16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

můj stříbrný
můj stříbrný
vloženo: 29.1.2012 17:59
autor: Ladislav Březina

úlovky (svět)

Ještě Kanada
Ještě Kanada
vloženo: 18.5.2014 08:38
autor: Děda z lesa

trofeje

srnec 2014
srnec 2014
vloženo: 23.5.2015 07:09
autor: Jiří Zoller

zvěř v přírodě

Skok
Skok
vloženo: 21.1.2015 19:37
autor: zdenek spacek

zbraně

Belgičanka s vyhazováky
Belgičanka s vyhazováky
vloženo: 10.7.2017 21:30
autor: Jiří Netík

fotopast

...
...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

srnček
srnček
vloženo: 18.3.2014 19:48
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240906 fotek (9 dnes)
  • 8340 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9641 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758368 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355078 hlasování fotek (51 dnes)
  • 57109 hlasování videí (0 dnes)
  • 39176 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 11 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Sojka II.

Nikdy jsem sojku neochutnal, tak jsem ji stáhnul a šup s ní do kastrolku.Byl jsem překvapen, jak je to malé tělíčko.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 22.10.2019 18:45
zobrazeno: 2006x
hodnocení: 21 hlasů



Komentáře:

25.10.2019 11:05 vložil Zdeněk Auerswald
Pánové, polévka ze sojek je výborná.
23.10.2019 23:48 vložil jiri rajs
Paní Jindřiško,i žabí stehýnka a raky jsme za mlada ochutnávali,ale vždy jsme zapomněli na sůůůůůl.
23.10.2019 21:34 vložil Roman Macho
Jsou křehcí, dají se jíst i s kostmi, cha cha. I když nevím jak ty dnešní ????
23.10.2019 21:08 vložil Jiří Netík
Dal jsem si hlas od toho jak se mně sbíhají sliny, napravím. Mám ve voliérách vrabce a teď i pokušení. Cha..cha...
23.10.2019 20:32 vložil Roman Macho
Já ho několikrát jedl jen na másle,se solí a s kmínem. Opravdu delikatesa. Vrabec byl naše první lovná zvěř. "Pánové a dámy prominou" !?! A na perníku, hmmm, zní to lákavě.
23.10.2019 19:52 vložil Jiří Netík
Romane, ve staré myslivecké kuchařce jsem našel recept "Vrabec na perníku"
22.10.2019 22:15 vložil František Mlčoch
K neuvěření.....
22.10.2019 22:11 vložil Karel Kolář
Jako kluk jsem chodíval za raního šírání hlídat třešně na naši alej. Dostal jsem za úkol střelit vzduchovkou nějakého špačka, aby se našim třešním vyhýbali. To byly moje lovecké začátky (i když ilegální,ale ono se to tehdy tak nebralo). Když jsem pak domů přinesl hrozen špačků, babička mi je upekla s nádivkou. Musel jsem si je ale sám oškubat a vykuchat. Šmakovalo mi to náramně!! Špačci mají maso kořeněné chuti a úžasně jemné.
22.10.2019 21:27 vložil Roman Macho
Kvíčaly a dokonce i vrabce na másle mně a kamarádovi pekla jeho dnes již bohužel zemřelá matka. Manželka hajného a úžasná kuchařka. Hodně vařila podle staré myslivecké kuchařky. Co se týče vrabce, lepší maso jsem asi nikdy nejedl.
22.10.2019 21:05 vložil Jindřiška Padalíková
Já jedla klobásky z ondatry, ale nevěděla jsem to. Lesní perla (pan Ševčík) je dělal a tvrdil, že je v nich jen srnčí a černá.
22.10.2019 20:59 vložil Jiří Netík
To jsem Inko vyzkoušel jako kluk
22.10.2019 20:36 vložil Jindřiška Padalíková
A co tak žaby, nezkusíš ?
22.10.2019 20:28 vložil Jiří Netík
Jirko musím ochutnat i tu kvíčalu, ta bude hodně malá.Slyšel jsem v rádiu recept na špačky po Boloňsku.
22.10.2019 20:12 vložil jiri rajs
Když jsem byl malý,tak táta střílel sojky a kvíčaly a máma z nich dělala polívku,jak to chutnalo si už nepamatuji.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.