť je sezóna, ne?" "To je, ale nesmí se střílet u krmelce."
Daniel Beránek reaguje 23.11.2011 06:54
Jak tady tedy funguje ona blokace závadného, když se conevidět "škodná" opět vráti ? :/
František Fibiger reaguje 23.11.2011 00:00
Ty ubožáku!Až tě zase pošlou někam zabíjet,tak jen doufáme,že tě trefí do palice.Zabíjet umíš vemeno,ale rozum prostě do tebe nikdo nedostane.Ono taky ta tvoje práce vyžaduje jenom jedno:Bejt naprosto tupej.Nevím kterej kretén tě splodil,ale musel to bejt hodně velkej chcípák,protože by tě musel zabít lopatou.Patrony je na tebe škoda.Doufám,že tě tatvoje špína utluče mačetou,jak je jim vlastí.
František Fibiger reaguje 22.11.2011 21:59
Do prčic!Copak toho zkurvenýho policajta někdo nezničí. Ten dobytek je tady zase!!!
Ondřej Procházka reaguje 22.11.2011 21:44
Blboune, teď jsi zmátl i mě. S tebou se přece nebudu handlovat o to, proč me chtějí nebo nechtějí holky.
Ondřej Procházka reaguje 22.11.2011 21:38
Pavel Vilšer: Jak to myslíte?
Ondřej Procházka reaguje 22.11.2011 21:17
Vašek Tkáč: chtěl jsem vsadit kilo, že ten dement vydrží do zítřka, ale prohrál bych. Koukněte do diskuze "Velké šelmy".
František Fibiger reaguje 22.11.2011 19:09
Nazdar kolegové!CHci se všem slušným lidem na tomto foru omluvit za svůj slovník který jinak nepoužívám.Ten cimbál mě vytočil tak,že jsem trochu ztatil soudnost. tak doufám,že to bode příště jiné.Všem Lovu zdar!
Vašek Tkáč reaguje 22.11.2011 18:42
Jan je opět vymazán. Můžeme uzavřít sázky, jak dlouho dá to zdegenerované a mentálně postižené dítě pokoj.
Ondřej Procházka reaguje 22.11.2011 18:16
Milan Miňha: bublajícího bláta:D:D:D:D bože, kam na to chodíš??
Milan Miňha reaguje 22.11.2011 17:49
Jezdí leda do prdele a ne na mise. Na mise potřebuješ psychotesty a to on naprosto spolehlivě nikdy neudělá :o)))) S inteligencí bublajícího bláta to jak sami uznáte prostě nelze :o))))
Daniel Beránek reaguje 22.11.2011 08:59
To nemůže být pravda.. 25-30let ? Tak to je obrovská chyba společnosti tento výtvor.
tomas baca reaguje 22.11.2011 00:04
případným lovcum odměn . nabízím tyto informace ....věk 25-30let vysoký hulvát , bydliště kolem jeseníku či šumperka v kolonii či blízkosti romských obyvatel ,udajný voják jezdící na myse do zahraničí , běhá ve svém okolí a uráží na potkání myslivce , vlastní psa plemene foxterier , udajně trenuje musado ,jezdí na diskotéky do sumperka , vlastní kajak či jinou lod se kterou jezdí po řece moravě ,staví po honitbách nelegálně nory , jeho přítelkyně ,,ferari,, je romské národnosti . pokud někdo z vás má jakékoliv informace o tomto pacientovi p. mudr chocholouška dejte vědět sem či na muj profyl s díky a honu na hurvínka zdar
tomas baca reaguje 21.11.2011 23:52
když se chová jako desperát na divokém západě a sám se tím i chlubí tak na něj vypisuji odměnu . přidá se či přihodí někdo
tomas baca reaguje 21.11.2011 23:50
kdo tady odkryje janovu identitu , ten ode mě dostane litr ohnivé vody . ps. dohoda o množství a případné společné konzumaci ,,možná,,
Pavel Vilšer reaguje 21.11.2011 23:33
A pozor, tak toto pode mnou, psala moje sekretářka JAN, ale nyní plně souhlasím!!!
Michal Tůma reaguje 21.11.2011 23:18
# # # # # Cikán chytne zlatou rybku a ta, # že mu splní tři přání. # # # # # Cikán si teda přeje : # # # # # "Chci bejt bílej, # chci bejt pro ženský nepostradatelnej # # # # # a chci bejt v balíku!" # # # # # Rybka # ho vyslechne a řekne : # # # # # "Čury mury nožka, ať je z Tebe vložka! " # # # # # # # # # #
Pavel Vilšer reaguje 21.11.2011 21:43
-:)!!!
Milan Miňha reaguje 21.11.2011 21:42
A zase jsem narazil na jeden který daruji tomu hovadu. "Sedí v bílém domě Obama a T. Blair. Příjde k nim jeden z hostů,kterého zaujal jejich družný rozhovor. A ptá se, o čem tak družně diskutují. Obama mu odpovídá: "Plánujeme třetí světovou válku" Host na to: "To zní zajímavě. Jaké jsou plány?" "Zabijeme 140 milionů cigánů a jednoho zubaře," vysvětluje Obama. Host zdá být překvapen: "Proč zabijete jednoho zubaře?" Blair se usmívá a bouchne Obamu do zad: "Co jsem Ti říkal? Nikdo se nebude ptát, proč 140 milionů cigánů...
Pavel Vilšer reaguje 21.11.2011 21:41
Franto, ty vole....:-))))!!!!
František Fibiger reaguje 21.11.2011 21:01
Ty vemeno nemůžeš přechcat ani sám sebe blbečku.Možná jen tu špínu co sis koupil u silnice.Počkáme si,až tě vykopou ze služby kokokote.pak tě srazí ze schodů i ta černá špína.
Pavel Vilšer reaguje 21.11.2011 20:48
Na druhou stranu chlapi..:-) já mám zadarmo sekretářku (sice chlap a asi cigoš)..-:) co píše mým jménem, a když se mě to nelíbí, tak to dementuju! jako v politice. Jan totiž tou svojí tupou chytrostí přechcal sám sebe...-:)))!!!
František Fibiger reaguje 21.11.2011 18:02
Ten cigošuk je totiž POLICAJT!Takže za peníze všech poplatníků má dost času blbnout na netu.Potom,že nejsou hovada!
František Havran reaguje 21.11.2011 17:50
Pavle, v klidu... ten trotl nás nesplete, víme co jsi za člověka a taková moudra co píše, nikdo jiný nevymyslí. Z tvých příspěvků jde vidět že o myslivosti mnoho víš a zastáváš rozumné názory... Těším se, že příště se ten mamrd přihlásí jako "František Havran". Ale co, nás "kamaráde hurvajzovský" nenasereš...
Vašek Tkáč reaguje 21.11.2011 16:47
To nejde zablokovat jeho IP adresu ? Ten debil je poskvrna těchto stránek.
Pavel Vilšer reaguje 21.11.2011 15:30
ADMINE podívej se na to, kurva, už sem tě žádal, smaž vše pod jménem PAVEL VILŠER !!! Dyť ten hajzl vyhtady vyhrožuje lidem !!!
František Bárta reaguje 21.11.2011 14:14
Tak pánové.Do pošty mi napsal ten vyjebanec,samozřejmě pod jménem Pavel Vilšer a vyhrožuje mi finančním úřadem.To je takovej kokot,že větší snad nemůže být.Pokusím se zapojit několik svých přátel a uvidíme co se vyvrbí.
František Bárta reaguje 21.11.2011 08:34
Myšlenkové pochody kreténa nelze pochopit.Nicméně by nebylo od věci,udělat si na toho romošuka a sledovače exkrementů takový malý hon.Bylo by kouzelné sledovat ho,jak se kroutí po zásahu brokama do prdele.Tam je totiž to místo,kterým tento úchyláček myslí.
Daniel Beránek reaguje 21.11.2011 06:37
Nechápu myšlenkové pochody člověka, který se sníží k tomu aby se vydával za někoho jiného a snažil se tím poškodit jeho jméno obzvlášť na místě, kde je to tak průhledné.
Jaroslav Schindler reaguje 21.11.2011 05:51
Jáne (20.11. 22,57) komu říkáš "přátele" a co tu tlacháš o přehozené identitě, zloději. Prostě a jasně Jáne, jsi pouze takovou nepříjemně smradlavou hromadou sraček. Pane Vilšer žádné heslo nepřekonal pouze si změnil adresu (editace údajů), nebo se spíš znovu přihlásil a admin spinká, nebo že by ho to bavilo?
Pavel Vilšer reaguje 21.11.2011 00:05
Přátelé, jen mě tak napadlo, Jan je sice obratnější s počítačem, překoná heslo a již se přihlašuje dokonce z Jedovnic. Jsou tu však 2 rozdíky: 1.) doba přihlášení, tu má dnešní, a inteligence a zkušenosti..-:) - ty já mám avšak u něj absentuje. A jinak, cigáne Jane, náš prapředek byl praotec Čech. Ten tvůj jen praotec CD room, takže tak.....-:)
František Fibiger reaguje 20.11.2011 23:11
Ty nás nespleteš ty vemeno!Ty už se můžeš jmenovat jak chceš.Takovej kretén jako ty tohle může zkoušet jen na tu tvojí partu cogošuků.Tohle ti radila ta přismrádlá?
