

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Poslední den dovolené
vloženo: 18.8.2025 17:10
autor: Libor Vytrhlik
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17388)
- úlovky (svět) (2275)
- trofeje (4707)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43784)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39882)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13573)
- zbraně (2616)
- lidé (4686)
- fotopast (16045)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7152)
- ptactvo v přírodě (20735)
- hmyz v přírodě (7326)
- obojživelníci a plazi (1366)
- květiny a houby (15735)
- myslivecké stavby (3952)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24668)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Ríje 2018
vloženo: 23.1.2019 19:36
autor: Jan Faul
úlovky (svět)

Medvěd z Azerbajdžánu
vloženo: 1.5.2016 08:23
autor: Radek
trofeje

Srnec k padesátce...
vloženo: 28.6.2014 00:23
autor: František Mlčoch
zvěř v přírodě

Ze říje
vloženo: 8.9.2014 21:46
autor: Svatopluk Šedivý
zbraně

Výroba celého nového kohoutu s hlavou kozorožce, moje práce.
vloženo: 27.9.2019 20:23
autor: Stanislav Satoria
fotopast

...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda
myslivecké umění

.S.
vloženo: 24.1.2013 18:02
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Nevím co to je,ale líbí se

Komentáře:
13.11.2020 19:33 vložil Jiří Cikryt
Drahoši, zkusit se prý má všechno. Někteří na strmělku nedají dopustit a mají ji za nejlepší houbu. Dělají z ní utopence, nakládají do octa. Já ji zkusil minulý týden pod maso. Opravdu to nebylo nic moc. Už při zahřátí toho byla plná kuchyně a chuťově to bylo velmi výrazné - zemitá chuť. Asi by to bylo schůdné v nějaké směsi.
Drahoši, zkusit se prý má všechno. Někteří na strmělku nedají dopustit a mají ji za nejlepší houbu. Dělají z ní utopence, nakládají do octa. Já ji zkusil minulý týden pod maso. Opravdu to nebylo nic moc. Už při zahřátí toho byla plná kuchyně a chuťově to bylo velmi výrazné - zemitá chuť. Asi by to bylo schůdné v nějaké směsi.
13.11.2020 16:32 vložil Vlasta Szo"keová
1***
1***
13.11.2020 13:09 vložil Karel Daněk
1***
1***
13.11.2020 06:47 vložil Drahoš Hikl
Díky za info Jirko C.Zkoušet ji raději nebudu:-)
Díky za info Jirko C.Zkoušet ji raději nebudu:-)
12.11.2020 22:34 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
1***
12.11.2020 19:28 vložil Jiří Cikryt
strmělka mlženka - jedlá, ale opatrně, velmi velmi aromatická a každý ji nedá.
strmělka mlženka - jedlá, ale opatrně, velmi velmi aromatická a každý ji nedá.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.