ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Dobrý jelen
Dobrý jelen
vloženo: 25.9.2017 16:03
autor: Václav Hlaváček

úlovky (svět)

Kudu
Kudu
vloženo: 21.6.2016 08:21
autor: Josef Langmajer

trofeje

Srnec k padesátce...
Srnec k padesátce...
vloženo: 28.6.2014 00:23
autor: František Mlčoch

zvěř v přírodě

"Horal"
"Horal"
vloženo: 17.2.2014 19:13
autor: Svatopluk Šedivý

zbraně

Brno Effect - úprava pažby
Brno Effect - úprava pažby
vloženo: 1.5.2018 07:34
autor: jirka krbeček

fotopast

niekoľko fotiek z rána.....3
niekoľko fotiek z rána.....3
vloženo: 9.12.2019 11:54
autor: pali1

myslivecké umění

JELEŇ
JELEŇ
vloženo: 29.2.2012 16:43
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 233426 fotek (9 dnes)
  • 7960 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8896 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 749188 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12933 komentářů videí (0 dnes)
  • 3294345 hlasování fotek (88 dnes)
  • 56456 hlasování videí (1 dnes)
  • 37663 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 12 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Dnešní úlovek

vložil: Ladislav Ondruj
vloženo: 30.3.2016 17:22
zobrazeno: 6828x
hodnocení: 33 hlasů



Komentáře:

11.4.2016 07:37 vložil Patrik Dvořák
To už je let co jsem polévku z havrana neměl, tady prostě už nelítají.
8.4.2016 22:05 vložil Plaček Jan
Tak to my jsme vždycky na silvestra se sešli kdo chtěl a měl čas v době kdy se ještě lovil havran a za dopoledne jsme jich střelili kolem padesati.jednou se nám mimořádně dařilo tak to byla stovka.Vyřezali jsme prsa a zbytek si kluci rozebrali na ujedě pro škodnou.A po novém roce se vařila polévka se zeleninou a domácími nudlemi byla to velice dobrá polévka a předčila svou chutí a barvou jiné polévky hovězí nebo drůbeží.To jsme opakovali dokud bylo maso.
4.4.2016 08:24 vložil Patrik Dvořák
Zdravím gurmány, mi děláme na Štěpána vždycky něco extra, letos byl guláš z holubů a špaččí prsíčka na pánvi s orestovanou zeleninou, máme jasno,jak budeme povolaní do sadu špačky budeme lovit aji na jídlo, ale je lepší vybrat ty mladý.
3.4.2016 10:02 vložil Jiří Netík
Zdravím perfektní inspirace. Před 50 lety, moji starší bráchové(taky myslivci)koupili mysliveckou kuchařku. Byl tam recept na vrabce na perníku. Tenkrát v JZD v maštalích byla hejna vrabců. No samozřejmě jsme vyzkoušeli. Bylo to moc pracné, tak jak raci,které jsem dostal od jednoho pracovníka, který se živí prodejem výrobků jedné firmy. Byl to rak říční z Francie bedýnka 50 živých raků. Něco jsme snědli a zbytek skončil v akváriích. Jedl jsem i sojku, ale polévku ze 100 letého havrana ještě ne. Nejlepší je bažantí. Někdy naskládanou u dobrého žvance, když bude ponorka moc rychlá.
2.4.2016 20:23 vložil Jiří Netík
Bobra jsem, taky ochutnal. Při zákládání o.s. Castor byl přivezen bobr , který údajně uhynul, tak jsem ho ochutnal. Ale jinak bych si dal srnčí guláš, kde dnes ukradnete psa! Zdravím Vás a co ponorky? 1***************
1.4.2016 20:38 vložil Jiří Netík
Pane Pavle, já ČERVENOU KNIHU nemám, Vy jste si to špatně přečetl. To v uvozovkách řekla ta osoba. Ale ochutnal jsem ledacos, jezevce, sluku, ondatru, nutrii, hřivnáče atd.
1.4.2016 18:58 vložil Pavel Skřivánek
Lovu zdar! Pane Netík docela by mě zajímalo co ještě máte odškrtnuto v té knize.A plně souhlasím.Já zas vím o jednom populárním ochránci zvířat,který dlabal psy jak oživot,ale dnes by se k tomu asi těžko přiznal!!
1.4.2016 12:51 vložil Jiří Létal
Jiří Netík: Momentálně jsem opět z Lanžhota, ale bydlel jsem 20 let u Mar. Lázní. Dokonce jsme se spolu v posledních 3 letech asi 3x potkali na nátlačce ve Valticích. Ale osobně se spolu neznáme- znáte se s mojím otcem a bratrem, který kdysi taky pracoval u LČR.
1.4.2016 11:36 vložil Jiří Netík
Omlouvám se já moc spěchám a přečtu si to po odeslání. Starý slepý, hluchý chlap!!!!!!!! Ta čeština mně dává zabrat. Už se polepším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A když ne , tak mně to promiňte!!!
1.4.2016 11:27 vložil Jiří Netík
Pane Ladislave, jeden v mediích známý biolog mně řekl "Kolik chráněných živočichů sníš, tolikrát jsi ochrancem." A druhá velmi významná osobnost pracující ve velmi významné instituci nmě řekla" "Jirko, kdyby Ti uvízl v rukách nějaký bobr, tak bych ho ctěl ochutnat. Mám doma ČERVENOU KNIHU a odškrkávám si tam co jsem už jedl. Počínaje koněm Převalského atd. ...." Dobrou mušku...Lovu zdar!=> DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!
1.4.2016 11:00 vložil Ladislav Ondruj
Ta debata mě docela pobavila.Já kormorány lovím již několik let,ulovil jsem jich něco kolem stovky a nikdy mě nanapadlo že by se to dalo jíst.Když si to uvědomím co mohlo být ušetřených peněz za vepřový. Předpokládám že na podzim je budu opět lovit,tak případní zájemci nechť se přihlásí.Všem díky za reakci. Lovu zdar
1.4.2016 10:44 vložil Martin Medek
Kolik ryb nachytají to opravud nikdo neví. Každopádně co ve vodě zůstane se určit dá. Když je to menší mělký potok, tak je zůstatek většinou nula:-(
1.4.2016 10:37 vložil Miroslav Šteffek
Huberte (Begalo), mýlíte se. Z těch dvou jste to opravdu vy (schválně malé v, protože si vás nevážím). Přece jen máte jedno malé bezvýznamné +. Už se tolik neschováváte za "zootechnická hlediska". Ing. Miroslav Šteffek
1.4.2016 09:06 vložil Václav Texl
Ladislave, omlouvam se, zapomnel jsem poprat Lovu zdar!!!!!!
