16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen 200,6 bodů CIC
Jelen 200,6 bodů CIC
vloženo: 27.1.2013 11:32
autor: Aleš Náhlý

úlovky (svět)

Losy z Kamčatky
Losy z Kamčatky
vloženo: 24.3.2013 06:32
autor: mirojevo

trofeje

Trofej jelena z úlovků
Trofej jelena z úlovků
vloženo: 24.11.2016 13:52
autor: Ondřej Tomek

zvěř v přírodě

už to začína
už to začína
vloženo: 3.9.2014 10:15
autor: Rastislav Rejko

zbraně

puška mého přítele
puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller

fotopast

***
***
vloženo: 29.1.2015 07:34
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

*farbiar*
*farbiar*
vloženo: 15.3.2014 16:10
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 238846 fotek (13 dnes)
  • 8248 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9375 inzerátů (3 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 755554 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3339630 hlasování fotek (58 dnes)
  • 56979 hlasování videí (5 dnes)
  • 38779 registrovaných uživatelů
    6 dnes nových, 5 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Muflon po vyvaření

vložil: Jiří Škoda
vloženo: 26.4.2011 19:33
zobrazeno: 5607x
hodnocení: 0 hlasů



Komentáře:

27.4.2011 17:01 vložil Vojtěch Louda
Mám stejný názor, trofej nelze pořádně zbavit barvy. Já trofej vždy stáhnu nechám vybarvit ve vodě, vyndám světla a vydlabu mozkovnu. Nechám to vařit s jedlou sodou a po vyndání hnedka dám do kýblu se studenou vodou. Mastnota krásně vyplave na povrch. Po dokonalém očištění trofej ještě omeju v jarové vodě a dám do peroxidu. Jěště se mi nestalo aby pak mastnota za čas vylezla na povrch
27.4.2011 16:57 vložil Jiří Škoda
Nevím v čem je to lepší dělal ho strejda je to dva dny po vyvaření a byl na pudě proto ten led jestly chcete dám sem foto konečné trofeje
27.4.2011 16:47 vložil Tomáš Dvořáček
Rád bych se dozvěděl včem je to lepší.Pár beranu jsem dělal ,ale s dekou mě to fakt ani nenapadlo.Špatně se vybarvuji a odmaštují bez deky natož s dekou.Díky za info
27.4.2011 16:31 vložil Vojtěch Molnár
Dělám to stejně jako Petr. S dekou jsem to ještě nezkoušel
27.4.2011 15:05 vložil Petr Šipon
Zkoušel jsem to u srnčího a jako ulehčení to tedy nebylo (prý měla jít svalovina lépe od kosti). Používám klasické stažení a pak ještě cca 2-3 dny ve vodě se solí pro zbavení hlavy barvy usazené ve svalovině i kostech a pak vařím. S dekou je vybarvení těžší. Jinak toto je už asi delší dobu po vyvaření dle toho ledu okolo :-))
27.4.2011 10:09 vložil Vojtěch Molnár
Martine a nevíš v čem je to lepší? Já to tedy ořezávám a vařím bez deky, ale něco natom asi bude. Díky za odpověd
26.4.2011 20:28 vložil Martin Till
Nemám stím vlastní skušenost ale od spousty kolegů jsem slyšel že je to lepší než se to dělá normálně.
26.4.2011 19:47 vložil Vojtěch Louda
vy vaříte trofeje i s dekou?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.