Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17431)
- úlovky (svět) (2320)
- trofeje (4708) (1 dnes)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43872) (3 dnes)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40091) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13575)
- zbraně (2624)
- lidé (4699)
- fotopast (16129) (1 dnes)
- myslivecké umění (4886) (1 dnes)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7163)
- ptactvo v přírodě (20801) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7526) (3 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15775)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24718)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Vzpominka na říji
vloženo: 23.1.2014 15:31
autor: Kalous
úlovky (svět)

Na skok za hranice Čr
vloženo: 4.11.2020 19:40
autor: Martin Saifrt
trofeje

PÉŤŮV RARIŤÁK.
vloženo: 2.10.2015 04:11
autor: Jaroslav Vlosovský
zvěř v přírodě

...
vloženo: 11.9.2012 13:43
autor: Marek Drha
zbraně

R 8
vloženo: 3.5.2018 12:40
autor: Ondřej Trlifaj
fotopast

Žeby rys ?
vloženo: 7.2.2013 06:24
autor: mirojevo
myslivecké umění

farbiar
vloženo: 9.1.2012 16:00
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Ucho Jidášovo s ledem

Komentáře:
30.1.2018 09:05 vložil František Mlčoch
Je to velice chutná houba.Jak píše kolega Černý , je třeba ji nakrájet na drobno. Úplně úžasně zavoní polévku. Jen je třeba sbírat ji v zimě, v létě se v ní vyskytují potvůrky. Také se dá jíst i zasyrova a je to dobré...
Je to velice chutná houba.Jak píše kolega Černý , je třeba ji nakrájet na drobno. Úplně úžasně zavoní polévku. Jen je třeba sbírat ji v zimě, v létě se v ní vyskytují potvůrky. Také se dá jíst i zasyrova a je to dobré...
28.1.2018 20:28 vložil Václav Boxan
1***
1***
28.1.2018 17:17 vložil František Antl
... znám to sundával jsem ho ze stropu
... znám to sundával jsem ho ze stropu
28.1.2018 14:16 vložil Ladislav Bodi
Pěkné 1***
Pěkné 1***
28.1.2018 12:00 vložil Lubomír Černý
Jsem kuchař"amatér",ale ucho je bezvadné třeba v rizotu.Zvláštní chuti,houževnaté,doporučuji nakrájet hodně nadrobno.Pokud ho dáte na pánev,přikrýt,prská to a houba lítá po celé kuchyni.))
Jsem kuchař"amatér",ale ucho je bezvadné třeba v rizotu.Zvláštní chuti,houževnaté,doporučuji nakrájet hodně nadrobno.Pokud ho dáte na pánev,přikrýt,prská to a houba lítá po celé kuchyni.))
27.1.2018 09:40 vložil Jiří Netík
Já mám hubu na obojí.Ale "ucho" jsem taky nikdy neochutnal. 1****
Já mám hubu na obojí.Ale "ucho" jsem taky nikdy neochutnal. 1****
27.1.2018 05:18 vložil František Antl
... já zas nevím jak chutná koňak, nemám na něj, (ani hubu)
... já zas nevím jak chutná koňak, nemám na něj, (ani hubu)
26.1.2018 21:15 vložil Vlasta Szokeová
1***
1***
26.1.2018 21:00 vložil Josef Panic
Nevím jak chutná? Lepší je snad koňak s ledem!
Nevím jak chutná? Lepší je snad koňak s ledem!
26.1.2018 20:38 vložil Jindřiška Padalíková
1***
1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










