Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17431)
- úlovky (svět) (2320)
- trofeje (4707)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43872)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40092) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13575)
- zbraně (2624)
- lidé (4699)
- fotopast (16130) (1 dnes)
- myslivecké umění (4886)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7163)
- ptactvo v přírodě (20801)
- hmyz v přírodě (7526)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15776) (1 dnes)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24721) (3 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Jelen k jubileu
vloženo: 22.10.2013 21:10
autor: Leoš Lukášek
úlovky (svět)

Raritné zlato
vloženo: 3.5.2017 08:37
autor: NH
trofeje

srnec 6.7.
vloženo: 11.7.2016 17:26
autor: Zuzka a Miloš
zvěř v přírodě

***
vloženo: 14.2.2017 03:57
autor: Jaroslav Vlosovský
zbraně

V dílně...
vloženo: 27.8.2015 07:00
autor: jirka krbeček
fotopast

...
vloženo: 5.3.2013 16:15
autor: Josef Cimerman
myslivecké umění

nové
vloženo: 22.1.2015 19:08
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
zabíjačka v červnu 2013
Aspoň nemrznou ruce.
Komentáře:
13.6.2013 19:18 vložil Milan Flora
Pěkný pašík...Bacha na masařky. I v létě je možné uchovat maso ve studeném sklepě a aby tam nešly muchy na maso, tak se pokládalo na čerstvě natrhané kopřivy. Ve sklepě kde jsou kopřivy, tak se dá uspěšně uchovat i zvěřina ze srnčí nebo černé zvěře do vychlazení a vyzrání v kůži, či ve škáře. Je to odzkoušené a funguje to, ale tím nechci nikomu radit, jen moje zkušenost...
Pěkný pašík...Bacha na masařky. I v létě je možné uchovat maso ve studeném sklepě a aby tam nešly muchy na maso, tak se pokládalo na čerstvě natrhané kopřivy. Ve sklepě kde jsou kopřivy, tak se dá uspěšně uchovat i zvěřina ze srnčí nebo černé zvěře do vychlazení a vyzrání v kůži, či ve škáře. Je to odzkoušené a funguje to, ale tím nechci nikomu radit, jen moje zkušenost...
13.6.2013 16:31 vložil Roman Skřejpek
Tak to je jiná,než kachlová kamna,cítím tu vůni až sem domů a to je začátek.Bože už jen ta atmosfera při domácí zabíjačce je kultovní záležitostí a potom ty dobroty z kotle,je libo brzlíček a nebo raději to prorostlé:-)))180 určitě má.
Tak to je jiná,než kachlová kamna,cítím tu vůni až sem domů a to je začátek.Bože už jen ta atmosfera při domácí zabíjačce je kultovní záležitostí a potom ty dobroty z kotle,je libo brzlíček a nebo raději to prorostlé:-)))180 určitě má.
13.6.2013 15:13 vložil Jindřiška Padalíková
...necháme se pozvat na kafé...a kafé pijem až po jídle. :-))
...necháme se pozvat na kafé...a kafé pijem až po jídle. :-))
13.6.2013 14:01 vložil micinka
..kam že to mám přijet:)) 1*
..kam že to mám přijet:)) 1*
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










