16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

1. Jelen
1. Jelen
vloženo: 20.9.2019 23:08
autor: Miloš

úlovky (svět)

Přímorožec šavlorohý - Oryx
Přímorožec šavlorohý - Oryx
vloženo: 11.3.2014 11:07
autor: Anežka Pučálková

trofeje

Zlatá rarita
Zlatá rarita
vloženo: 10.8.2018 09:27
autor: Antonín Pospíchal

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 11.9.2012 13:43
autor: Marek Drha

zbraně

PÁR MÝCH NOŽŮ...
PÁR MÝCH NOŽŮ...
vloženo: 13.11.2017 05:42
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

něco staršího
něco staršího
vloženo: 13.8.2014 11:27
autor: Martin Gebrt

myslivecké umění

Autor neznámý I.
Autor neznámý I.
vloženo: 14.1.2017 13:48
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241568 fotek (12 dnes)
  • 8400 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9657 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758804 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357779 hlasování fotek (31 dnes)
  • 57212 hlasování videí (2 dnes)
  • 39414 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 16 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Oskeruše

Sů zralé.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 8.10.2020 14:50
zobrazeno: 1236x
hodnocení: 22 hlasů



Komentáře:

10.10.2020 09:15 vložil Lubomír Prokeš
1*****
9.10.2020 09:17 vložil Josef Balat
1***
9.10.2020 01:06 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
9.10.2020 00:16 vložil Jiří Wenzl
Tyto jsou trpké, musí se uhniličit (zhnědnout). Pro mne jsou spadané uhniličené oškoruše (jejich název na Kyjovsku) vítanou pochoutkou. V Dětství jsem je jedl na místě spadu i černé i plísní - vymáčkl jsem si jejich lahodný obsah rovnou do pusy.
8.10.2020 21:43 vložil Jiří Netík
Nebude, ani macerát. Jen dvě flašky naložených v cukru.
8.10.2020 19:47 vložil Jindřiška Padalíková
Bude oskerušovica ? 1****
8.10.2020 17:30 vložil Karel Daněk
1***
8.10.2020 16:02 vložil Vlasta Szo"keová
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.