František Fibiger reaguje 20.11.2011 22:29
Pavle,ten cigošuk je jenom ubohej hlupáček,frustrovanej z toho,že na něj zbyla jenom ta černá díra která je tak laciná,že si jí mohl dovolit i von!Má to jenom jednu chybu.Nemůže s ní jít ani nakoupit protože jí strašně smrdí.A víš jak mu říkali ve škole?Prostě jenom Vemeno!Takže se nenech otrávit nějakým hovadem kterej Ti nesahá ani po kotníky.
Daniel Beránek reaguje 20.11.2011 15:01
Vydávat se za někoho je již vrcholná drzost. To už pan X přestřelil
Radek Švarc reaguje 20.11.2011 14:05
Škoda, že to hovádko přerušilo celkem zajímavou sbírku vtipů o nepřizpůsobivých - zrovna jsem narazil na zajímavý citát, ale stejně se podělím: "Cikáni jsou plémě nečisté, mravů hanebných, práce se štítící, druh druha okrádající a Boha neuznávající." Autor: Mistr Jan Hus, v roce 1409.
Pavel Vilšer reaguje 20.11.2011 12:26
Takže se neomlouvám a cigánům už vůbec ne, pokusím se předat věc právníkům za poškozování dobrého jména a podvodné vydávání se za jinou osobu. To v 11.02 jsem psal já, v těch 11.30 už Hurvajz mým jménem. Sám je asi cigán nebo polocigán. Toho hajzlíka potrestám nejvíc tak, že se zcela odmlčím. Takže tak přátelé, a ať si píše co chce, však on se mu někdo ozve....
Pavel Vilšer reaguje 20.11.2011 11:02
A znovu se ozývám, Hurvajz má dnes 1 přihlášení v úlovcích "žlutá jezevčice" a to už jako Pavel Vilšer "Jedovnice", jen ten datum přihlášení je signifikantní..... když ho to baví blba polocigánskýho....-:)
Pavel Vilšer reaguje 20.11.2011 09:30
Přátelé, opravdu Gott,Hurvínek,Jan v jedné osobě, ve snaze se mě pomstít, se po vyhození přihlásil mým jménem, avšak jako ""Pavel Vilšer ze Sudet"". Ondřeji Procházkovi veřejně děkuji za upozornění, ujišťuji také kolegu Wenzla, že jsem zdráv. Pokud se to ještě někde objeví, klikněte si na mé jméno! Jsem z Jedovnic! a ne ze Sudet, a styl mého psaní a neměnné názory znáte! To jen pro případ že by se to opakovalo. Současně pak, prosím o případné upozornění.
František Fibiger reaguje 19.11.2011 23:09
Ten cigoprc má docela běžné jméno,Jan Novák a už ve škole si z něj dělali věichni srandu,jako z blbečka a to mu zůstalo!
František Bárta reaguje 19.11.2011 21:53
No zkrátka je Jan atd. takový duševní mrzáček.Pravděpodobně je podělanej již jen z představy,že někdo odhalí jeho pravé jméno.Nicméně se snadno pozná podle svých literárních zhovadilostí.
Jiří Wenzl reaguje 19.11.2011 20:50
No jo - a já si myslel, že kolega Vilšer spadl s posedu na hlavu, jestliže teď na diskusi "Velké šelmy" doufá, že se ještě dožije návratu vlků a medvědů do naší přírody.;-)))
Ondřej Procházka reaguje 19.11.2011 20:22
Hurvajz alias teď zákeřně "Pavel Vilšer": Moc dlouho jsi to bez nás nevydržel, debílku. Kolikrát tě ještě musím slovně vypráskat, než ti dojde, že jsi tu navíc??
František Bárta reaguje 18.11.2011 21:02
K odhalení toho vola bude stačit jedna jím napsaná věta.
Lubomír Černý reaguje 18.11.2011 16:29
Kolegové,on ten náš známý, neznámý je jako příliv.Sotva ho admin vymaže,dá si chvilku oraz a už bude zpět,jak jinak než pod jiným jménem.Nutno ovšem podotknout,že se mu daří vždy rozhýbat stojaté vody našich stránek.Je třeba říci,že jsou to většinou reakce na jeho dětinské výplody.Že se nepřihlásí pod pravým jménem může mít jen jednu příčinu,že ho tady někdo zná a on ani náhodou nestojí o to aby byla jeho identita odhalena.Takže kolegyně,kolegové,mějte se na pozoru,co nevidět se přihlásí pod jiným jménem,kdo ho první odhalí má bod.
Jiří Wenzl reaguje 18.11.2011 13:21
Když to tady čtu, tak přemýšlím, jestli ten Hurvajs nemá opět morálně navrch. Chá, chá! ;-)
Ondřej Procházka reaguje 18.11.2011 11:34
Vypadá to, že odHurvajze bude zase chvilku klídek, jen mě mrzí, že jsem si nestihl přečíst jeho poslední výplk, než ho OPĚT vyrazili.
František Bárta reaguje 18.11.2011 09:10
Karle,ty hovado.To ty seš tupec,který svým vymaštěným mozečkem nechápe,že o Tebe nikdo nestojí.Jdi se kouknout,jestli někde někdo nekaká a pak se v tom se svojí opičkou můžete hrabat.
Daniel Beránek reaguje 18.11.2011 07:23
Ještě bych dodal - že přikazovat mi mlčet či nějak jinak si hrát na vůdce na mě nezkoušej. Ty nemáš co komu rozkazovat a už vůbec né tady. Salam
Daniel Beránek reaguje 18.11.2011 07:21
Zdravím všechny. Jako první bych se vyjádřil k ostatním - dohadovat se s takovým prototypem blbce, kde příroda chtěla ukázat jak to nemá vypadat je sice fajn, ale do určitých mezí. Proto si myslím, že nejlepší bude trvalý zákrok administrátora protí té vši, která se tady očividně stále drží a v neposlední řadě také ignorace toho individua ostatními. Ono vyhrožovat a blábolit na internetu umí každé dítě očemž se lze přesvědčit na celém internetu. A co tak pozoruji "Karel Gott" alias "Hurvínek" a kdo ví kdo ještě dělá přesně to, co na X dalších forech přitroublé dětičky hrající si na dospělé pod rouškou anonymity. Takže pane "Karel Gott" - možná bych raději zvolil oslovení "smrade". Už zanech sebe-zesměšnování, vypni internet a jdi se porozhlédnout po venku. Nasbírej si lístečky do herbáře,píseček by taky nemusel mít nejhorší konzistenci a nakonec si se svou opičkou zahrejte na doktora. Bude tady jistě klidněji a věřím, že se tady všichni pobavíme i bez tebe !! . Daniel Beránek Kopřivnice --Hrdino--
František Bárta reaguje 17.11.2011 23:16
Ty bys nesrovnal ani hliníkovou vidličku,chcípáku.Takový jako Ty,co se jen serou známe.A nikam nejezdi,ještě se zesměšníš a vesnice nám bude smrdět.Ani lopatu bych o Tebe neopřel,natož na Tebe sáhnout.BR.
František Bárta reaguje 17.11.2011 23:03
Takovej chudinka jako Ty nikomu slovo dávat nebude.Seš jedno z nejdementnějších stvoření,takže odpad.Chápeš sračko?Ty nepiš o zbabělosti anonyme ubohej.Pravděpodobně by Ti nařezalo dítko školou povinné co? Jo bej jenom mrňavej skrček se zbabělou dušičkou musí být těžké.
František Bárta reaguje 17.11.2011 22:18
No oslovil Tě proto,že tady děláš ostudu a ještě máš tu drzost se hlásit k armádě.V prdeli si měj co chceš sračko.Proč nenapíšeš pravé jméno a bydliště chudáku.Pravděpodobně seš zesranej strachy,že Ti někdo právě tu tvojí prdel nakope.Milan se na rozdíl od tebe podeosat umí a co napsal je holý fakt.Takže ty můžeš leda tak závistivě onanovat do prostěradla nad fotkou tý tvý morgošky.Jen si koleduj,na každou svini se vaří voda.Jo a hlavně nepiš,že by si mě naučil poslušnosti.To ti fakt nežeru.
Ondřej Procházka reaguje 17.11.2011 21:37
Hurvajz: co to zase blekotáš? Jakej portát? Asi jsi měl na mysli potrat. No, ve tvým případě je už, bohužel, pozdě, ale je to škoda. Máma asi ani netuší, jakou by nám tu prokázala službu, kdyby tě utřela do prostěradla, nebo před hospodou vyplivla do trávy, ale co už teď?? Holt to tu s tebou nějak vydržíme. Zas tak moc nás nesereš, abychom kvůli tobě přestali chodit na portál týkající se našeho milovaného koníčka.
