16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 14.2.2019 09:47
autor: Michal / admin /

úlovky (svět)

Buvol kaferský-splněný africký sen
Buvol kaferský-splněný africký sen
vloženo: 4.1.2012 19:06
autor: Josef Langmajer

trofeje

Zadařilo se
Zadařilo se
vloženo: 5.10.2019 19:38
autor: Jiří Netík

zvěř v přírodě

"Horal"
"Horal"
vloženo: 17.2.2014 19:13
autor: Svatopluk Šedivý

zbraně

Komplet
Komplet
vloženo: 22.2.2014 11:28
autor: Děda z lesa

fotopast

hlad,je hlad !
hlad,je hlad !
vloženo: 26.12.2019 11:29
autor: pali1

myslivecké umění

sv.Hubert***
sv.Hubert***
vloženo: 12.10.2014 19:23
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241045 fotek (10 dnes)
  • 8346 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9649 inzerátů (10 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758467 komentářů fotek (17 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355849 hlasování fotek (102 dnes)
  • 57119 hlasování videí (2 dnes)
  • 39202 registrovaných uživatelů
    5 dnes nových, 5 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Pozdní večeře

Medailonky z jelena siky, domácí hranolky.
vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 26.2.2013 21:36
zobrazeno: 2321x
hodnocení: 25 hlasů



Komentáře:

7.3.2013 18:17 vložil Lubomír Stejskal
Jéééé!!! :-O Červená omáčka a Kamil! Vražedná kombinace!!! :-)))
2.3.2013 18:44 vložil Jaroslav Vlosovský
Lukáši moje řeč.Já jsem adminovi poslal tento návrh písemně. Zatím žádná odezva.
2.3.2013 02:18 vložil Lukáš Gebert
Ahoj Kamile. Vypadá to famozně. Myslim žeby nebylo naškodu aby sem dal Admin(Michal) ikonu "RECEPTY". Poslední dobou se jich tu ukazuje čim dál víc. A každý určitě rád vyzkouší něco nového... Dobrou chut...
1.3.2013 07:18 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile díky za recept a vyzkouším to. Jinak jsem rád,že nás je víc,co máme skvělé přítulky a nemusíme před nimi utíkat do lesa,či hospody.
27.2.2013 19:58 vložil Kamil Plíšek
Míro vůbec nic, má denní službu :-((
27.2.2013 19:45 vložil Miroslav Franěk
Vypadá to lákavě,jen jsem zvědav Kamile na to, co naservíruješ Tvé přítulce o Tvůj svátek při nedělním obědě ?!!
27.2.2013 18:57 vložil František Mlčoch
1*!
27.2.2013 16:54 vložil micinka
...jen toho jelena někde sehnat :-))
27.2.2013 16:53 vložil micinka
1*** skvělý recept,to zkusim:-)
27.2.2013 11:43 vložil Kamil Plíšek
Jardo to si piš, že je skvělá a přítulná :-) Recept je velmi snadný, nakrájet maso na medailonky, osolit, opepřit, kdo má rád alpskou sůl, přidá alpskou, cibule na kolečka, rozdrcený česnek, případně nějakou pálivou omáčku. Naskládat do hrnce, zalít dobrým olejem, nechat chvíli uležet. Rozpálit pánev a zprudka opékat, až začne cibule sklovatět, tak přidat worchester a kečup. V této fázi se musí u toho stát a pořád míchat, aby se kečup nespálil. Až je maso propečené a cibule má tendenci na prudkém ohni černat, je hotovo. Příloha prakticky libovolná, my rádi hranolky a samozřejmě dobře vychlazené pivo. Dobrou chuť!!
27.2.2013 09:04 vložil Lubomír Prokeš
Moc pěkný pohled, taky bych rád ochutnal 1****
27.2.2013 08:41 vložil Michael Brož
1***
27.2.2013 07:35 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile ty tohle sám? No to tedy fakt skvělé.Nic ve zlém,ale tá tvá přítulka musí být fakt moc skvělá a přítulná,když pro ni takové dobrůtky připravuješ. Ty by si se odbyl asi něčím lehčím.A co takle Jardovi poslat receptík,aby to vyzkoušel.
27.2.2013 07:16 vložil Kamil Plíšek
Františku jen jednu lehkou americkou omáčku pro sebe, vařil jsem hlavně pro přítulku, vrátila se celá hladová z celodenní služby, ona pálivé zas tak moc nemusí, tak proč jí neudělat radost.
27.2.2013 05:56 vložil Josef Vršan
Vypadá to dobře - tak doborou chuť 1*
26.2.2013 23:28 vložil František Mlčoch
Ty Kamile,už mě ne..r.Kdo se na to má dívat!Jakou pálivou pastu použils dnes večer?Jaké číslo na stupnici pálivosti?
26.2.2013 22:15 vložil Jiří Lengyel,starší
Kurník,Vy si"žerete"my měli k večeři narychlo sekanou z krámu....:-))

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.