16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Říje 2018
Říje 2018
vloženo: 29.7.2018 10:43
autor: Petr Barta

úlovky (svět)

Kudu
Kudu
vloženo: 21.6.2016 08:21
autor: Josef Langmajer

trofeje

Tak se mi vrátili kamarádi ze Slovenska. :-)
Tak se mi vrátili kamarádi ze Slovenska. :-)
vloženo: 17.10.2014 10:51
autor: Pavel Číp

zvěř v přírodě

Blízká setkání 3
Blízká setkání 3
vloženo: 24.3.2019 16:48
autor: Pavel Komárek

zbraně

Nessmuk
Nessmuk
vloženo: 13.4.2016 20:07
autor: Miroslav Pixa

fotopast

pastier
pastier
vloženo: 16.11.2012 17:15
autor: ivan

myslivecké umění

darček pre kamoša..
darček pre kamoša..
vloženo: 3.2.2016 16:29
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241654 fotek (8 dnes)
  • 8404 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758940 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12985 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358298 hlasování fotek (23 dnes)
  • 57223 hlasování videí (0 dnes)
  • 39432 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 12 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Letos už 44 ... doufám, že ještě nějací přibydou než odletí za teplem.

vložil: Plaček Jan
vloženo: 20.9.2012 10:10
zobrazeno: 4822x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

20.9.2012 14:47 vložil Plaček Jan
Lovím na čekané nebo když odlétají a přilétají na hřad.
20.9.2012 14:00 vložil Karel Souček
Lovu zdar! A jakým způsobem lovíte,používáte balabány?
20.9.2012 13:43 vložil Plaček Jan
Do tlakače dám kořenovou zeleninu může být i mražená celer mrkev petržel,3 stroužky česneku,1cibuli 1kostku masoxu trochu vegety posolit a libeček.Staré holuby vařím hodinu a mladé 25minut.Po uvaření se dají i tak už sníst ale můžou se dát do trouby rozpůluné a do pekáče trochu holubí polévky nakrájenou cibuli a česnek posypat grilovacím kořením a na každou půlku kousek másla a na 180stupňů zapéct na půl hodiny né usušit.Podotýkám že polévka z holubů nemá chybu a nudlemi super.A na škubání je holub z pernaté zvěře nejlepší, škube se na sucho peří moc nedrží a za 5 minut je holub oškubaný.
20.9.2012 12:24 vložil Jaromir Vávra
Já je nestřílím, protože se mi je zoufale nechce škubat a není nikdo, kdo by se k tomu chtěl nechat přinutit. Takže se připojím k dotazu - jak je kolego připravuješ a jak to škubeš? 44 kusů to je dost práce...
20.9.2012 11:40 vložil Daniel Vyoral
Lovu zdar! Honzo, jak je připravuješ. O víkendu se chystám na pečení...

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.