16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

dnešní hostův úlovek
dnešní hostův úlovek
vloženo: 19.11.2017 17:05
autor: Jan Pavlík

úlovky (svět)

Můj první kamzík
Můj první kamzík
vloženo: 11.10.2013 23:35
autor: Daniel Donaťák

trofeje

Stříbrný
Stříbrný
vloženo: 11.2.2019 17:22
autor: Jeroným Levák

zvěř v přírodě

siesta
siesta
vloženo: 30.4.2012 06:28
autor: Vít Hlavica

zbraně

PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
vloženo: 9.1.2014 14:07
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

Na újedi 3
Na újedi 3
vloženo: 26.10.2017 19:13
autor: Jiří Netík

myslivecké umění

Dárek
Dárek
vloženo: 23.3.2020 09:23
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 240495 fotek (14 dnes)
  • 8323 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9597 inzerátů (5 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 757936 komentářů fotek (14 dnes)
  • 12997 komentářů videí (0 dnes)
  • 3352326 hlasování fotek (70 dnes)
  • 57121 hlasování videí (1 dnes)
  • 39092 registrovaných uživatelů
    4 dnes nových, 10 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Kapr na pivu

Ještě by k tomu bodnul domácí chlebík, ale ani s tím kupovaným to nemělo chybu. Dobré chutnání :o))
vložil: Michael Brož
vloženo: 25.5.2013 19:22
zobrazeno: 1323x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

26.5.2013 18:52 vložil Michael Brož
Jardo, do rubriky ostatní se smí jen po pořádným gáblíku, hladový ani náhodou :o))
26.5.2013 17:01 vložil Jaroslav Vlosovský
No není fakt zač, ty provokatére, když můžu polykat akorát na prázdno....1***
26.5.2013 08:27 vložil Michael Brož
Inspirace je z Rybího receptáře Miloše Štěpničky .. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a obalíme v hladké mouce smíchané s mletou paprikou. Podle chuti můžeme přidat i trochu pálivé papriky. Potom kapra vložíme do nízkého pekáče, poklademe hojně plátky másla, zalijeme pivem a pečeme v troubě. A jak už jsem psal u guláše potom je to podle vlastní chuti a co je třeba zrovna doma po ruce. Tak já si přidal červený koření na ryby a trochu kmínu. S paprikou nešetřím, aby ta mouka byla opravdu červená a toho másla taky víc, hezky pokladu celé porce. Pak ten zoftíček prostě nemá chybu :o)) Je to jednoduché, rychlé a s tím pivem přijde i jiná chuť než jsme většinou zvyklý.
26.5.2013 08:25 vložil Lubomír Prokeš
Michale, Michale, I ty Brute!!!! 1****
26.5.2013 07:54 vložil petra
Opravdu pěkný pokrm také prosím recept.
25.5.2013 22:41 vložil micinka
1*
25.5.2013 21:20 vložil Kamil Plíšek
Kapr, pivo, chleba, samé dobré ingredience :-) Míšo vítej v klubu PROVOKATÉRŮ 1***
25.5.2013 20:13 vložil Roman Skřejpek
Kouzelná to krmě a hodnotím 1***.Bylo by však dobré napsat k jídlu recept,pokud není tajný.Jo ryba je ryba a kapr ten u mne vede.Mistrovské dílo Michale.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.