16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Můj  první Srnec
Můj první Srnec
vloženo: 18.7.2018 00:39
autor: Oldřich Eidelpes

úlovky (svět)

Kanada
Kanada
vloženo: 17.5.2014 09:18
autor: Děda z lesa

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Dva kusy na jedno zmáčknurí
Dva kusy na jedno zmáčknurí
vloženo: 8.1.2015 08:57
autor: Děda z lesa

zbraně

Brno Super
Brno Super
vloženo: 27.2.2012 21:59
autor: Trlifaj Vladimír

fotopast

Žeby rys ?
Žeby rys ?
vloženo: 7.2.2013 06:24
autor: mirojevo

myslivecké umění

Glejt na krále honu
Glejt na krále honu
vloženo: 12.11.2017 08:23
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 240348 fotek (8 dnes)
  • 8315 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9578 inzerátů (4 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 757745 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12996 komentářů videí (0 dnes)
  • 3351515 hlasování fotek (21 dnes)
  • 57105 hlasování videí (0 dnes)
  • 39070 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 14 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

3

Už jen nechat oschnout a ztuhnout
vložil: Pavel Novák
vloženo: 14.11.2018 19:35
zobrazeno: 1689x
hodnocení: 11 hlasů



Komentáře:

14.11.2018 21:41 vložil jiri rajs
Jaký prášek se dává na takové prádlo a jak dlouho se to musí sušit,v sušičce to nejde dělat?
14.11.2018 20:26 vložil Pavel Novák
Dělám jako klasické špekáčky akorát že místo hovězího dám srnčí
14.11.2018 20:00 vložil jan šváb
Vypadá to lákavě, nevěděl jsem, že se to nechá udělat ze srnčího. Můžeš napsat prosím recept? Děkuji Honza

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.