16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen k jubileu
Jelen k jubileu
vloženo: 22.10.2013 21:10
autor: Leoš Lukášek

úlovky (svět)

Španělský kozoroh Beceite - kozel 12 let, stříbrná medaile
Španělský kozoroh Beceite - kozel 12 let, stříbrná medaile
vloženo: 7.2.2017 09:52
autor: Radek

trofeje

Dnešní úspěšné ráno.
Dnešní úspěšné ráno.
vloženo: 25.9.2017 11:00
autor: Petr Waclawek

zvěř v přírodě

Sbohem Moravo
Sbohem Moravo
vloženo: 27.4.2016 23:22
autor: Jiří Netík

zbraně

MAJÍ SVÉ KOUZLO.
MAJÍ SVÉ KOUZLO.
vloženo: 31.7.2014 04:09
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

...
...
vloženo: 30.5.2014 13:12
autor: Bohumil Koláček

myslivecké umění

Muflón
Muflón
vloženo: 8.2.2019 17:38
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241951 fotek (0 dnes)
  • 8416 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9665 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759251 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359528 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39498 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jatýrka ze selátka

Na rozpáleném másle s lžící slunečnicového oleje , položím na malé kousky pokrájené kousky jater . přímo na pánvi osolím a posypu drceným kmínem .Příloha - chléb nebo vařený brambor . Božská snídaně .
vložil: Jiří Zábran
vloženo: 12.7.2020 07:30
zobrazeno: 2227x
hodnocení: 18 hlasů



Komentáře:

13.7.2020 13:39 vložil Jan Horáček
Souhlas s Mirkem... Na zesklovatělou cibulku se přidá kečup, troška hořčice a umíchá se z toho takový sůsek... Moc dobré...
13.7.2020 12:43 vložil Miroslav Franěk
K této ňamce si vždy přidávám ještě kečup a cibulku.
12.7.2020 16:56 vložil Jiří Stránský
Mooc jedle to vypadá :-) 1 ***
12.7.2020 13:07 vložil Roman Macho
1*****
12.7.2020 07:40 vložil Bohumír Petříček
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.