Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Zlatý srnec z Maďarska
vloženo: 26.6.2025 08:02
autor: NH
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17324)
- úlovky (svět) (2251) (3 dnes)
- trofeje (4706)
- historie (3860)
- zvěř v přírodě (43528) (4 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39758) (2 dnes)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13567)
- zbraně (2607)
- lidé (4676)
- fotopast (15959)
- myslivecké umění (4875)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7143)
- ptactvo v přírodě (20611)
- hmyz v přírodě (7100) (2 dnes)
- obojživelníci a plazi (1357)
- květiny a houby (15660) (1 dnes)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24623) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Letošní Rarita detail
vloženo: 28.6.2019 23:09
autor: Martin Kopic
úlovky (svět)

Raritné zlato
vloženo: 3.5.2017 08:37
autor: NH
trofeje

Kamarádův životní k jubileu
vloženo: 1.11.2017 08:56
autor: Děda z lesa
zvěř v přírodě

Liška
vloženo: 24.1.2020 06:15
autor: Josef Vršan
zbraně

Nůž rytý na zakázku II.
vloženo: 12.2.2015 14:11
autor: Petra Hanzlíková
fotopast

Jelen Šumava
vloženo: 10.2.2012 15:12
autor: Vladimír Zach
myslivecké umění

Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Sírovec 3
Sírovec rástol na strome, ktorý bol naklonený nad vodnou hladinou, bolo ho vidieť len z člna. Zajtra bude vynikajúci vyprážaný ako rezne
Komentáře:
5.9.2016 08:24 vložil Michal Ferdics
Treba si vybrať mladé plodnice, staršie sú už tuhšie, drevnaté. Huba má podobnú štruktúru ako suchšie kuracie mäso s miernou kyslastou chuťou. Môj obľúbený spôsob prípravy je nasledovný, mladé plodnice treba nakrájať na 0,5 až 1cm plátky ako kuracie prsíčka na řízky, na noc je naložím do mlieka s trochou cesnaku s tým sa odstráni kyslastá chuť a plátky mierne prevonia cesnak. Treba ich vybrať, usušiť a potom si ich už len môžte upiecť alebo vypražiť napríklad ako řízky v trojobale alebo len tak na grile s pridaním rôzných korenín podľa vlastnej chuti najlepšie je pripraviť si ochutený olej a tým plátky potierať počas pečenia. Jeden môj kamarát ju pripravuje na spôsob guláše, tiež výborne, hubu treba nakrájať na mänšie kocky ako mäso max 1x1cm, naložiť do mlieka a po víjmuti dobre okoreniť.
Treba si vybrať mladé plodnice, staršie sú už tuhšie, drevnaté. Huba má podobnú štruktúru ako suchšie kuracie mäso s miernou kyslastou chuťou. Môj obľúbený spôsob prípravy je nasledovný, mladé plodnice treba nakrájať na 0,5 až 1cm plátky ako kuracie prsíčka na řízky, na noc je naložím do mlieka s trochou cesnaku s tým sa odstráni kyslastá chuť a plátky mierne prevonia cesnak. Treba ich vybrať, usušiť a potom si ich už len môžte upiecť alebo vypražiť napríklad ako řízky v trojobale alebo len tak na grile s pridaním rôzných korenín podľa vlastnej chuti najlepšie je pripraviť si ochutený olej a tým plátky potierať počas pečenia. Jeden môj kamarát ju pripravuje na spôsob guláše, tiež výborne, hubu treba nakrájať na mänšie kocky ako mäso max 1x1cm, naložiť do mlieka a po víjmuti dobre okoreniť.
3.9.2016 21:16 vložil Ellhenický Petr
Jedl jsem ho jednou a i když sním všechno, tak nic moc.
Jedl jsem ho jednou a i když sním všechno, tak nic moc.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.