

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Osmerák ze strání
vloženo: 6.9.2025 09:59
autor: Jan
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17393)
- úlovky (svět) (2283)
- trofeje (4705)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43821) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39928) (2 dnes)
- lovecké výstavy (1567)
- lovecký pes (13563)
- zbraně (2618)
- lidé (4686)
- fotopast (16052)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7158)
- ptactvo v přírodě (20748)
- hmyz v přírodě (7367) (2 dnes)
- obojživelníci a plazi (1366)
- květiny a houby (15752) (4 dnes)
- myslivecké stavby (3952)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24672) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Životní?
vloženo: 11.7.2013 21:19
autor: Radim Seifert
úlovky (svět)

Přímorožec šavlorohý - Oryx
vloženo: 11.3.2014 11:07
autor: Anežka Pučálková
trofeje

Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann
zvěř v přírodě

Čerstvě vytlučeno
vloženo: 10.9.2019 08:59
autor: Děda z lesa
zbraně

Rytina schránky CZ 557,moje práce.
vloženo: 14.4.2020 20:21
autor: Stanislav Satoria
fotopast

divočáci
vloženo: 1.2.2017 15:01
autor: Václav Hryzlík
myslivecké umění

.F.
vloženo: 21.1.2013 17:19
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Srnčí podle Dona Simona
Celer, petržel, mrkev a cibuli pokrájíme na drobné kousky. Na sádle osmažíme špek a jemně opečeme naporcované srnčí maso. přidáme pepř a nové koření, osolíme, zalijeme sangrií/ nebo sladkým vínem/, přidáme zeleninu a dáme péct do trouby na 250 stupňů asi na hodinu a čtvrt, podle tuhosti masa. Zahustíme/např. strouhaným chlebem/, nebo můžeme použít jíšku. Jako příloha se hodí chléb, brambory nebo knedlík / houskový i bramborový/. Doporučuji zapíjet červeným vínem. Dobrou chuť
Komentáře:
25.9.2016 19:11 vložil Milan Flora
Dobrý...1***
Dobrý...1***
25.9.2016 18:13 vložil Kamil Plíšek
1***
1***
25.9.2016 00:26 vložil Jaroslav Vlosovský
Jo Jirko,ty si pěkně mlsáš...:-))...1**
Jo Jirko,ty si pěkně mlsáš...:-))...1**
24.9.2016 20:17 vložil Josef Zrostlík
Perfekt popsaný!
Perfekt popsaný!
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.