Milan Miňha reaguje 17.11.2011 18:29
Takže smrade alias "Karle Gote"" Je mi naprosto lhostejné kdo jsi a až kam tvá drzost sahá,ale naše trpělivost dosáhla maxima.Již delší dobu zde s přáteli s obce legionářské sledujeme tvé blábolení.To že jsi naprostý chudák, který se pravděpodobně dodnes pomočuje je mi jakožto pětinásobnému veteránovi ze Srbské Krajiny,Bosny,Kosova,Iráku a Afgánistánu úplně jasné.Vše ,narozdíl od tebe mohu komukoliv doložit,ale o tom veterán vždy mlčí a neblábolí útržky "jedna paní povídala" jako za své.Seskoků mám já osobně 1557 a také není důvod o tom někomu vyprávět a už vůbec ne zde na tomto fóru kde obtěžuješ ostatní.Tímto tě jako veterání upozorňujeme, že nás svou špínou urážíš.Nebudu už reagovat na tvé blábolení a toto je poprvé a naposledy kdy píšu.Ode dneška si hlídej záda "zabijáku" na kterého jsi se tady už dlouho pasoval.
Pavel Vilšer reaguje 17.11.2011 12:39
No Karle, Jane, Hurvínku, když to tak dobře víš, nač se kdo má koukat, a čemu by měl porozumět, tak je holý výsměch samotný fakt, že se pleteš do čeho můžeš a jako laik zakládáš vlastní rubriky. Videa bez nutnosti porozumění jsou určena osobám s IQ v Kelvinech, což splňuješ s tvojí žužu dokonale! Běž někam jinam, na to abys mohl být tady přínosem, seš fakt velkej vůl.
Ondřej Procházka reaguje 16.11.2011 21:58
Vašek Tkáč: jo jo, smrdí tu už delší dobu, je to fakt opruz.
Vašek Tkáč reaguje 16.11.2011 21:21
Zřejmě se nám tady přihlásil opět Jan alias Břetislav Hurvínek. A to pod jménem Karel Gott. Podle duchapřítomnosti jeho příspěvků se tak dá soudit.
Milan Miňha reaguje 30.10.2011 10:49
:DD tak ten je hodně slušnej :DD
Václav Stránský reaguje 26.10.2011 13:27
O.Procházka. nemá chybu.....
Ondřej Procházka reaguje 26.10.2011 02:35
Vyzývám všechny špičkové romské lékaře, vysokoškolské profesory, všechny romské herce, všechny romské reprezentanty v ledním hokeji nebo v kopané, vyzývám všechny slavné romské hudební skladatele, vynálezce, sochaře a malíře: Sjednoťte se a udělejte už konečně něco pro romskou menšinu! Sraz zítra v 17.00 v telefonní budce v dolní části Václavského náměstí.
Robert Voith reaguje 24.10.2011 14:45
p. Slaný, taky boží!!!
Martin Slaný reaguje 24.10.2011 13:01
Dopis z Finančního úřadu: Vážený pane inženýre,vracíme Vám k přepracování Vaše daňové přiznání.V kolonce "Vyživované osoby" určitě nemůžete uvádět: vláda, parlament, státní úředníci, městští úředníci a půl miliónu cikánů... :)
Ing. Jan Valter reaguje 22.10.2011 15:06
Přijde novomanželka Erža za matkou, a ptá se:"Héj máti, co se dělá o svatbní noci?!". Matka se zamyslí a dceři odvětí:"Éééj, to ti Gejza dá svoje nejcennější tam, gde čůráš.....". Erža na ní kouká jako bacil do lékárny, zakroutí hlavou a povídá:" Tak z toho nic nebude, Gejza by nikdy nedal svoje adidasky do dřezu v kuchyni!!".
Milan Miňha reaguje 21.10.2011 15:52
Cikáni jsou vlastně velký sportovci a zakladatelé triatlonu.Do města běží,ale z města už jedou všichni na kolech.
Milan Miňha reaguje 21.10.2011 15:50
hromadná bouračka a záchranáři nakládají zraněného. Přibelhá se k nim cikán na hadry a říká: naložíte mě taky? Saniták na to :vidíš barvu té sanitky je bílá,ty si počkej na svojí.
Miroslav Ročňák reaguje 20.10.2011 21:29
Přijde Dežo textilu. Eržika máš slipy? Mám,ale s tílkem.Víš takový komplet.Dežo de domů.Příjde za 2. dny. Eržiko máš slipy? Mám,ale s tílkem. Víš takový komplet.Dežo de domů nasranej.Za týden u Deži zvonek a tam stojí Eržika.Dežo nemáš vejce? Mám i s kokotem,víš takový komlet.
František Fibiger reaguje 20.10.2011 18:25
Povídá cigán:Nenávidím lidi co berou drogy!! Hlavně celníky!
Jiří Hála reaguje 19.10.2011 21:31
Bavěj se dva bažanti a ten jeden povídá, hele včera, jsem viděl zajíce, někam běžel a na zádech měl baťoh. Ten druhej bažant povídá, to nic neni, já ho viděl dneska, někam letěl a na zádech měl vorla.
Pavel Vilšer reaguje 19.10.2011 19:41
A myslím že i "náš" Kája Gott, nám ¨dozpíval...! Že by někde, jako expert na 12 způsobů zabití člověka rukou, sestaval šiky romské domobrany?....(ghetoobrany)...-:)
Václav Stránský reaguje 19.10.2011 18:50
Super, takhle sem se dlouho nezasmál.....
Martin Slaný reaguje 18.10.2011 14:23
Motto: Nikdy se nesměj cigánovi na jízdním kole...protože by to mohlo být tvoje kolo :)
Roman Dostál reaguje 17.10.2011 17:17
Víte proč žraloci nežerou cikány? Myslí si,že je to velrybí trus.
peterin reaguje 13.10.2011 20:05
Sejdou se liška, vlk a medvěd na pracáku, že hledají nějakou práci.Za měsíc se potkají a tak si říkají jak jsou na tom. Liška říká, já dostala nádhernou práci ve slepičárně, ale po týdnu počílali slepice, no a pět jich chybělo, tak mě vyhodili. Vlk říká, no já sem hlídal ovce,no a po týdnu sem se neudržel a jednu zakousl,tak mě taky vyhodili. Na to medvěd se jen zasměje a říká ,já jsem spokojený, dělám vrátného v kovošrotu, železo nežeru a cikány nikdo nepočítá.
Erika Doležalová reaguje 13.10.2011 12:11
Přijde cikán do hospody, všichni koukají na fotbal. Cikán se zeptá hostinského: „Jak hrajou naši?” Hostinský se na něj podívá a říká: „Vaši vůbec nehrajou!”
Erika Doležalová reaguje 13.10.2011 12:10
Padá letadlo k zemi a pilot křičí na cestující: „Je mi líto. Jeden z vás musí vyskočit, jinak se zřítíme!” Cestujícími jsou Čech, Rus, Američan a cikán. Čech hnedka navrhne: „To je jasný, vyhodíme cikána!” Vtom k němu přiskočí Američan a přísně povídá: „Pánové, žádný rasismus. Uděláme to následovně - každému položím otázku a kdo ji nezodpoví, ten vyskočí.” Podívá se na Rusa a praví: „Jaká byla největší lodní katastrofa na světě?” „Titanic,” odpoví správně Rus a může ulehčeně vydechnout. Pak následuje otázka na Čecha: „Kolik tam zahynulo lidí?” „1161,” odpoví Čech, a je to správně. Američan se otočí k cikánovi a říká: „Vyjmenuj je!”
Erika Doležalová reaguje 13.10.2011 12:04
Inzerát: Cítíš se opuštěný? Žiješ úplně sám ve velkém bytě? Ozvi se mi. Aladar Lakatoš s rodinou.
Robert Voith reaguje 12.10.2011 19:24
Františku, ten je vinikajcí :-)
František Fibiger reaguje 12.10.2011 16:51
Skinhead,cigán a žid chytí zlatou rybku a ta říká:každému z Vás splním jedno přání! Cigán:Chci aby žid zdechnul!Žid: Chci,aby cigán zdechnul! Skinhead:Tak to já v tom případě už jenom kávičku!
Mila Šebela reaguje 12.10.2011 10:24
Přijde cigán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Hé, ty pyčo, naval něco vod Algýdy." Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodává: "Tady máš Magnum, vole."
bohuslav pelc reaguje 11.10.2011 21:44
cikan kdy ses narodil?? v dubnu...kolikateho?? v lednu..
Ondřej Procházka reaguje 11.10.2011 00:11
"Máme konečné řešení romské otázky! S pozdravem Vaše RWE"
František Fibiger reaguje 10.10.2011 18:58
Mara povídá Dežovi: Dežo,ty jsi úžasný milenec-jsme spolu teprve týden a já už jsem ve třetím měsíci!
