16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Můj včerejší srnec
Můj včerejší srnec
vloženo: 17.7.2012 01:24
autor: Radim Šťastný

úlovky (svět)

Srnec
Srnec
vloženo: 25.5.2012 06:18
autor: Josef Vršan

trofeje

Hotová trofej
Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann

zvěř v přírodě

Na naháňce,netrefil...
Na naháňce,netrefil...
vloženo: 31.1.2013 12:39
autor: Pavel Morávek

zbraně

puška mého přítele
puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller

fotopast

Na újedi 1
Na újedi 1
vloženo: 26.10.2017 19:09
autor: Jiří Netík

myslivecké umění

vlk
vlk
vloženo: 28.2.2015 11:40
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241903 fotek (0 dnes)
  • 8411 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9672 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759209 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359245 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57242 hlasování videí (0 dnes)
  • 39490 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Letos už 44 ... doufám, že ještě nějací přibydou než odletí za teplem.

vložil: Plaček Jan
vloženo: 20.9.2012 10:10
zobrazeno: 4856x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

20.9.2012 14:47 vložil Plaček Jan
Lovím na čekané nebo když odlétají a přilétají na hřad.
20.9.2012 14:00 vložil Karel Souček
Lovu zdar! A jakým způsobem lovíte,používáte balabány?
20.9.2012 13:43 vložil Plaček Jan
Do tlakače dám kořenovou zeleninu může být i mražená celer mrkev petržel,3 stroužky česneku,1cibuli 1kostku masoxu trochu vegety posolit a libeček.Staré holuby vařím hodinu a mladé 25minut.Po uvaření se dají i tak už sníst ale můžou se dát do trouby rozpůluné a do pekáče trochu holubí polévky nakrájenou cibuli a česnek posypat grilovacím kořením a na každou půlku kousek másla a na 180stupňů zapéct na půl hodiny né usušit.Podotýkám že polévka z holubů nemá chybu a nudlemi super.A na škubání je holub z pernaté zvěře nejlepší, škube se na sucho peří moc nedrží a za 5 minut je holub oškubaný.
20.9.2012 12:24 vložil Jaromir Vávra
Já je nestřílím, protože se mi je zoufale nechce škubat a není nikdo, kdo by se k tomu chtěl nechat přinutit. Takže se připojím k dotazu - jak je kolego připravuješ a jak to škubeš? 44 kusů to je dost práce...
20.9.2012 11:40 vložil Daniel Vyoral
Lovu zdar! Honzo, jak je připravuješ. O víkendu se chystám na pečení...

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.