16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Povedený doprovod 2018
Povedený doprovod 2018
vloženo: 23.1.2019 19:52
autor: Jan Faul

úlovky (svět)

Kudu
Kudu
vloženo: 21.6.2016 08:21
autor: Josef Langmajer

trofeje

Úhyn při souboji
Úhyn při souboji
vloženo: 25.1.2020 09:35
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 9.10.2012 08:32
autor: Marek Drha

zbraně

Brno Effect - úprava pažby
Brno Effect - úprava pažby
vloženo: 1.5.2018 07:34
autor: jirka krbeček

fotopast

okolo polnoci-to je jeho čas.....
okolo polnoci-to je jeho čas.....
vloženo: 10.12.2019 13:23
autor: pali1

myslivecké umění

Autor neznámý II.
Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241499 fotek (3 dnes)
  • 8396 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758794 komentářů fotek (5 dnes)
  • 12983 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357478 hlasování fotek (15 dnes)
  • 57206 hlasování videí (0 dnes)
  • 39397 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Zpracování pižmoně

vložil: Martin Saifrt
vloženo: 14.3.2018 21:56
zobrazeno: 2597x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

16.3.2018 02:11 vložil Martin Saifrt
Barvou a strukturou hovězí s vůní skopového
15.3.2018 16:46 vložil Petr Poruba
K jakému, nám známému masu by jsi to přirovnal- chuťově? Díky.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.