Pavel Vilšer reaguje 10.10.2011 14:57
Jak dlouho zůstane cigánka panna? - dokud je rychlejší než starší brácha, dokud je silnější než mladší brácha a dokud fotr a strýcové sedí....:-))), ono těch Janů alias Hurvínků coby prznitelů rasy není až zas tak moc...:-)!!!
Ondřej Procházka reaguje 21.9.2011 13:19
tomas baca: diky, ten je ze zivota, no...
tomas baca reaguje 21.9.2011 12:01
tak ten je ondro
Ondřej Procházka reaguje 20.9.2011 22:49
"Mami, my se dneska ve škole učili 1,2,3 a já už uměl i 4. To proto,že jsem Rom?" Ne, to je proto, že jsi chytrý." "A mami, my se pak učili A,B,C a já uměl i D. To je proto, že jsem Rom?" "Ne, to je proto, že jsi chytrý." "No, a pak přišel pan doktor a všichni měli malinký pindíky, jen já ho měl velkého. To je proto, že jsem chytrý?" "Ne, to je proto, že ti je šestadvacet."
František Bárta reaguje 19.9.2011 22:17
Letí cikáni letadlem a dělají tam strašný bordel.Kapitán zavolá letušku a ptá se co se to děje.Oni hrajou fotbal,odpoví letuška.Tak s tím něco udělejte,nebo se zřítíme.Letuška odejde,letadlo se ještě chvilku kymácí a najednou je klid.Co jste s nima udělala? Ale otevřela jsem dveře a řekla jim,ať si jdou hrát na dvůr.
Roman Šima reaguje 18.9.2011 21:21
21:20 sem psal já..
Michal Svoboda reaguje 18.9.2011 15:52
Dva cikani se bavi v base" ty Fero prečo tu za tebou nikdo nechodi na navsťevu??? Fero: Bo su všeci tu!!!
peterin reaguje 18.9.2011 12:33
Víte,jak se zastavuje tepenné krvácení u cikána? Nevíte? TO JE DOBŘE!
Ing. Jan Valter reaguje 18.9.2011 10:28
víte, jaká kniha patří mezi nejtenčí na světě? no přece cikánský zákoník práce!jv
Ladislav Bacina reaguje 12.9.2011 21:39
Sedí mladý mysliveček na posedu a vidí jak čtyři cikáni odnáší krmelec.Kur..jedny co není přibitý a přivařený tak ukradnou!!Veme flintu a pác a pác!!!A dva zastřelí.Krmelec spadne na zem a rozlítnou se dveře a vnich je nasra..skin:kurv..novej kočár a dvě gumy v prdeli!!
František Fibiger reaguje 11.9.2011 23:37
Cigáni rozmlouvají na náměstí.Dežo,di se zeptat támhle tý pani,kolik je hodín.A nezapomeň na kabelku!
Robert Voith reaguje 11.9.2011 14:03
Přijdou dva nový cikáni do základní školy a aby ředitel věděl co v nich je a jaké vzdělání už mají, tak si je chce otypovat při hodině českého jazyka a tak jim říká, aby mu utvořili větu, kde bude obsaženo slovo Yety!!! Ten jeden cikánek se podívá na druhého a říká " ty Fero jety zima? Je ty kokot :-)¨"
Ing. Jan Valter reaguje 11.9.2011 12:51
Výrok z brutálního sci-fi: cikán dálkově studoval při zaměstnání- hezkou neděli přátelé jv
Ondřej Procházka reaguje 10.9.2011 01:39
Cikán čte cikánovi nápis na ceduli: "Cikáni za 50,- bez gumy, bílý za 700,- s gumou." "To se mi líbí, žádnej rasismus," říká druhej cikán, " a co tam ještě píšou?" "Bungee Jumping."
František Fibiger reaguje 9.9.2011 21:24
Nejhorší věc jakou vám může cigán říct je : jsem tvůj soused!
Jiří Pytela reaguje 4.9.2011 22:11
Malého cikána vyhodí už asi z x-té školy kvůli špatnému prospěchu a chování. Starý cikán už neví, co s ním, a tak ho přihlásí do církevní školy. Mladý najednou začne nosit jen jedničky a i chování má vzorné. Starý se diví a ptá se ho, jak je to možné. Mladý vypráví: „Jdu tam do jedný místnosti a tam je na zdi přibitej chlap. Jdu do druhý místnosti a tam je taky přibitej chlap na zdi. V třetí místnosti taky chlap, přibitej na zdi. Táto, tam se s nikým neserou!” Automobilka Škoda uvádí na trh nový typ Fabie pro čtyři osoby nebo šestnáct cikánů.
František Fibiger reaguje 4.9.2011 21:02
Potká se cikán s čechem.Čech se ptá:cikán jak se jmenuješ? No Kočiš!A čech zanotuje : Kočiš pro pivo mi skóčiš:Cikán:A jak se menuješ ty? Novák!A cikán zanotuje:Nóvak ,Nóvak....to si ale pekný kokot!
vlastimil kubanik reaguje 4.9.2011 12:06
Panove kolegove. super.
e reaguje 3.9.2011 16:04
Filip+Honza..paráda:)))
Ing. Jan Valter reaguje 2.9.2011 22:07
Mladá cikánka pere na břehu jezírka prádlo, po protějším břehu jde skin, vezme placák, hodí žabku, kámen skáče po vodě a trefí cikánku mezi světla, ta se vyvrátí, z roští vyskočí starej cigán a volá na skina"héj, čo ty zrobil, práčku si nam zabil!", skin se zašklebí a odpoví "já? to vodní kámen, ten prevít vám zničil pračku!"
Zdenek Š v o m a reaguje 2.9.2011 21:25
Víte co je to absolutní nesmysl??? Cikán studující při zaměstnání!
Filip Pětivlas reaguje 2.9.2011 17:49
Přijde cikán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Héj, ty py.o, naval něco vod Algýdy." Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodá: "Magnum, vole..."
Michal Tůma reaguje 31.8.2011 23:25
Hodně dobrej.
tomas baca reaguje 31.8.2011 20:25
tak ten je dobrej
Miroslav Cimerman reaguje 31.8.2011 17:53
Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí do pšeničního lánu, ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice, valí na louku, až zastaví. Policie byla alarmovaná k vlakovému neštěstí. Přijedou na místo činu, Několik raněných, strojvedoucí v mírném šoku, škoda pár miliónů. Začnou vyslýchat strojvedoucího, co se stalo: Proč jste vykolejil? Na kolejích stál cikán. Ohrozil jste tolik životů, materiální škody... Člověče to jste ho nemohl raději srazit? Já chtěl, ale on utíkal, nejprve do pšenice, potom do kukuřice...
Jiří Pytela reaguje 31.8.2011 14:32
"Cikáne, kde jsi byl včera večer?" "Ja som ho nezabil!!!" Je to černé, visí to cikánovi na krku a ohromě mu to sluší. Co je to? Dobrman.
Zdeněk Zapletal reaguje 30.8.2011 17:57
Cikánka rodí a cikán svítí baterkou a tahá jednoho parchanta za druhým. Když táhne pátého cíkánka říká "Dežo zhasni, ti fakani lezou za světlem".
Lubomír Černý reaguje 30.8.2011 17:17
Miroslave,tak ten byl dobrej.
tomas baca reaguje 30.8.2011 15:52
protože tvoje stará je ferari ty jendo
František Fibiger reaguje 29.8.2011 18:48
Míro za jedna!
Miroslav Kráčmar reaguje 29.8.2011 18:33
Opéká mladý kanibal na ohni cigána a točí s ním tak rychle,že mastný lítá na všechny strany.Jde okolo starý kanibal a ptá se."Co sním ty troubo točíš tak rychle,všechna šťáva ti odstříká na zem!" No,když jsem s ním točil pomalu,tak mi ten parchant kradl dřevo!
Jiří Pytela reaguje 29.8.2011 14:28
Přijde cikán na nádraží a říká: "Jednu jízdenku." "Kam?" "Do ruky, ty krávo!" Jdou 2 cikáni, jeden vidí výlohu a říká: "hele Fero, Pro bíle s gumou za 50, pro černe bez gumy za 20, to je konec rasismu v Čechách!" Ten druhý: "tož to je dobre a co je to ten - bugee-jumping."
Robert Voith reaguje 29.8.2011 13:12
No nevím, třeba se pletu, ale ten vtip nemá chybu :-):-)))))
Pavel Vilšer reaguje 29.8.2011 08:18
Dvě stopařky na D1, češka a romka si povídají kam se potřebuji dostat. Češka říká: Jedu do Českých Budějovic, bude Země živitelka. Romka: no ná jedu do Práglu, bude ze mě kurva.
František Fibiger reaguje 28.8.2011 23:12
Panebože ten frajt je tady zas!
Robert Voith reaguje 28.8.2011 13:54
Nevrátil se nám náhodou Hurvínek pod jménem Karel Gott???
