Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Zlatý srnec z Maďarska
vloženo: 26.6.2025 08:02
autor: NH
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17344) (1 dnes)
- úlovky (svět) (2254)
- trofeje (4710)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43614) (5 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39785)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13582)
- zbraně (2611)
- lidé (4681)
- fotopast (15995) (2 dnes)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (465)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7144)
- ptactvo v přírodě (20670) (3 dnes)
- hmyz v přírodě (7202) (2 dnes)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15694) (3 dnes)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24637) (3 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Karpaťák - Slovensko
vloženo: 18.2.2013 06:57
autor: mirojevo
úlovky (svět)

Kamčatka 2018
vloženo: 13.11.2018 20:53
autor: Jiří Ondrejkovič
trofeje

Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann
zvěř v přírodě

Selátko
vloženo: 3.5.2016 08:54
autor: Děda z lesa
zbraně

Rytina schránky CZ 557,moje práce.
vloženo: 14.4.2020 20:21
autor: Stanislav Satoria
fotopast

...
vloženo: 6.5.2018 07:41
autor: Jaroslav Richter
myslivecké umění

jeleň
vloženo: 31.1.2015 14:47
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Sobotní oběd - kančí na houbách
Kančí na houbách,Může to být kýta, ale já používám tzv. ořez, tj. když opracovávám zvěřinu, tak mi vždy zůstane kousek, který je mi líto dát do guláše. Připravím si kořenovou zeleninu, mrkev, celer petržel, a na drobnou nakrájenou cibuli. Toto vždy přiměřeně k množství zvěřiny. Zvěřinu osolím, dám trochu koření pod zvěřinu, pár kuliček jalovce nového koření a pepře, a v misce řádně promichám se zeleninou. Dále přidám trochu solamylu a zaleji červeným vínem. Toto nechám odležet dva dny v lednici. Před úpravou opeču na drobou nakrájenou slaninu, přidám na drobno nakrájenou šunku, a na drobno nakrájené hříbky. Přidám ořezy včetně marinády, a dusím do měkka. Zahustím moukou a provařím. U nás upřednostňujeme vařený brambor, ale lze to dobře i s knedlíkem nebo rýži dle chuti. Dobrou chuť.

Komentáře:
4.11.2013 20:31 vložil ladislavkohousek
1****
1****
4.11.2013 18:48 vložil Václav Boxan
1**
1**
4.11.2013 18:23 vložil Milan Flora
1***
1***
4.11.2013 18:07 vložil Jaroslav Novotný
Tak tohle jOOOOO!!!!!!!!A jdu baštit!!!
Tak tohle jOOOOO!!!!!!!!A jdu baštit!!!
4.11.2013 18:01 vložil Blanka Klatovská
1***.Další 1*** za recept.
1***.Další 1*** za recept.
4.11.2013 17:39 vložil micinka
škoda že to čtu až ted,už mám kýtu taky naloženou ale jinak...tohle vypadá lákavě 1***
škoda že to čtu až ted,už mám kýtu taky naloženou ale jinak...tohle vypadá lákavě 1***
4.11.2013 15:59 vložil René Hlaváč
Tak to stojí za vyzkoušení.1***
Tak to stojí za vyzkoušení.1***
4.11.2013 11:00 vložil bohuslav šeda
To byla mňamka ,také to vyzkouším.
To byla mňamka ,také to vyzkouším.
4.11.2013 08:48 vložil Michael Brož
1***
1***
4.11.2013 08:32 vložil Lubomír Prokeš
Nádhera, určitě sis pochutnal!!!!!!! 1****
Nádhera, určitě sis pochutnal!!!!!!! 1****
4.11.2013 08:12 vložil Zbyněk Oliva
1***
1***
4.11.2013 07:10 vložil Jaroslav Vlosovský
Ten recept zní dobře,opíšu a příležitostně vyzkouším. Vypdá to skvěle a podle receptu určitě moc chutné. Tak další bodík do klubu provokatérů....1***
Ten recept zní dobře,opíšu a příležitostně vyzkouším. Vypdá to skvěle a podle receptu určitě moc chutné. Tak další bodík do klubu provokatérů....1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.