16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Muflon 2012
Muflon 2012
vloženo: 2.1.2013 00:28
autor: Kamil Horák, ml.

úlovky (svět)

lov v PL
lov v PL
vloženo: 19.10.2014 17:12
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Neoddělitelné
Neoddělitelné
vloženo: 15.3.2018 08:51
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

 studí to !
studí to !
vloženo: 26.1.2013 17:02
autor: Vít Hlavica

zbraně

Prinzezna
Prinzezna
vloženo: 28.2.2016 10:33
autor: Daniel Donaťák

fotopast

Kongres
Kongres
vloženo: 12.1.2014 11:45
autor: Ladislav Michek

myslivecké umění

Kde že ty loňské sněhy jsou...
Kde že ty loňské sněhy jsou...
vloženo: 17.2.2020 13:08
autor: Petr Hruška
Statistika
  • 241751 fotek (22 dnes)
  • 8409 videí (2 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759063 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12989 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358794 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57239 hlasování videí (0 dnes)
  • 39449 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jezevec

Fena ulovena dne 01.11.2012 ve 22:56 hod. ráži 7x64. mohl by mi prosím někdo poradit, jak se vyvařuje sádlo z jezevce. Předem díky
vložil: Martin M.
vloženo: 3.11.2012 19:25
zobrazeno: 2911x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

8.11.2012 18:21 vložil Jiří Lengyel,starší
Jirka Sedláček,Vy"vyvařujete" PSÍ sádlo?
6.11.2012 21:13 vložil Jíří Sedláček
Já tě to řeknu v sobotu na honu.Ale správně se má dělat ve vodní lázni stejně jako psí.Štefan ho dělá stejně jako vepřové a to je špatně.
4.11.2012 16:21 vložil Petr Fuks
Lovu zdar.Koukni na mého jezevce,jak se do mě někteří pustili.Myslím čas ulovení.
4.11.2012 13:39 vložil Lubomír Prokeš
Lovu zdar!!!
4.11.2012 09:15 vložil Michael Brož
Lovu zdar!
4.11.2012 05:41 vložil Josef Vršan
Lovu zdar
3.11.2012 20:45 vložil Vlastimil Pavlíček
Přeji lovu zdar !!!
3.11.2012 20:05 vložil Přemek Majer
Jo a samozřejmě lovu zdar!!!
3.11.2012 20:05 vložil Přemek Majer
Já jsem to pomlel na hrubých dírkách a škvařil na velmi mírném ohni v titanovém hrnci. Někteří to dělají ve vodní lázni,ale je to prý zdlouhavé a málo efektivní. Každý má na to jiný způsob a názor.
3.11.2012 19:36 vložil Štefan
Martine nakrájaš ho na kocky dáš ho pražit do hrnca dokial neostanú len také hnedé guličky z neho a potom to precedíš cez sito. Ale to si fakt nevedel alebo si z nás deláš prdel.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.