16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jirkuv lončák
Jirkuv lončák
vloženo: 27.11.2020 06:16
autor: Josef Vršan

úlovky (svět)

Kanada
Kanada
vloženo: 17.5.2014 09:18
autor: Děda z lesa

trofeje

detail
detail
vloženo: 2.1.2014 14:18
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Černá zvěř
Černá zvěř
vloženo: 24.1.2018 06:28
autor: Josef Vršan

zbraně

Luxus!
Luxus!
vloženo: 20.2.2012 16:53
autor: Michal Jaroš

fotopast

...
...
vloženo: 6.5.2018 07:41
autor: Jaroslav Richter

myslivecké umění

darček pre kamoša..
darček pre kamoša..
vloženo: 3.2.2016 16:29
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241936 fotek (3 dnes)
  • 8415 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9665 inzerátů (3 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759230 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359430 hlasování fotek (9 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39498 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 14 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Dnešní pečení

Dnes jsem dostal chuť na buchty a tak jsem nelenil a dal se do práce ;-)
vložil: Petr Tihelka
vloženo: 5.3.2019 19:26
zobrazeno: 1524x
hodnocení: 21 hlasů



Komentáře:

9.3.2019 21:39 vložil Jan Horáček
Dobrá fotka. A co recept? Nejlepší buchty pekla moje teta. Jenže recept si vzala do věčných lovišť.
7.3.2019 14:39 vložil František Mlčoch
Výborně, Petře,,,,,
6.3.2019 10:50 vložil marie stanikova
..zítra budou u nás..
6.3.2019 03:46 vložil Petr Tihelka
Františku, jedině trnčené! Buchty si dávám, abych si odpočinul od masa.
5.3.2019 22:00 vložil Jaroslav Novotný
A povedly se Ti.Taky je můžu.
5.3.2019 20:54 vložil Jiří Netík
Ty mám rád, nepráší se z nich do vousů! 1****
5.3.2019 20:13 vložil František Mlčoch
Trnčené?
5.3.2019 19:44 vložil Lubomír Černý
Hmm,pekáč buchet,to jsem míval i na břiše,ale to už je hodně dávno.Dobrou chuť. 1**

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.