16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Lov karpatského jelena
Lov karpatského jelena
vloženo: 27.9.2016 16:02
autor: mirojevo

úlovky (svět)

Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
vloženo: 24.2.2016 13:58
autor: Radek

trofeje

Zlatá rarita
Zlatá rarita
vloženo: 10.8.2018 09:27
autor: Antonín Pospíchal

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 8.1.2013 08:29
autor: Marek Drha

zbraně

Rytina na jednušce vlastní výroby, moje práce
Rytina na jednušce vlastní výroby, moje práce
vloženo: 11.2.2020 18:30
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 30.5.2014 13:12
autor: Bohumil Koláček

myslivecké umění

Autor neznámý I.
Autor neznámý I.
vloženo: 14.1.2017 13:48
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241968 fotek (6 dnes)
  • 8419 videí (3 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9664 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759272 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12987 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359654 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39500 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 5 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Letos už 44 ... doufám, že ještě nějací přibydou než odletí za teplem.

vložil: Plaček Jan
vloženo: 20.9.2012 10:10
zobrazeno: 4871x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

20.9.2012 14:47 vložil Plaček Jan
Lovím na čekané nebo když odlétají a přilétají na hřad.
20.9.2012 14:00 vložil Karel Souček
Lovu zdar! A jakým způsobem lovíte,používáte balabány?
20.9.2012 13:43 vložil Plaček Jan
Do tlakače dám kořenovou zeleninu může být i mražená celer mrkev petržel,3 stroužky česneku,1cibuli 1kostku masoxu trochu vegety posolit a libeček.Staré holuby vařím hodinu a mladé 25minut.Po uvaření se dají i tak už sníst ale můžou se dát do trouby rozpůluné a do pekáče trochu holubí polévky nakrájenou cibuli a česnek posypat grilovacím kořením a na každou půlku kousek másla a na 180stupňů zapéct na půl hodiny né usušit.Podotýkám že polévka z holubů nemá chybu a nudlemi super.A na škubání je holub z pernaté zvěře nejlepší, škube se na sucho peří moc nedrží a za 5 minut je holub oškubaný.
20.9.2012 12:24 vložil Jaromir Vávra
Já je nestřílím, protože se mi je zoufale nechce škubat a není nikdo, kdo by se k tomu chtěl nechat přinutit. Takže se připojím k dotazu - jak je kolego připravuješ a jak to škubeš? 44 kusů to je dost práce...
20.9.2012 11:40 vložil Daniel Vyoral
Lovu zdar! Honzo, jak je připravuješ. O víkendu se chystám na pečení...

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.