16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

otcův srnec
otcův srnec
vloženo: 13.3.2013 15:03
autor: Zdeněk Žák

úlovky (svět)

Baikal 2019 - druhý tetřev
Baikal 2019 - druhý tetřev
vloženo: 7.5.2019 07:05
autor: Martin Mati

trofeje

Další moje práce....
Další moje práce....
vloženo: 15.2.2013 15:46
autor: Terka Apeltová

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 9.10.2012 08:32
autor: Marek Drha

zbraně

Nové zapažbení kulobroku Merkel, moje práce.
Nové zapažbení kulobroku Merkel, moje práce.
vloženo: 28.10.2019 19:25
autor: Stanislav Satoria

fotopast


''Modelka'' :)
vloženo: 14.9.2012 20:45
autor: Petr Hudeček

myslivecké umění

*farbiar*
*farbiar*
vloženo: 15.3.2014 16:10
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240337 fotek (13 dnes)
  • 8315 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9578 inzerátů (5 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 757735 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12996 komentářů videí (0 dnes)
  • 3351487 hlasování fotek (48 dnes)
  • 57105 hlasování videí (0 dnes)
  • 39069 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 27 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Z včerejší oslavy

2 předuzené krůty, jen potřít směsí a ohřát na grilu. Všichni co poznávají bráchovo gril, mají bod :-)
vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 22.7.2013 13:27
zobrazeno: 1887x
hodnocení: 29 hlasů



Komentáře:

23.7.2013 13:17 vložil Kamil Plíšek
Milane my měli předuzenou, nechtěli jsme v tom vedru riskovat převoz sice naložené, ale přeci jen syrové krůty v autě. Navíc předuzená se nám osvědčila loni a stále více členů rodiny hlasuje pro krůtu, než pro prase (argumentují více prací s naloženým prasetem, víc odpadu atd.) Já to neřeším, mě chutná oboje a klidně si tu práci s nakládáním a grilováním čuníka dám :-)
23.7.2013 06:06 vložil micinka
vypadá to lákavě 1***
22.7.2013 23:55 vložil Milan Ječný
Kamile,dobrý.My pekli 19kg krůtu,nechal jsem si poradit na naloženou ve slaném nálevu,prošpikovanou,ale podle mne,nic moc.Lépe namazat a péct pěkně bílé maso.
22.7.2013 18:36 vložil Lubomír Prokeš
1****
22.7.2013 17:09 vložil Kamil Plíšek
Jo jo, to by nám šlo :-)
22.7.2013 16:58 vložil Milan Flora
1***
22.7.2013 15:36 vložil Miroslav Franěk
Teda vy si dáváte do volátek Kamile!!1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.