16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Letošní...
Letošní...
vloženo: 29.10.2020 17:43
autor: JCH

úlovky (svět)

Finsko září 2012
Finsko září 2012
vloženo: 24.1.2013 10:32
autor: Marek Škráček

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Černá
Černá
vloženo: 11.11.2019 08:52
autor: Děda z lesa

zbraně

Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
vloženo: 23.6.2017 08:45
autor: Igor Filo

fotopast

**
**
vloženo: 30.1.2015 11:13
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

nové
nové
vloženo: 22.1.2015 19:08
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241964 fotek (2 dnes)
  • 8417 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9666 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759271 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359646 hlasování fotek (9 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39502 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 9 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

3

Už jen nechat oschnout a ztuhnout
vložil: Pavel Novák
vloženo: 14.11.2018 19:35
zobrazeno: 1788x
hodnocení: 11 hlasů



Komentáře:

14.11.2018 21:41 vložil jiri rajs
Jaký prášek se dává na takové prádlo a jak dlouho se to musí sušit,v sušičce to nejde dělat?
14.11.2018 20:26 vložil Pavel Novák
Dělám jako klasické špekáčky akorát že místo hovězího dám srnčí
14.11.2018 20:00 vložil jan šváb
Vypadá to lákavě, nevěděl jsem, že se to nechá udělat ze srnčího. Můžeš napsat prosím recept? Děkuji Honza

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.