16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kňour 2010
Kňour 2010
vloženo: 8.4.2012 13:53
autor: Martin Žák

úlovky (svět)

Lov rysa v Lotyšsku
Lov rysa v Lotyšsku
vloženo: 24.1.2019 17:37
autor: Martin Saifrt

trofeje

Říje 2012
Říje 2012
vloženo: 2.2.2013 10:48
autor: Aleš Náhlý

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 15.12.2015 05:52
autor: Josef Vršan

zbraně

Mistrovské dílo z Brna
Mistrovské dílo z Brna
vloženo: 5.3.2014 00:22
autor: Andrej Mrlian

fotopast

Kongres
Kongres
vloženo: 12.1.2014 11:45
autor: Ladislav Michek

myslivecké umění

malba na bříze
malba na bříze
vloženo: 4.1.2018 12:22
autor: Michaela Píchová
Statistika
  • 241552 fotek (14 dnes)
  • 8397 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9659 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758787 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357655 hlasování fotek (49 dnes)
  • 57207 hlasování videí (0 dnes)
  • 39413 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 24 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Žebírka z divočáká

Žebírka z lončáka to je ono, trocha kořenové zeleniny, cibule a česnek,červené na podlití,a pak už jenom boule za .......
vložil: Josef Vršan
vloženo: 27.5.2012 06:04
zobrazeno: 1953x
hodnocení: 27 hlasů



Komentáře:

28.5.2012 16:21 vložil Jaroslav Novotný
Teda,kamarádi,jste jeden provokatér větší než druhej.Já se ke zvěřině (žádné)nedostanu,jak je rok dlouhej a tady to ještě rozebíráte,kdo to má lepší.Hrom do toho.......
28.5.2012 15:45 vložil Jakub Grundman
1***
28.5.2012 10:51 vložil Svaťa Klement
Hmmm.Žebírka po našemu.Já je mám ještě v láku.Dobrou chuť.
28.5.2012 10:48 vložil Miroslav Franěk
To Ti Pepo tedy věřím,nedávno jsem měl také takovou baštu!A s tím vínem nešetři!
27.5.2012 16:00 vložil Jaroslav Novotný
Nezbývá,než souhlasit s předchozímí komentáři.Vypadá to skvěle,chutná asi zrovna tak a huba mi jde šejdrem.
27.5.2012 13:45 vložil František Mlčoch
To se Ti to provokuje na dálku!Máš štěstí,že mám službu v práci,a že je k Tobě kus cesty!Dobrou chut!F.
27.5.2012 11:38 vložil René Hlaváč
Pepi já si tak dělám srnčí ale na nich je masa opravdu jen na olíznutí.Ale i tak vždy výborná chuťovka.1*
27.5.2012 11:03 vložil Kamil Plíšek
Mńam! Vítej v klubu provokatérů :-) 1*
27.5.2012 08:10 vložil Jaroslav Vlosovský
Tak Pepiku už i ty patříš mezi provokatéry. Takhle po ránu to na nás vychrlit.No řeknu ti,vypadá to fakt skvěle. To bych si dal kousek i ke snídani. Ale takhle nezbývá,než polikat naprázdno.
27.5.2012 07:15 vložil Karel Hořejší
Hmm nechal bych se přemluvit :)
27.5.2012 06:48 vložil Marika Hladká
Určitě vyzkouším. :)

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.