Mgr. Ondřej Bělka reaguje 27.8.2011 22:07
Autobus plný cikánů přijede na exkurzi do Osvětimy, řidič probouzí ještě ospalého vrátného, ten se podívá na autobus plný "kofol" a smutně povídá: To jedete bohužel pozdě, tady už to pane nefunguje.....
Jiří Pytela reaguje 27.8.2011 18:34
Dvě cikánky kradou řepu. Jedna vytrhne řepu a povídá: to je stejné jak lofas mého starého! Tak velký? Ne, tak špinavý....
Robert Voith reaguje 26.8.2011 16:27
:-) :-) :-)
Jiří Pytela reaguje 26.8.2011 09:46
Proč mají cikáni v bytě tak špinavo? ……protože Mr. Proper je skin! Promlouvá tajemník k cikánům: "Soudruzi cikáni, strana vám dá nové byty, prvotřídní zdravotní péči,rekreaci v lázních, nemocnice bude zadarmo, příplatky na děti dostanete." Naslouchá mu Dežo a říká: "Dobre hovorí." A tajemník pokračuje: "Nebude nezaměstnanost! Všichni dostanete práci!" A Dežo si uplivne: "Teraz to zjebal!"
František Fibiger reaguje 25.8.2011 22:52
A víte kolik má vážit správnej cikán? Tři kila i s urnou!
Jiří Pytela reaguje 25.8.2011 09:51
Rómové si stěžovali u ČT, že je jim věnováno málo pořadů. ČT tak bude vysílat "Policie pátrá" a "Na stopě" dvakrát denně. Víte, jak dlouho zůstane cikánka pannou? Dukud je silnější než mladší brácha, rychlejší než starší brácha a dokud fotr sedí v kriminále.
František Fibiger reaguje 24.8.2011 23:00
CHodí chlapík po kraji Macochy a brumlá si : dvacet jedna,dvacet jedna, dvacet jedna.Příde k němu cikán a ptá se ho :co to tady mumláte?CHlapík jen ukáže dolu.Cikán se podívá,chlapík do něj strčí a mumlá : dvacet dva,dvacet dva,dvacet dva...
tomas baca reaguje 24.8.2011 20:25
policajti na dálnici měřej rychlost před nima zastaví žigul a začne okolo něj běhat hromada cigánu v tom se na horizontu objeví nákladák a žene si to 120 km/h přímo na žigul no když ho přejede tak ho veme ještě na zpátečku , když se tohle zopakuje třikrát řidič nákladáku odjede a zatroubí na policajty na pozdrav v tom jeden policajt říká tomu druhému no viděl si jakou ta romská rodina spáchala brutální hromadnou sebevraždu . jo viděl a jak jim k tomu ještě krásně hráli že.
Mila Šebela reaguje 24.8.2011 07:14
Dva policajti najdou mrtvého cigána. Je celý domlácený, basebolová pálka leží opodál a v zádech má ještě zabodnutý nůž. Chvíli na to čučí a pak jeden policajt povídá druhému - "Je to celkem jasný případ, ale řeknu ti, že tak brutální sebevraždu jsem ještě neviděl...".
Jiří Pytela reaguje 23.8.2011 11:40
Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví... Přihlásil se jeden a povídá:. "Zbavím vás holubů zadarmo, ale nesmíte mi dát žádnou otázku.. Pokud mi nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!". Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi z města letěli za žlutým holubem neznámo kam... Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl:. "Vím, bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím zeptat.... Nemáte náhodou ještě žlutého cikána?!?
Erika Doležalová reaguje 22.8.2011 15:15
Dnešní vtip Vlasty Korce z Impulsu :-) Přijde cikán k doktorovi a stěžuje si: "Pán doktor, bolí, moc bolí, všechno, záda, ramena, strašně bolí..." Doktor se ptá: "No a kde pracujete?" Cikán na to: "V kamenolomu." Doktor přikyvuje a povídá: "No, tak to se nedivím. A odkdy tam pracujete?" Cikán: "Od zítřka!" :-)
Ondřej Procházka reaguje 22.8.2011 11:41
Miloslav Šebela: to je tak pravdivý, že se tomu ani nesměju:(... .
Mila Šebela reaguje 22.8.2011 09:57
Malý Dežo se ptá taty, co že to ta demokracie? Tata odpoví - demokracie je, když bílí chodí do práce, celý život se plahočí, platí poplatky, nájmy, daně... no a stát nám z těch jejich daní vyplácí socoální podpory, podpory v nezaměstnanosti, příspěvky na bydlení... Dežo na to - no jo, ale to je asi pěkně sere... Tata - jasně že je to sere, ale to už je potom rasismus....
František Fibiger reaguje 21.8.2011 18:56
Jde Dežo a Mara po václaváku.Dežo povídá:Mara tobě dneska ale tak smrdí!Mara začne cupitat a povídá : tak já budu dělat malý kroky!
mira hajek reaguje 18.8.2011 21:45
mě přijde zbytečný, že ho vůbec řešíte... celé je to tak trošku tragikomické ... z obou dvou stran
Robert Voith reaguje 18.8.2011 19:08
Michale, dobrý, fakt jsem se zasmál :-) Jen tak dál.
e reaguje 18.8.2011 18:49
Dobrej Ondro:)))
michal burian reaguje 18.8.2011 18:48
měl bych taky jeden : 2 cikáni se rozhodnou, že utečou za hranice, tak se schovají do náklaďáku přvážející bowlingové koule. Při cestě náklaďák zastaví policie a jde zkontrolovat náklad. Po otevření návěsu vytřeští oči, vezmou vysílačku a do ní řvou všem jednotkám okamžitě otevřete hranice a uvolněte cesty směrem ke hranicím. Odpoví jim celníci ježiš co se děje, že je to tak náhlé a hlídka povídá. Zastavili sme náklaďák plnej cikánskejch vajec a dvě už se vylíhli :)
Ondřej Procházka reaguje 17.8.2011 22:37
Je čas udělat hurvínkovi PÁ PÁ... . No ale každopádně bych také rád přispěl svojí troškou do mlýna, takže tenhle znáte?: Provoz na dálnici houstne a houstne až se zastaví úplně. Štrůdl stojí 10 minut, 20, půl hodiny, hodinu a lidi už začínají být hodně nervozní. V tom se mezi auty zjeví skupinka lidí a jeden z čekajících stáhne okno a volá na ně: "Hej, lidi, nevíte co se to děje? Asi nějaká strašná nehoda, co?" A jeden ze skupiny mu odpoví:"Ale ne, jen vepředu, na začátku kolony stojí žigul, ve kterým je narváno asi 9 cigánů, a ti vyhrožují, že pokud nedostanou 60.000,-Kč, tak se v tom autě zapálí. No tak pořádáme mezi lidma sbírku, aby se to trochu pohlo." A milý řidič říká:"Výborně, tak to já taky něco přispěju-chvátám do práce a čumíme tu už hodinu. Ostatně, kolik jste už vybrali?" A stejný muž ze skupiny opět odpovídá:"Áááále, zatím asi 72 litrů benzínu, 56 litrů nafty, 33 zapalovačů a 19 plných krabiček sirek."
Robert Voith reaguje 17.8.2011 21:19
Chlapi, ale v těch vtipech bychom mohli pokračovat, co vy na to???
tomas baca reaguje 17.8.2011 20:48
měsíc s měsícem se sešel a hurvínek opět odešel a za měsíc budeme pět ,,zas je tu hurvajs je tu nad jeho blbostí všichni šílej,,
Lubomír Stejskal reaguje 17.8.2011 18:15
Jirko, musíte sem chodit častěji! :-) Je to smutné, ale někdy i zábava! :-)))
Jiří Pytela reaguje 17.8.2011 17:12
Admin. to vždy vymaže a já nevím o co se jedná?
Miroslav Ročňák reaguje 17.8.2011 16:05
Vypadá to, že nám hurvínka opět vymazal.To sem zvědav kdy a pod jakým ménem se ukáže.
František Bárta reaguje 17.8.2011 15:40
Já si blbečku prasáčku švihnu kdykoliv.Ovšem ty máš jen na morgošku a to ještě bídně.Seš prostě tupé zvířátko s bujnou fantazií a sklonem k úchyláckému šmírování děvčat přez fotopast.Takže leštění bambusu bude spíš tvoje hobby troubo nevzdělanej.
Lubomír Stejskal reaguje 17.8.2011 07:58
Osobně beru článek v úvodu stránek jako provokaci, zesměšnění a jakousi urážku tohoto webu! Nevěřím tomu, že se Hurvínkovi něco podobného podařilo a že celý jeho článek a příběh je smyšlený! Pokud by to bylo pravdou, zastávám názor, že Hurvínek je prachsprostý dement na okraji společnosti, patřící personálu v Bohnicích! Jeho představy a výplody fantazie jsou tak barvitě popsány, že se již vážně musí jednat o úchylku! JSI UBOŽÁK "BŘETISLAVE HURVÍNKU" !!! Tímto bych chtěl požádat admina, aby znemožnil přístup tomuto člověku na stránky, zablokoval všechny IP adresy, ze kterých se toto monstrum projevuje! Děkuji!
