16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kapitální srnec.
Kapitální srnec.
vloženo: 7.5.2014 12:57
autor: Tomáš Petr

úlovky (svět)

Lov rysa v Lotyšsku
Lov rysa v Lotyšsku
vloženo: 24.1.2019 17:37
autor: Martin Saifrt

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Oboustranné překvapení
Oboustranné překvapení
vloženo: 13.5.2018 06:12
autor: Josef Vršan

zbraně

 Stephen Grants Patent...Na žádost Jana Franka...1
Stephen Grants Patent...Na žádost Jana Franka...1
vloženo: 9.5.2013 21:27
autor: František Mlčoch

fotopast

Na újedi 3
Na újedi 3
vloženo: 26.10.2017 19:13
autor: Jiří Netík

myslivecké umění

*farbiar*
*farbiar*
vloženo: 15.3.2014 16:10
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241051 fotek (6 dnes)
  • 8346 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9651 inzerátů (4 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758470 komentářů fotek (3 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355867 hlasování fotek (18 dnes)
  • 57119 hlasování videí (0 dnes)
  • 39203 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 14 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jatýrka ze selátka

Na rozpáleném másle s lžící slunečnicového oleje , položím na malé kousky pokrájené kousky jater . přímo na pánvi osolím a posypu drceným kmínem .Příloha - chléb nebo vařený brambor . Božská snídaně .
vložil: Jiří Zábran
vloženo: 12.7.2020 07:30
zobrazeno: 2162x
hodnocení: 18 hlasů



Komentáře:

13.7.2020 13:39 vložil Jan Horáček
Souhlas s Mirkem... Na zesklovatělou cibulku se přidá kečup, troška hořčice a umíchá se z toho takový sůsek... Moc dobré...
13.7.2020 12:43 vložil Miroslav Franěk
K této ňamce si vždy přidávám ještě kečup a cibulku.
12.7.2020 16:56 vložil Jiří Stránský
Mooc jedle to vypadá :-) 1 ***
12.7.2020 13:07 vložil Roman Macho
1*****
12.7.2020 07:40 vložil Bohumír Petříček
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.