16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

muflon
muflon
vloženo: 19.10.2017 07:56
autor: Jan Pavlík

úlovky (svět)

Lov rysa v Lotyšsku
Lov rysa v Lotyšsku
vloženo: 24.1.2019 17:37
autor: Martin Saifrt

trofeje

Pán daněk II.
Pán daněk II.
vloženo: 4.10.2019 22:08
autor: Jiří Netík

zvěř v přírodě

Spokojená
Spokojená
vloženo: 5.2.2017 08:29
autor: Martin Hruška

zbraně

Komplet
Komplet
vloženo: 22.2.2014 11:28
autor: Děda z lesa

fotopast

Jelen Šumava
Jelen Šumava
vloženo: 10.2.2012 15:12
autor: Vladimír Zach

myslivecké umění

Z mojí dílničky
Z mojí dílničky
vloženo: 27.1.2018 15:17
autor: Milan Kučera
Statistika
  • 240881 fotek (16 dnes)
  • 8335 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9638 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758352 komentářů fotek (10 dnes)
  • 12974 komentářů videí (0 dnes)
  • 3354901 hlasování fotek (91 dnes)
  • 57107 hlasování videí (1 dnes)
  • 39174 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 19 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Až se zima zeptá

Hlavně děláme pikantní čalamádu z nakládaček s chilli, kari kořením a sekaným koprem. Výborná příloha k masu a uzeninám
vložil: Jiří Švec
vloženo: 17.7.2017 16:02
zobrazeno: 1396x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

18.7.2017 13:00 vložil Jiří Švec
Na požádání recept na čalamádu: 1lžíčka chilli,1 lžíčka kari,1 lžíčka nasek.zeleného kopru,1 lžíčka černého mlet.pepře,400g cukru,3 lžíce soli,6 dcl octa,6 větších cibulí,2,5 kg zavař.okurek. Okurky nakr.nebo nasekáme na malé proužky,prosolíme,promícháme a necháme 2 hod stát.Potom z okurek vymačkáme všechnu vodu a zalejeme je nálevem z daných ingrediencí.Řádně promícháne, necháme chvíli odležet a potom hustě nacpeme do lahví.Navrh nalejeme ještě asi 1 cm nálevu.Až se vsákne do okurek zavařujeme 20 min při 80 st.C.
17.7.2017 19:11 vložil Josef Panic
Pánové, už by to stačilo!!! Už mi kručí v žaludku a nikde žádná uzenina na dosah. 1***
17.7.2017 18:51 vložil Jiří Netík
Na oslavách 25 let LČR , jsem viděl a ochutnal naložené česnekové květy(palice) bez konců. Vynikající delikatesa. Dám foto, Výrobce- lesák vydal i knihu o nakládání zeleniny.Výborné jsou i patizony.
17.7.2017 17:17 vložil Štefan
Aj som si myslel ale neni to dobre zaostrené
17.7.2017 16:18 vložil Jiří Švec
To jsou mladé kukuřičky naložené do pikantního kyselého nálevu. Jsou lepší než okurky.
17.7.2017 16:11 vložil Štefan
čo to je v tom prvom rade?
17.7.2017 16:09 vložil Štefan
No teda? toto som ešte nevidel.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.