16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

srnec
srnec
vloženo: 25.3.2013 20:35
autor: Miroslav Jílek

úlovky (svět)

Splněný sen.
Splněný sen.
vloženo: 14.9.2015 08:36
autor: Martin Vaculík

trofeje

Letitá trofej (1924)
Letitá trofej (1924)
vloženo: 14.2.2020 09:20
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 8.1.2013 08:29
autor: Marek Drha

zbraně

 Milenky mého mysliveckého dědu č.2
Milenky mého mysliveckého dědu č.2
vloženo: 3.4.2013 21:27
autor: František Mlčoch

fotopast

Nahoře je to nejlepší.
Nahoře je to nejlepší.
vloženo: 7.3.2012 04:48
autor: Josef Vršan

myslivecké umění

Muflón
Muflón
vloženo: 8.2.2019 17:38
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241582 fotek (9 dnes)
  • 8400 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9656 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758826 komentářů fotek (13 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357866 hlasování fotek (25 dnes)
  • 57214 hlasování videí (0 dnes)
  • 39416 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Kapusta vykysnutá, slanina zaúdená , klobásky ideme plniť...

Aby bolo čo zahryznúť k dobrej slivovičke od kamaráta z Moravy.
vložil: Igor Málik
vloženo: 8.12.2013 10:51
zobrazeno: 2219x
hodnocení: 19 hlasů



Komentáře:

11.12.2013 20:08 vložil Jaroslav Vlosovský
Takže je to tak. Dobrá kapustová polievka,do nej domáca klbáska,no a k tomu kúsok domácej slaninky, s chlebíkom.. Igor,pre mňa je to dosť zrozumitelné a máš ....1***
8.12.2013 20:54 vložil Jaroslav Novotný
Tak moc špatně nevidím,ale zmátnul mě trochu ten nadpis.Myslel jsem,že to bude kombinace,proto jsem se ptal.paneMrázek,vy máte krásných 104,já 124,tak at nám šmakuje i nadále.
8.12.2013 20:39 vložil Jaroslav Mrázek
Vidím blbě i normálně :-). Co jsem přehlédl ?
8.12.2013 20:13 vložil René Hlaváč
Jarouši ty jak vidíš jídlo už aj blbě vidíš :-)))
8.12.2013 18:20 vložil Jaroslav Mrázek
Moje maminka pochází od Dunajské Stredy. V její kuchyni jsou podobná jídla častá. Znám je a rád se na ně nechám zvát. A díky nim mám krásných 104 kg :-).
8.12.2013 18:03 vložil Igor Málik
Klobásky sa robia klasika divina, bravčovina + ingredincie, nie s kapustou /zelí/ ale vyskúšajte uvariť v kyslej kapuste klobásku, slaninku, to je pochúťka.
8.12.2013 17:38 vložil Jaroslav Mrázek
Pánové, přečtěte si nadpis znovu. Jedná se o tři oddělené poživatiny. Myslíte si, že kolega Málik dělá klobásky z vykvašeného zelí a vyuzeného špeku ?! Jinak panu Málikovi přeji dobrou chuť. Naše ovečka a prasátko se už také těší do klobásek :-).
8.12.2013 14:20 vložil Daniel Jahoda
Zelí do klobás ??
8.12.2013 13:51 vložil Štefan
Takáto klasika mišania sa mi péči .
8.12.2013 12:59 vložil Jaroslav Novotný
Těch bude požehnaně.To přidáváte do klobásků zelí?Zajímavá kombinace.Může to šmakovat skvěle.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.