Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17438)
- úlovky (svět) (2321)
- trofeje (4709)
- historie (3862)
- zvěř v přírodě (43898)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40108)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13580) (1 dnes)
- zbraně (2631)
- lidé (4701)
- fotopast (16147) (1 dnes)
- myslivecké umění (4895)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7187)
- ptactvo v přírodě (20841)
- hmyz v přírodě (7556)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15781)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24758) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Velká paráda z Krušných hor
vloženo: 2.10.2018 21:15
autor: Radim Šťastný
úlovky (svět)

lov v PL
vloženo: 19.10.2014 17:12
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje

uloveno NP Šumava, honitba Kašperskohorské městské lesy
vloženo: 18.9.2012 10:42
autor: Ondřej Koubek
zvěř v přírodě

kuna
vloženo: 17.11.2012 23:29
autor: Dáša Vandasová
zbraně

Rytina zásobníkové botky, moje práce.
vloženo: 4.10.2019 20:27
autor: Stanislav Satoria
fotopast

Na újedi 3
vloženo: 26.10.2017 19:13
autor: Jiří Netík
myslivecké umění

Lovecký portrét
vloženo: 1.2.2012 10:08
autor: Carpin
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Naše kočka s koťaty
- milovaly teplé demižony s kvasícím višňákem
Komentáře:
21.1.2020 09:06 vložil Josef Balat
1***
1***
20.1.2020 20:26 vložil jiri rajs
Ještě,že tam nejsou kvasné zátky,to by se jim fetovalo.1****
Ještě,že tam nejsou kvasné zátky,to by se jim fetovalo.1****
20.1.2020 20:18 vložil Jiří Netík
Já jsem dělal višňák bez vody. Osladil jak červené. Rok nechal nevylisovaný, pak nalahvoval. To byla delikatesa.Když jsem poslední lahev po 10 letech otevřel, všichni jen mlaskali. 1****
Já jsem dělal višňák bez vody. Osladil jak červené. Rok nechal nevylisovaný, pak nalahvoval. To byla delikatesa.Když jsem poslední lahev po 10 letech otevřel, všichni jen mlaskali. 1****
20.1.2020 17:11 vložil Roman Macho
1*****
1*****
20.1.2020 16:41 vložil Viktor Jablonický
Já taky.Vzpomínám.
Já taky.Vzpomínám.
20.1.2020 16:06 vložil Vlasta Szo"keová
1****
1****
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










