16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelení říje Slovensko 2019 - Štiavnické vrchy
Jelení říje Slovensko 2019 - Štiavnické vrchy
vloženo: 23.9.2019 23:20
autor: Bronislav Malinka

úlovky (svět)

Čarovné augustové ráno.Srnec 8 r.
Čarovné augustové ráno.Srnec 8 r.
vloženo: 30.8.2020 17:39
autor: hubertushk

trofeje

stříbrný a raritní-detail srnce
stříbrný a raritní-detail srnce
vloženo: 1.4.2012 00:18
autor: Zdeněk Urban

zvěř v přírodě

Spokojená
Spokojená
vloženo: 5.2.2017 08:29
autor: Martin Hruška

zbraně

Belgická Lancasterka ráže 20/70,Na žádost Jana Franka
Belgická Lancasterka ráže 20/70,Na žádost Jana Franka
vloženo: 9.5.2013 21:32
autor: František Mlčoch

fotopast

...
...
vloženo: 12.5.2017 19:46
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Jestřáb na sametu
Jestřáb na sametu
vloženo: 16.2.2017 14:42
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 240834 fotek (8 dnes)
  • 8344 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9622 inzerátů (5 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758359 komentářů fotek (13 dnes)
  • 13003 komentářů videí (0 dnes)
  • 3354695 hlasování fotek (44 dnes)
  • 57155 hlasování videí (0 dnes)
  • 39169 registrovaných uživatelů
    4 dnes nových, 13 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

zabíjačka v červnu 2013

Aspoň nemrznou ruce.
vložil: Ladislav Stašek
vloženo: 13.6.2013 10:31
zobrazeno: 1907x
hodnocení: 18 hlasů



Komentáře:

13.6.2013 19:18 vložil Milan Flora
Pěkný pašík...Bacha na masařky. I v létě je možné uchovat maso ve studeném sklepě a aby tam nešly muchy na maso, tak se pokládalo na čerstvě natrhané kopřivy. Ve sklepě kde jsou kopřivy, tak se dá uspěšně uchovat i zvěřina ze srnčí nebo černé zvěře do vychlazení a vyzrání v kůži, či ve škáře. Je to odzkoušené a funguje to, ale tím nechci nikomu radit, jen moje zkušenost...
13.6.2013 16:31 vložil Roman Skřejpek
Tak to je jiná,než kachlová kamna,cítím tu vůni až sem domů a to je začátek.Bože už jen ta atmosfera při domácí zabíjačce je kultovní záležitostí a potom ty dobroty z kotle,je libo brzlíček a nebo raději to prorostlé:-)))180 určitě má.
13.6.2013 15:13 vložil Jindřiška Padalíková
...necháme se pozvat na kafé...a kafé pijem až po jídle. :-))
13.6.2013 14:01 vložil micinka
..kam že to mám přijet:)) 1*

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.