Ondřej Procházka reaguje 17.8.2011 00:22
Sám musím porušit své doporucení, ale jen pro jednou: kašpárku hurvínku, to nebyl kůň, ale tvoje matka-hlídala našim kalhoty, čuměla a slintala; pak si to bohužel vyzkoušela taky s nějakou opicí a vznikl jsi ty-bohužel;).
František Bárta reaguje 16.8.2011 23:11
No tak tímto potvrdil mojí doměnku,že není žádný příslušník nějaké elitní jednotky,nýbrž blbeček kterej sotva prolezl zvláštní školu.Seš debil a přirovnání tě k praseti,by bylo urážkou tohoto zvířete.Moc bych se nedivil,kdybys to h...o sežral,ubožáku.
tomas baca reaguje 16.8.2011 22:41
admin doufám promine ale mrkněte na články co je ten hurvajs za čuráka ,detajlně nám tu popisuje seroucí kamarádku svého ferari u své krásné nory ,,no hnus hnusoucí,,
Zdenek Š v o m a reaguje 16.8.2011 18:46
Už jsem se dlouho tak hezky nezasmál,tak taky jeden přidám. Víte jak oslovujeme cikána v obleku??? ...obžalovaný povstaňte.
Jiří Pytela reaguje 16.8.2011 17:27
To je přece zbytečné, krevní tlak mi stoupne jen tehdy, když se tady od srdce zasměju! :-) Osobně nemám problém a dám jeden do placu:Potkají se dva Romové a jeden se ptá druhého: „Kam jdeš?” „Do Tesca, koupit si svetr.” „Tak jestli tě nechytí, kup mi taky jeden.”
Ondřej Procházka reaguje 16.8.2011 16:01
Lidi neblázněte. Čím více budete na toho šulina reagovat, tím více ho to bude bavit a bude prudit na těchto stránkách. Vykašlete se na něj, absolutně ho ignorujte a on po pár dnech (týdnech, měsících) pochopí a vystřelí smrdět jinam. Nenechte si přece od pablba kazit den a zvyšovat krevní tlak. Za to v žádném případě nestojí. Lovu.
Miroslav Ročňák reaguje 16.8.2011 15:45
To se nám to pěkně rozjelo.Jeden lepší než druhý.Pro všechny 1+.Břéťa 5-!.
michal burian reaguje 16.8.2011 15:06
pro hurvínka : nevim co je anonimního na mém jméně, za compem se neschovávám, nýbrž když mam čas a nejsem v lese, tak kouknu na úlovky ostatních myslivců a pak na diskuse. A vyjádřil jsem pouze svůj názor na tebe, protože nepochopim, že když někdo ví o danné problematice úplné hov*o, jak se toho může zůčastňovat. Neříkám, že když někoho zajímá LOGICKÁ věc, že se nemůže zeptat odborníků
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 14:33
Ou, omylem dvakrát, ale nevadí, je dobrej :-D
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 14:33
A njelepší nakonec... * Malé cikáně najde na pískovišti lžičku. Neví, co to je, tak ji přinese domů. Táta kouká, máma kouká, sestry i bratři koukají, ale nikdo neví, co to je. Pozvou dědu, protože už je starý, nejvíc toho ví a hodně pamatuje. Jen děda uvidí lžičku, začne křičet: "Fuj, honem to zahoď, to je semínko od lopaty!!!"
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 14:11
A njelepší nakonec... * Malé cikáně najde na pískovišti lžičku. Neví, co to je, tak ji přinese domů. Táta kouká, máma kouká, sestry i bratři koukají, ale nikdo neví, co to je. Pozvou dědu, protože už je starý, nejvíc toho ví a hodně pamatuje. Jen děda uvidí lžičku, začne křičet: "Fuj, honem to zahoď, to je semínko od lopaty!!!"
Jiří Pytela reaguje 16.8.2011 14:07
Cikánka rodí, cikán jí svítí baterkou a vytahuje jednoho haranta za druhým. Když vytahuje asi pátého, cikánka povídá: „Ty, Juro, zhasni radši, ty potvory lezou za světlem!”
Jiří Pytela reaguje 16.8.2011 14:05
Cikán dostal výpověď z práce, ze stavební firmy, a tak se druhý den hlásí na pracáku. „A proč vás vyhodili?” ptá se úřednice. „Mistr říkal, že mi špatně pískalo kolečko,” stěžuje si nezaměstnaný a začne pískat: „Fiii - fiii - fiii - fiii!” „A jak vám mělo pískat?” diví se žena. Cikán opět předvádí: „Fi-fi-fi-fi-fi-fi!”
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 14:04
Víte jak začíná kuchařská kniha Rómů? "Ukradněte tři vejce..."
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 13:59
Cikán čte cikánovi nápis na ceduli : "Cikáni za 50,- bez gumy, bílý za 700,- s gumou." "To se mi líbí, žádnej rasismus" "Co tam ještě píšou ?" "Bungee Jumping."
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 13:59
V autě jedou Laco, Dežo a Jožo - kdo řídí? Policie...
Erika Doležalová reaguje 16.8.2011 13:57
Přijde cikánka na policii a říká: "Pán komisár, pán velkomožný, okradli mě před kinom!" - "A co vám ukradli?" - "Třicet peněženek..."
petr vesely reaguje 15.8.2011 23:15
Sedí hajný na posedu a vidí, jak cikáni ženou s ukradeným zásypem, každý na jedné straně. Nemešká, vezme kulovnici a jednoho střelí. Cikán padne a zásyp se nahne na jeho stranu. Hajný si odplivne a povídá" to se na to vyseru, člověk má nové auto a už aby dával rezervu".
Michal Tůma reaguje 15.8.2011 22:36
Moc dobrej Franto :))))
František Fibiger reaguje 15.8.2011 21:42
Liška,vlk a medvěd se baví o práci.Liška říká: Vzali mě jako hlídačku do drůbežárny.Druhý den počítali kuřata a tak mě vyhodili. Nato říká vlk: Mě zaměstnali na salaši.Za týden počítali ovce,takmě vyhodili. Medvěd se chlubí: Tak já dělám už měsíc ve sběrně železa a je to super!Ve sběrně železa? Diví se vlk a liška. Jak to tam vydržíš? No jak ? Železo nežeru a cikány nikdo nepočítá!!
František Fibiger reaguje 15.8.2011 20:56
Pomóóc volá cikánka z vody.A souložit umíš?Povídá jí rybář.Umím,jasně,že umím!!No vidíš,a je ti to hovno platný.Plavat ses měla naučit!!
Radek Švarc reaguje 15.8.2011 20:22
No - od tebe to sedí fešáku.... Jinak - už máš ty své super stránky? Že by jsi přestal prudit tady. Člověk se chce podívat na nové zajímavé příspěvky a ono všechno zapleveleno totálníma pi..vinama od tebe. Kolegům se omlouvám za výraz, ale co je moc, to je občas příliš.
michal burian reaguje 15.8.2011 18:07
tak pánové vidím, že tu hurvajze máte rádi jak osinu v prde*i a chápu Vás, když čtu ty jeho slavný příspěvky, ale na druhou stranu, někdo bejt blbej musí :)
Tomáš Mička reaguje 14.8.2011 19:46
Chtěl jsem vložit docela trefný komentář,ale Michal Tůma mě předběhl.
Miroslav Ročňák reaguje 14.8.2011 19:25
Michal Tůma 1+.
Michal Tůma reaguje 14.8.2011 18:52
# # Cikán obecný [Romus Vulgaris] # # # # -nocní živocich, blízký príbuzný šimpanze. Má hnedé zbarvení, samicka muže # mít # # vzácneji svetlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován # # specifickým pachem. Puvodne stepní druh se prizpusobil životu ve mestech. # # Vyskytuje se po celém území CR, hojneji v severních Cechách a pohranicí. Je # # stehovavý, nekteré kolonie táhnou za potravou až za oceán, odkud se pozdeji # za # # ohlušujícího ryku vracejí zpet. Samicka rodí i nekolikrát do roka, v jednom # vrhu # # jedno až dve mládata která obvykle zavrhuje. Mládata sají sociální dávky až # do # # smrti. Cikán obecný se obvykle živí drobnými mršinami, korist si vybírá pouze # # bezbrannou a na tu útocí v tlupách. Škodlivý, z
Jiří Pytela reaguje 13.8.2011 23:26
Cikán luští křížovku a má tam: Velký černý pták na tři......doplní: Muj. Jak uděláte z cikána léčivou bylinu, uříznete mu ptáka a je z něho černý bez.
Miroslav Ročňák reaguje 13.8.2011 20:04
Panelák v plamenech,hasiči nikde.Přiběhne pořízek a volá na lidi nahoře.Skákejte,já vás budu chytat.Skočí 1,2,3 všechny pochytá. Skočí cikán,pořízek uskočí a volá nahoru-TY OHOŘELI NEHAZEJTE!!
