16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jeleň 4,v.t.
Jeleň 4,v.t.
vloženo: 20.9.2017 21:37
autor: juraj sukenik

úlovky (svět)

Kyrgyzstán 2018
Kyrgyzstán 2018
vloženo: 18.3.2019 22:34
autor: Petr Korbel

trofeje

Srnec 22.5.2012
Srnec 22.5.2012
vloženo: 23.5.2012 20:49
autor: Petr Sobek

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 9.2.2018 06:05
autor: Josef Vršan

zbraně

Moje zbraně
Moje zbraně
vloženo: 17.3.2017 06:43
autor: stalmi

fotopast

srneček
srneček
vloženo: 8.6.2013 08:15
autor: micinka

myslivecké umění

Krásy porcelánu 10
Krásy porcelánu 10
vloženo: 28.12.2019 19:24
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241961 fotek (5 dnes)
  • 8416 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9667 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759271 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359636 hlasování fotek (58 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39501 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 12 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Šunka z divočáka

Žadná věda a chutná skvěle
vložil: Pavel Novák
vloženo: 11.10.2017 09:42
zobrazeno: 4245x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

12.10.2017 05:45 vložil Jaroslav Novotný
Díky moc.
11.10.2017 20:32 vložil Pavel Novák
Zapomněl jsem že se vaří 2 hodiny
11.10.2017 19:09 vložil Pavel Novák
Zdravím. Recept je jednoduchý 1 kg kýty nebo plecka odblaním a nakrájím na kostky 2-3 cm přidám 2.5 dkg Pragandy, 1 dcl vody, 2-3 lžičky medu. Vše promíchat a hneteme asi 30 min. až maso pustí šlem. Nacpe se do šunkovaru a nechá se 24 hod. v lednici. Pak vařit v hrnci s vodou při teplotě 70- 75 stupňů C. Může se do masa přidat pepř mletý a česnek. Je lepší jí dělat z plecka šunka je.víc šťavnatější. Dělám jí i z vepřového.
11.10.2017 15:36 vložil Jaroslav Novotný
Prosím,receptík by tam nebyl????
11.10.2017 10:29 vložil Svatopluk Huličný
Vypadá dost dobře, 1**

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.