

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Poslední den dovolené
vloženo: 18.8.2025 17:10
autor: Libor Vytrhlik
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17377) (1 dnes)
- úlovky (svět) (2257)
- trofeje (4707)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43745) (4 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39842) (2 dnes)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13572)
- zbraně (2613)
- lidé (4684)
- fotopast (16027) (3 dnes)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7149)
- ptactvo v přírodě (20718)
- hmyz v přírodě (7277)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15728) (1 dnes)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24658)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

ŘÍJE 2012 v Topolčiankách
vloženo: 17.10.2012 09:07
autor: Libor Kříž
úlovky (svět)

Osmerák
vloženo: 21.2.2012 05:54
autor: Josef Vršan
trofeje

Kuba a Kubula
vloženo: 18.6.2019 06:57
autor: Petr Hruška
zvěř v přírodě

Sbohem Moravo
vloženo: 27.4.2016 23:22
autor: Jiří Netík
zbraně

Kulový troják Merkel
vloženo: 6.1.2019 03:40
autor: jan chadt
fotopast

ako by ich jedná mater mala...
vloženo: 4.5.2020 14:42
autor: pali1
myslivecké umění

sv.Hubert***
vloženo: 12.10.2014 19:23
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Až se zima zeptá
Hlavně děláme pikantní čalamádu z nakládaček s chilli, kari kořením a sekaným koprem. Výborná příloha k masu a uzeninám
Komentáře:
18.7.2017 13:00 vložil Jiří Švec
Na požádání recept na čalamádu: 1lžíčka chilli,1 lžíčka kari,1 lžíčka nasek.zeleného kopru,1 lžíčka černého mlet.pepře,400g cukru,3 lžíce soli,6 dcl octa,6 větších cibulí,2,5 kg zavař.okurek. Okurky nakr.nebo nasekáme na malé proužky,prosolíme,promícháme a necháme 2 hod stát.Potom z okurek vymačkáme všechnu vodu a zalejeme je nálevem z daných ingrediencí.Řádně promícháne, necháme chvíli odležet a potom hustě nacpeme do lahví.Navrh nalejeme ještě asi 1 cm nálevu.Až se vsákne do okurek zavařujeme 20 min při 80 st.C.
Na požádání recept na čalamádu: 1lžíčka chilli,1 lžíčka kari,1 lžíčka nasek.zeleného kopru,1 lžíčka černého mlet.pepře,400g cukru,3 lžíce soli,6 dcl octa,6 větších cibulí,2,5 kg zavař.okurek. Okurky nakr.nebo nasekáme na malé proužky,prosolíme,promícháme a necháme 2 hod stát.Potom z okurek vymačkáme všechnu vodu a zalejeme je nálevem z daných ingrediencí.Řádně promícháne, necháme chvíli odležet a potom hustě nacpeme do lahví.Navrh nalejeme ještě asi 1 cm nálevu.Až se vsákne do okurek zavařujeme 20 min při 80 st.C.
17.7.2017 19:11 vložil Josef Panic
Pánové, už by to stačilo!!! Už mi kručí v žaludku a nikde žádná uzenina na dosah. 1***
Pánové, už by to stačilo!!! Už mi kručí v žaludku a nikde žádná uzenina na dosah. 1***
17.7.2017 18:51 vložil Jiří Netík
Na oslavách 25 let LČR , jsem viděl a ochutnal naložené česnekové květy(palice) bez konců. Vynikající delikatesa. Dám foto, Výrobce- lesák vydal i knihu o nakládání zeleniny.Výborné jsou i patizony.
Na oslavách 25 let LČR , jsem viděl a ochutnal naložené česnekové květy(palice) bez konců. Vynikající delikatesa. Dám foto, Výrobce- lesák vydal i knihu o nakládání zeleniny.Výborné jsou i patizony.
17.7.2017 17:17 vložil Štefan
Aj som si myslel ale neni to dobre zaostrené
Aj som si myslel ale neni to dobre zaostrené
17.7.2017 16:18 vložil Jiří Švec
To jsou mladé kukuřičky naložené do pikantního kyselého nálevu. Jsou lepší než okurky.
To jsou mladé kukuřičky naložené do pikantního kyselého nálevu. Jsou lepší než okurky.
17.7.2017 16:11 vložil Štefan
čo to je v tom prvom rade?
čo to je v tom prvom rade?
17.7.2017 16:09 vložil Štefan
No teda? toto som ešte nevidel.
No teda? toto som ešte nevidel.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.