Jiří Pytela reaguje 13.8.2011 19:19
Cikán dojde ke stánku s novinama a ptá se prodavače: Znáte Dežu Kykolku? Neznám. Znáte Feru Kykolku?? Také neznám,odvětí prodavač. A Jožu Kykolku taky neznáte?? Ne. Tak prečo tu na stánke mate napisane ZNÁMKY-KOLKY.
Pavel Vilšer reaguje 13.8.2011 18:51
...:-).. přečtěte si jeho 2 nové Janovy rubriky "Alternativní barvář- navrhuje fretku, a kolegovi Bačovi doporučuji druhou "Fretkování" kde tvrdí že je to "také norování"...!!!
Ing. Jan Valter reaguje 13.8.2011 16:22
naši spoluobčané (tzv. hnědočeši-nám vždy říklai, že je máme přijmout mezi sebe)jsou u zrodu dnes velmi rozšířené zkratky pro satelitní navigaci - GPS - cikán po kůži ráno vyleze ze stohu a praví: Gdě Piča Su?(admin promine za výraz.jv)
tomas baca reaguje 13.8.2011 13:14
letí letadlem američan ,rus ,čech a cikán právě přelétají nad bermudským trojuhelnikem kde je zvykem vyhodit to čeho má dotyčný ve své zemi přebytek , američan vytáhne hrst dolaru a vyhodí je , rus vytáhne láhev vodky a vyhodí ji , čech se při prohrabávání kapes koukne na cigána a ten na něj spustí ,,HÉÉJ TY NEKOUKEJ TAK NA MĚ ,,
Robert Voith reaguje 13.8.2011 12:54
Víte jaký je rozdíl mezi přejetým psem a cikánem??? Před cikánem není brzdná dráha :-)
Ing. Jan Valter reaguje 13.8.2011 11:35
omlouvám se za překlep, samozřejmě má být ve vyspělé...
Ing. Jan Valter reaguje 13.8.2011 11:32
Ve vypělé demokracii je povolen lov cikánů, skin si opatří lovecký lístek,pojištění, zbrojní pas, povolenku k lovu a projíždí městem. Vidí skupinku cikánů, jak se hrabou v kontejneru, vybere nejslabší kus, zamíří a přesnou ranou na komoru ho skolí. Jenomže jede kolem člen myslivecké stráže, zvolá si skina, zkkontrlouje mu veškeré doklady a praví:doklady máte sice v pořádku, ale musím vás nahlásit za zakázaný způsob lovu.Skin se diví, že prý nic neporušil, stráž mu odpoví- vy nevíte, že černá nesmí lovit na krmelištích?
František Fibiger reaguje 13.8.2011 00:58
Přijde cikán do obchodu se zbraněma:máte nunčaky?Máme,ale cikánům neprodáváme!Máte nože? Máme,ale cikánům neprodáváme!Máte brokovnice?Máme,ale cikánům neprodáváme!Co máte proti cikánům? Všechno co tu vidíte!!
Miroslav Ročňák reaguje 13.8.2011 00:18
T.B.Dost dobrý.
Jiří Pytela reaguje 12.8.2011 22:59
Cikánka jde na městský ples a za ruku táhne smykem 6 malejch cikáňat, u vchodu do sálu ji zastaví uvaděčka: ,,Madam, na tento ples děti nesmí!" Cikánka:,,Nééééé kur..a uhni, to je do tombole!!"
Jiří Pytela reaguje 12.8.2011 22:55
:-)
tomas baca reaguje 12.8.2011 20:03
já mám taky jeden... dežo příde před vánoci za starostou a říká ,starosta héj maryce se narodilo třináctý děcko a je pověrčivá nechceš za pytel muky ,starosta se zamyslí a že jo .za rok ve stejnou dobu dežo opět příde za starostou a hned spustí, starosta héj maryce se narodilo třináctý děcko a je pověrčivá nechceš ,za tři bochníky chleba . starosta se zamyslí a děcko veme . třetí rok příjde zas před vánoci dežo za starostou a hned spustí tu svoji o třináctým děcku ,starosta ho ale rázně zarazí a říká, dežo letos z toho nic nebude stará chce tentokrát na vánoce KAPRA .
Jiří Pytela reaguje 12.8.2011 00:07
:-) :-) :-) Musím se podělit o vtip, na který jsem si vzpomněl při výču témat pro Pána Jána, Jde tak cikán po ulici a zastaví ho starosta: ,,Cikáne, kampak jdeš?" ,,Jdu do kina, na Cikáni Jdou Do nebe." Starosta:,, A co takhle cikáni jdou do práce??" Cikán: ,,Na vědeckofantastické filmy nechodim."
Pavel Vilšer reaguje 11.8.2011 09:12
Nejvíc se mě pro svoji absurdnost líbila rubrika založená Janem,kterou však zrušil admin. Nazývalo se to nějak "mladí cikáni a myslivost", s dovětkem, kdo by, je vzal do MS! První příspěvek měl Hurvo/Jan, a sice "kolik známe cikánských myslivců"! To byla rubrika "jako víno"...-:) Zde, níže, 15.7./12:16/ jsem ho inicioval k rubrikám dalším, nastiňoval i možné názvy, ale zatím, bohužel NIC!!! ŠKODA VELIKÁ!
Vašek Tkáč reaguje 10.8.2011 12:48
Jiří Pytela: Přesně tak. Tady se člověk zasměje víc, než na webu kde jsou vtipy :D
Jiří Pytela reaguje 9.8.2011 23:18
Když to tady tak čtu, někteří z vás verzus Hurvajs, to by byla scénka do televize jak vyšitá, docela upřimně sem se u čtení těchto řádků dole zasmál, zvlášť chválím výroky Fergus,Vilšer,Wenzl, jak to nemá chybu jak ho pěkně stíráte.. :-)
Robert Voith reaguje 9.8.2011 22:19
Tak nevím, nejdříve jste ho tu nechtěli a teď welcome.Zase na druhou stranu bude legrace!!!
Vašek Tkáč reaguje 9.8.2011 21:37
WELCOME Hurvínku, zase to tady ožije !!!
Miroslav Ročňák reaguje 9.8.2011 19:01
TO byla nuda,konečně se bude něco dít.
Petr Šmída reaguje 9.8.2011 09:35
A sakra je to opět tady,celý stránky budou zase zas...ý :D
Pavel Vilšer reaguje 9.8.2011 08:18
Kdes byl, ty lemro líná, válet se na Baltu že-:)?
Pavel Vilšer reaguje 21.7.2011 20:48
... a Jana máme opět pryč. Jeho frekvence je čím dál kratší! Tentokrát jen od 15.7 do 21.7...:-)
Pavel Vilšer reaguje 18.7.2011 15:39
To že jsi "gentleman, tak z toho bych tě tedy "nepodezíral", a pokud zůstaneme u klasiky, pak pomni, že i Alois Jirásek napsal "TEMNO" a nikdo po něm nechtěl vysvětlení termínu....
Pavel Vilšer reaguje 18.7.2011 08:33
I já čtu veškeré tvoje příspěvky, kterými se nesmírně obohacuji :-), zejména,když naznačuješ, jak tě cikánská princezna nechá vklouznout "na dno študákovy duše" a jak píšeš,že z mladých princů činíš lukostřelce! S dynastickými mocipány pak probíráš,zřejmě, rozštípnutí ohryzků a jiné nezbytnosti, ba i jinak se v této šlechtické komunitě obratně pohybuješ! A ty chceš po mě, vysvětlení termínu!? Trochu velkorysosti! Sám jsi ještě neodpověděl na četné dotazy v rozdílu teploty o 2 stupně!, ač byly vzneseny před dotazem tvým. Takže v rámci etikety, až odpovíš ty, jeví se reálné, že snad i já....:-)
Pavel Vilšer reaguje 17.7.2011 10:28
Odepsal jsem Ti zevrubně u tvého oblíbeného "lovu z kuše"
Pavel Vilšer reaguje 16.7.2011 17:55
:-), :-), :-)
Pavel Vilšer reaguje 15.7.2011 13:20
..-) chyba, psával jsi "upřesni to:...-)))
Pavel Vilšer reaguje 15.7.2011 12:16
Ejhle, Jane, tys asi slyšel můj komentář 14.7./21:25/, když jsem si myslel že jsi šel "zase do kytek"...--), jen jsem čekal, pod kterým jménem se vynoříš tentokrát! No překvapils mě. Dej zas nějaké pěkné téma např. "Cikáni a ochranáři", nebo "Cikán chrání co nemůže sežrat", či "Když jsem v kuchyni s přítelkyní-je tma", a pod. Budu se těšit...--)))!!!
Fergus reaguje 15.7.2011 11:50
Hurvajz, mě jen tak lehce nevyprovokuješ abych se snížil na sprostý slova a uražky. Přeji ti pěkny den.
