16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Včerejší srnec.
Včerejší srnec.
vloženo: 1.7.2013 08:56
autor: Stanislav Ticháček

úlovky (svět)

Keď Diana praje.
Keď Diana praje.
vloženo: 10.7.2014 16:15
autor: Jan Chlpáň

trofeje

PÉŤŮV RARIŤÁK.
PÉŤŮV RARIŤÁK.
vloženo: 2.10.2015 04:11
autor: Jaroslav Vlosovský

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 9.10.2012 08:32
autor: Marek Drha

zbraně

Rytina schránky CZ 557,moje práce.
Rytina schránky CZ 557,moje práce.
vloženo: 14.4.2020 20:21
autor: Stanislav Satoria

fotopast

Žeby rys ?
Žeby rys ?
vloženo: 7.2.2013 06:24
autor: mirojevo

myslivecké umění

darček pre kamoša..
darček pre kamoša..
vloženo: 3.2.2016 16:29
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 239722 fotek (13 dnes)
  • 8279 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9497 inzerátů (4 dnes)
  • 286 diskuzí (0 dnes)
  • 757015 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12987 komentářů videí (0 dnes)
  • 3347816 hlasování fotek (83 dnes)
  • 57032 hlasování videí (2 dnes)
  • 38943 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 13 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Vosí hnízda s bramborami a oblohou

Příprava: -500g mletého hovězího a vepřového masa
-1 větší plechovka Bonduel mexico
-sůl a pepř
- 2 nebo 3 vajíčka
- mléko a strouhánka a hl. mouka
Postup: Mletá masa si smícháme dohromady, naděláme si asi 5ti centimetrové kuličky do kterých si uděláme důlky a plníme Bonduel mexico. Naplněné kuličky zavřeme, aby nám zelenina nevypadávala. V ruce lehce uděláme kuličku, aby se otvor řádně zavřel a nic z kuličky nevypadávalo. Obalujeme v hl. mouce, vajíčku s mlékem a ve strouhánce. Smažíme buď ve friťáku nebo na pánvi.Po usmažení dáme ještě na 30 minut na 180° dopíct aby sirové maso které se nedosmažilo dopeklo v troubě. Po dopečení vyndáme z trouby a servírujeme. Podáváme s bramboramy a přílohou( paprika, okurka, rajče....)
vložil: Daniel Sůra
vloženo: 29.11.2013 21:19
zobrazeno: 1160x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

1.12.2013 09:10 vložil Michael Brož
1***
1.12.2013 09:10 vložil Michael Brož
1***
30.11.2013 20:45 vložil Daniel Sůra
všem moc děkuju že se vám můj recept líbí a doufám že si na něm pochutnáte
30.11.2013 20:44 vložil Daniel Sůra
To si piště že je to delikatesa. Mám to okoukané ze školy. Vařili jsme to tam ve středu asi 27.11.2013
30.11.2013 17:37 vložil Jaroslav Novotný
Provokatére,to nevypadá vůbec špatně!!!
30.11.2013 17:30 vložil Lubomír Prokeš
To musím prubnout,díky za recept!!! 1****
30.11.2013 08:29 vložil Kamil Plíšek
Vítej 1***
30.11.2013 07:08 vložil Jaroslav Vlosovský
Já mám vosí hnízda na chalupě a pěkně mě štvou. Danieli,ale tyhle bych měl rád,pěkné kousky....:-)))...1*
30.11.2013 02:41 vložil micinka
to by mohlo být dobré!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.