16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Říje 2012
Říje 2012
vloženo: 3.2.2013 12:04
autor: Aleš Náhlý

úlovky (svět)

Baikal 2019 - druhý tetřev
Baikal 2019 - druhý tetřev
vloženo: 7.5.2019 07:05
autor: Martin Mati

trofeje

Kuba a Kubula
Kuba a Kubula
vloženo: 18.6.2019 06:57
autor: Petr Hruška

zvěř v přírodě

...pozor !
...pozor !
vloženo: 4.6.2013 17:23
autor: Vít Hlavica

zbraně

Rytina na jednušce vlastní výroby, moje práce
Rytina na jednušce vlastní výroby, moje práce
vloženo: 11.2.2020 18:30
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 30.5.2014 13:12
autor: Bohumil Koláček

myslivecké umění

Vyřezávaná podložka pod "zbraně"
Vyřezávaná podložka pod "zbraně"
vloženo: 7.3.2018 15:50
autor: jirka krbeček
Statistika
  • 240355 fotek (6 dnes)
  • 8315 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9576 inzerátů (1 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 757789 komentářů fotek (9 dnes)
  • 12996 komentářů videí (0 dnes)
  • 3351785 hlasování fotek (31 dnes)
  • 57105 hlasování videí (0 dnes)
  • 39066 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 7 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Turkyňová sezóna je tu!

Turkyň (Turecké žito) je kukuřice. Určitě máte rádi vařenou nebo opékanou na ohni. Prozradím Vám Soutocký recept. Dejte ji nevyšůstanů(neočistěnou) na gril. Pak vyšůstat omastit a osolit. To je bomba. Dobrou chuť!
vložil: Jiří Netík
vloženo: 7.8.2016 08:52
zobrazeno: 1644x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

10.8.2016 13:55 vložil Jiří Létal
tady je nějak rozšoustáno :-)
7.8.2016 23:07 vložil František Mlčoch
Jiří hurá,další z Vaší strany co zná ten výraz Turkyně! Účastníci srazu MLv z r.2012 ví oč jde..
7.8.2016 12:26 vložil Jiří Zábran
1****
7.8.2016 09:30 vložil Štefan
No to je bomba.
7.8.2016 09:13 vložil Jindřiška Padalíková
Miluji opečenou na ohni+sádlo+sůl. Vyzkouším.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.