Fergus reaguje 15.7.2011 11:48
Pavle vidíš, co jsem říkal. Cikání skončilo a on začne o autech zn. Ferari. Hurvajz teď už vážně nevím co si o tobě myslet, ale ze slušnosti tě zdravím.
Fergus reaguje 15.7.2011 11:45
Tak vidíte , než jsem to dopsal už je tady :-)
Fergus reaguje 15.7.2011 11:43
Tak jsem si všiml že už tady není hurvajs ani diskuze cikáni a .... Je pravda , že někdy se s ním a jeho hlodama s prominutím i člověk zasmál. Stejně se vrátí, kde by tak dobře parazitoval moula jeden. Doktor ho jen poslal na vyšetření a až se zase vzpamatuje tak je tu i z nálezem zpět. Jsem zvědav kdo ho první uloví zde, tak mě připadá, že mu to dělá radost. A teď vážně, myslím si , že ten chlapík má určitě nějaké psycho potíže a měl by se léčit. A za další, myslím si , že když někdo osočí myslivce něčím tak má ten myslivec právo se proti tomu bránit a obhajovat svou činnost.Někteří zde píší , že jsme hloupí když se s ním bavíme, ale právě pro mne naopak, nejsem benevolentní k tomu, aby někdo o nás zelených takhle psal. I to totiž čtou obyčejní lidé jak o nás hurvajz roznáší takové bludy a mlčení z naší strany by bylo špatné. Veřejnost dřív pochopí hurvajzovi bludy než naše argumenty, viz. lišky a nedej bože nějaký zelený super ochranář a myslivci zde časem vymřou, protože mladež odradí, a myslím, že to by si z nás myslivců nikdo nepřál, ale opravdu tohle hrozí.
Pavel Vilšer reaguje 15.7.2011 08:13
Kamarádi, kolegové, jsem toho názoru, že právě založením rubriky "cikáni a myslivost", byly okamžiky jeho další existence již jen otázkou času. Toto totiž bylo tak "vděčné téma", že by nám vydrželo jinak jistě mnoho let... a když se nedařilo.-), člověk si řekl, ejhle, hmatatelně je někdo ještě větší vůl..),a nakoplo ho to dál. No nic, faktem zůstává, že je bez něj prázdno!, a seriozní debata narozdíl od nebetyčné blbosti nepobaví!!!
Jiří Wenzl reaguje 14.7.2011 23:18
Je diskutabilní, jestli se jednalo o obdivuhodnou výdrž, nebo o fatální zanedbání vlastního organismu. Je přece známo, že rakovina se vydržet nedá... Vsadil bych se o odevzdání svého zbrojního průkazu, že tentokrát to nevydržel zdejší šéflékař, a rozhodl se operovat nádor bez konzultace s pacientem. Pacient sice přežil, ale když to tady teď čtu, tak si připadám - s prominutím - jako Hurvínek.
Robert Voith reaguje 14.7.2011 22:55
A já se taky docela bavil, náhodou jste měli výdrž.
Jiří Wenzl reaguje 14.7.2011 21:34
Všiml jsem si toho takříkajíc "on-line", milý pane Vilšere. Předpokládám, že zdejší šéflékař se obával, že při vyslovení slova "černá" nebudou kolegové vědět, o čem je řeč.
Pavel Vilšer reaguje 14.7.2011 21:25
Kolego Wenzle, došlo na Vaše slova! Přišli jsme o Jana alias Hurvínka! "Šéflékař tohoto porálu jej opět vyoperoval"- pokud mohu použít Vaši terminologii. Zas bude nuda..-) tak dobře jsem se bavil, že téměř vykřiknout by se chtělo...-))), ...Jane vrať se....)))!!!
Fergus reaguje 14.7.2011 20:05
No ty si tu určitě před člověkem byl , že to víš ty .... !
tomas baca reaguje 13.7.2011 14:46
hurvínku nějak se nám do toho zamotáváš
Radek Švarc reaguje 12.7.2011 18:05
Zdravím pánové - nic ve zlém, ale můžete si za to sami. Často se objeví provokatér či prudič, který bude dělat dusno. V tomto případě bezpečně schovaný za nickem... Existuje jediný spolehlivý recept - ignorovat - a on se časem utluče sám. Přestěhuje se prudit někam jinam. Navíc - voják to asi nebude - jsou tam předpokládám stále ještě psychotesty a podle jeho výkonů nic moc šance je projít. S pozdravem Lovu lesu a bez prudičů zdar.
Fergus reaguje 11.7.2011 21:20
Mám radost , ža je slušný a opravdu sem alespoň napsal, když sem se pro něj tak snažil. Vemte to tak, kdo tady měl nebo má diskuzi?, něco už si hurvajz přece jen dokázal, ty nejsi tak hloupý jak jsme si mysleli.
Jiří Wenzl reaguje 11.7.2011 18:36
Neštvi mne, Hurvajzi - nebo zavolám experty z Výzkumného ústavu lesního hospodářství a myslivosti, aby zjistili, co jsi za dřevo ;-).
Pavel Vilšer reaguje 11.7.2011 16:44
Milý kolego Wenzle, ano máte pravdu,mám radost že jsem tento vřed armády ulapil.Záměrně jsem několik dní nereagoval.Proto když jsem napsal, věděl jsem téměř jistě "že se lapne". Ale laskavost a JANOHURVAJS? Pane kolego,já su asi tvrďák,ale vřed by se měl vyříznout z živé tkáně! Jinak z něj občas něco vystříkne, pravda k obveselení nás všech, leč nekontrolovaně. Konkretně Jana bych přirovnal k hemeroidu. Občas zmizí, aby zas někde vyhřeznul, a nese s sebou i tuto "KULTURU DOMÁCÍHO PROSTŘEDÍ"...-)))), kde je mu nejlíp! Je to šašek, který na tomto poněkud sofistikovaném portále působí kouzlem tuposti,laické neznalosti a ochranářských snah dohromady, což je k schmíchu, ba až k pláči od smíchu! Naposledy jsem se tak bavil na Vysoké...
Jiří Wenzl reaguje 11.7.2011 14:00
Milý kolego Vilšere, je mimo diskusi, že jste vášnivý lovec, a zdejší přítomnost Huvajze si tudíž interpretujete jako polapení škodné do chytře nastražené pasti. Obávám se ovšem, že Vaše nadšení je předčasné - chorobu nelze polapit, ta se musí léčit. Snad nechcete, aby ten rakovinný nádor byl nucen opět vyoperovat zdejší šéflékař??? Příště se nám na to může s vysoka vy.... (mám-li přijmout zdejší slovník, a zároveň zachovat elementární slušnost). Slyšel jsem, že rakovinu lze léčit devitalizací - snad by to aspoň tady zabralo...Napadá mne, že bychom se jí mohli zbavit, kdybychom se k ní chovali s laskavostí Květy Fialové. To tu ještě nikdo nezkusil. A tento náš organismus si přece zaslouží přežít.;-).
Pavel Vilšer reaguje 11.7.2011 10:47
Podařilo se, napsal i sem....!!!! Pane Wenzl, on si hraje s námi, tak proč ne my s ním? Chvíli to trvalo, ale skočil po třpytce jako pstruh...
Pavel Vilšer reaguje 11.7.2011 09:11
Když těď má tu cigánku,jak píše, třeba se bude věnovat víc prznění genofondu..., u té by mohl uspět,budou myšlenkově na stejné úrovni.
Jiří Wenzl reaguje 10.7.2011 16:14
Konečně jsi na to přišel, Fergusi.
Fergus reaguje 10.7.2011 13:22
Tak jsem si myslel, že nebude Hurvajs zatěžovat jiné diskuze a nic. Tady má svojí a kdo chce , zde si můžou vyměnovat názory atd. Třeba je normální člověk a jen se rád baví, je pravda, že se tu člověk někdy nasměje, jenom bych ty vulgární výrazy nepoužíval.
tomas baca reaguje 8.7.2011 18:18
když to nejde jen přečíst ....
Michal Tůma reaguje 8.7.2011 18:03
Pánové, na druhou stranu když ten ocas tady tedka cca 2 měsíce nepsal,tak se nevedla vůbec žádná diskuze. Včera sem si to tady pročítal a musím říct že sem se i se svou kočkou pěkně nařechtal. Tom Bača jak mu dává, i Pavel Vilšer a p.Barta....fakt dobrý, ikdyž všichni víme co je to za tupana.
Pavel Vilšer reaguje 8.7.2011 17:31
....-)))!!!
Jiří Wenzl reaguje 8.7.2011 13:51
Tak to nefunguje, Fergusi. Je to, jako kdybys vyzval svou vlastní již notně metastázovanou rakovinu, aby si to s tebou šla vyřídit do boxerského klubu. Daleko účinnější je prevence.
Fergus reaguje 8.7.2011 12:48
Tak a teď se tu můžete vyřádit! Jsem zvědavý !