16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

dobrý vietor
dobrý vietor
vloženo: 11.9.2019 09:25
autor: Miroslav Haško

úlovky (svět)

Bezoár Ibex v Turecku
Bezoár Ibex v Turecku
vloženo: 15.1.2019 08:34
autor: Radek

trofeje

ÚLOVKY SEZONY 2017
ÚLOVKY SEZONY 2017
vloženo: 15.1.2018 11:19
autor: Petr Waclawek

zvěř v přírodě

V říji
V říji
vloženo: 4.10.2019 09:41
autor: Děda z lesa

zbraně

MAJÍ SVÉ KOUZLO.
MAJÍ SVÉ KOUZLO.
vloženo: 31.7.2014 04:09
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

rys
rys
vloženo: 6.2.2019 15:51
autor: Lubomír Černý

myslivecké umění

najnovšia práca
najnovšia práca
vloženo: 16.1.2016 18:04
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 238852 fotek (6 dnes)
  • 8248 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9375 inzerátů (0 dnes)
  • 287 diskuzí (0 dnes)
  • 755560 komentářů fotek (6 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3339648 hlasování fotek (18 dnes)
  • 56979 hlasování videí (0 dnes)
  • 38779 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 11 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Poslední foto...

...před "ztrestáním"...
Do těsta přidávám lněné a sluneč.semínko, nahoru navíc hrubou sůl (ne z Polska). :-)))
vložil: Jindřiška Padalíková
vloženo: 28.2.2013 17:52
zobrazeno: 2277x
hodnocení: 20 hlasů



Komentáře:

1.3.2013 09:55 vložil Jindřiška Padalíková
Petro,jednou jsem použila mouku Chléb (je to směs mouky pšeničné, žitné, kmín - do pekárny),nebylo to ono a hodně se připaloval.Peču jen z hladké a v el.trubě.
1.3.2013 08:44 vložil petra
Náhodou dobré mě to také napadlo jen jsem na poprvé neměla odvahu,a nezkusila jste i jinou mouku.Mne napadá celozrná nebo žitná.
1.3.2013 05:17 vložil Jaroslav Vlosovský
No a k tomu kousek slaninky,nebo bůčku a je to skvělé.Inko vyzkouším.
28.2.2013 20:48 vložil Ladislav Březina
...mňam !!
28.2.2013 19:54 vložil Lubomír Prokeš
1****

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.