16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Vzpominka na říji
Vzpominka na říji
vloženo: 23.1.2014 15:31
autor: Kalous

úlovky (svět)

Rakousko Mörzelspitze
Rakousko Mörzelspitze
vloženo: 24.10.2015 09:14
autor: Hofmeister Jan

trofeje

Životní srnec...
Životní srnec...
vloženo: 19.9.2016 11:23
autor: Jaroslav Davídek

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 27.10.2020 05:45
autor: Josef Vršan

zbraně

Legenda
Legenda
vloženo: 13.6.2014 07:59
autor: Děda z lesa

fotopast

**
**
vloženo: 30.1.2015 11:13
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

vlk
vlk
vloženo: 28.2.2015 11:40
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240559 fotek (9 dnes)
  • 8326 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9605 inzerátů (1 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758073 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12997 komentářů videí (0 dnes)
  • 3352886 hlasování fotek (49 dnes)
  • 57127 hlasování videí (1 dnes)
  • 39111 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 11 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Dnešní oběd

Pomalu pečený divočák, pikantní vepřová žebírka s bramboráčky se škvarkama.
vložil: Jiří Šikl
vloženo: 13.3.2021 14:29
zobrazeno: 2634x
hodnocení: 24 hlasů



Komentáře:

14.3.2021 23:16 vložil Drahoš Hikl
Zblajznout a natáhnout se jak Romanova číča:)
14.3.2021 18:04 vložil Jaroslav Novotný
No ale vypadá to hodně žratelně!!!!!
14.3.2021 11:57 vložil Svaťa Klement
Pěkná práce.Jelikož mám nasazený masopůst i chlastopůst,tak jen tiše závidím.1***
14.3.2021 07:51 vložil Josef Balat
1***
14.3.2021 06:13 vložil Jaroslav Vlosovský
Pomalu pečený, rychle snězený hi,hi,hi.To peče Jirka sám, super....1***
13.3.2021 20:44 vložil Antonin O
1+bašta
13.3.2021 19:30 vložil Jiří Netík
Jiříku, voní to až k nám. Dílo maminky? 1****
13.3.2021 19:25 vložil Vladimír Grande
Super mňamka !!! 1*********
13.3.2021 18:50 vložil Roman Macho
Mňam.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.