16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen z letošní říje 2018.
Jelen z letošní říje 2018.
vloženo: 6.11.2018 14:09
autor: Stanislav Hnilica

úlovky (svět)

Srnec
Srnec
vloženo: 25.5.2012 06:18
autor: Josef Vršan

trofeje

stříbrný a raritní-detail srnce
stříbrný a raritní-detail srnce
vloženo: 1.4.2012 00:18
autor: Zdeněk Urban

zvěř v přírodě

Dva kusy na jedno zmáčknurí
Dva kusy na jedno zmáčknurí
vloženo: 8.1.2015 08:57
autor: Děda z lesa

zbraně

Část mé sbírky
Část mé sbírky
vloženo: 12.7.2014 15:54
autor: Karel Obrtál

fotopast

Nahoře je to nejlepší.
Nahoře je to nejlepší.
vloženo: 7.3.2012 04:48
autor: Josef Vršan

myslivecké umění

Jestřáb na sametu
Jestřáb na sametu
vloženo: 16.2.2017 14:42
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 241731 fotek (11 dnes)
  • 8403 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9663 inzerátů (5 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758956 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12981 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358122 hlasování fotek (39 dnes)
  • 57214 hlasování videí (1 dnes)
  • 39453 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 21 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

čo to je?

vložil: Štefan
vloženo: 25.1.2011 17:54
zobrazeno: 951x
hodnocení: 3 hlasů



Komentáře:

20.5.2011 02:17 vložil Vlasta Szokeová
Vynikající do všeho,ted'jsem dělala pastu,na chleba s máslem ,na špagety,do sekané,všude!
25.1.2011 20:24 vložil David Reif
Pro svoje aroma jsou listy dobré nakrájet třeba do sekané, k masu, do polévky a tak.
25.1.2011 18:54 vložil Štefan
Díky.
25.1.2011 18:06 vložil Jaroslav Mika
Medvědí česnek

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.