1.4.2016 09:04 vložil Jan Kopřiva
Svíčková nemá chybu, velmi připomíná zajíce. Jen zkušený lovec to je schopen poznat podle dutých stehenních kostí. Tak stehna předem vykostěte. Naložení do mléka velmi dobrá věc. Kamarád prsa rozřízne na dva nízké pláty, nakoření a po dvou dnech ugriluje a všichni jsou překvapeni, jak umí udělat "hovězí, případně siku"!!! Masožravcům zdar!!
31.3.2016 23:02 vložil Jiří Netík
Moje žena nejedla zajíce, že jí smrdí. Teď když ho dá do mléka, tvrdí, že je to nejlepší zvěřina. Jiří, Vy jste odkud?
31.3.2016 22:39 vložil Ellhenický Petr
Volavka rybinu v mléce pustí, ale kormorán? Jsem pro každou špatnost a když tak jsem naletěl:-)
31.3.2016 22:13 vložil Jiří Létal
Fořte, je vidět, že jste gurmán :-). Myslel jsem, že i to maso z Kormorána je velmi cítit rybinou, ale to jak je necháte v tom mléce, tak tomu věřím, že to veškerý pach vytáhne. Vaši podřízení musí být velmi spokojení, když mají šéfa mistra Sapíka :-).
31.3.2016 20:21 vložil Jiří Netík
Štefane, člověk někdy neví o co přichází. Například bych neřekl, že ráže z říjného jelena nakrájené na tenké plátky osolené trochu opepřené, na prudko osmažené na sádle jsou taká delikatesa a žádný pach. Naučil mne to jeden lovecký host, kterého živí masné řemeslo. Mé děti (27 a 35 let)nevezmou do úst zvěřinu. Když jsem ty ráže udělal doma (samozřejmě nevěděli co to je), tak se jen oblizovali. U těch kormoránů jsem zapomněl napsat, že ten kastrůlek s mlékem po čtyři dny je samozřejmě v lednici.
31.3.2016 20:18 vložil Jindřiška Padalíková
Nevím, jestli bych to jedla, ale člověk má zkusit všechno :-)
31.3.2016 17:32 vložil ing.Karel Rait
Lovu zdar! Víc než záslužný odstřel!
31.3.2016 17:30 vložil Štefan
No teda čo vy všetko na tej Morave zíte ja vás obdivuju .
31.3.2016 17:26 vložil Jiří Netík
Omlouvám se ČERSTVÝ CHLÉB (moc spěchám)
31.3.2016 17:24 vložil Jiří Netík
Musím ještě podotknout, příloha byl čerství chléb, obzvlášť vypečený. Kormoráni byli uloveni na jenom rybníku s povolením odlovu kormoránů, takže jsem ulovil svého prvního kormorána a myslím, že kamarád dostal za každého třista korun, protože řezal zobáky.
31.3.2016 17:04 vložil Jiří Netík
Chlapi, všechno se musí jednou zkusit, taky jsem to mu nevěřil, když kolega říkal, že jedl guláš z kormoránů.Josefe to máš pravdu, že smrdí, ale to smrdí peří a kůže. Základem,je vyloupnout prsa pořádně je oprat, protože ruce jsou od kormorána. Prsa dáme do kastrůlku a zalejeme mlékem a každý den je přeložíme. Čtvrtý den je vyndáme opereme ve vodě a můžeme připravovat. Já jsem použil recept z knihy "Kulinaříme s Hubertem" recept na pikantní husí prsa .Já jsem je před přípravou na den zalel vínem a představte si, že ty prsa to víno vypili. Kolegům jsem řekl, že jsem dostal od jednoho známého husí prsa. Všichni i Ti co věděli ŽRALI JAK NEUVÁZANI. Jedna žena, která taky konzumovala by mne asi zabila, kdyby věděla co jí. Po měsíci jsem se jí zeptal jestli ví co jsme tehdy jedli řekla, že né, když jsem jí řekl, že kormorány, řekla "ŠAK TO BYLO DOBRÉ." Jednou jsem je připravil ponaložení klasicky dušené na cibuli a jeden odborník na zvěřinu se mne zeptal, jestli je to vysoká. Když jsem mu řekl, že kormorán, tak tomu nechtěl věřit. Dobrou chuť!!!!! Já jsem ten můj první upravený recept nazval SOUTOCKÝ LANÝŽ.
31.3.2016 14:31 vložil radim galuška
Tady žadnej albín neni .
31.3.2016 12:47 vložil jiří marek
Láďo,lovu zdar!A zdravím i Begalu alias Huberta.
31.3.2016 12:24 vložil Václav Texl
S tim albinismem bych si zase tolik hlavu nelamal ;-))))))))
31.3.2016 12:22 vložil Václav Texl
Huberte prominte, ale Vy jste opravdu KOKOT. Nereagoval jsem na Vase komentare, tu Vam dal za pravdu, tu se jen pousmal. Prijedte se nekdy v zime podivat do Plzne, anebo k nam na jizni Moravu, co provadeji a provedou za tuzsi zimy mezi Znojmem a Vranovem na Dyji. Pan Zabran ma bohuzel uplnou pravdu, snad jen mel napsat skoro z kazde a skoro mrtvou, ale to jen proto, ze kormoran je, jak pisete, tarbavy. S uctou V. Texl.
31.3.2016 08:48 vložil Jiří Zábran
Tak ten recept by mě také zajímal ?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.