16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Dobrý jelen
Dobrý jelen
vloženo: 25.9.2017 16:03
autor: Václav Hlaváček

úlovky (svět)

Bezoár Ibex v Turecku
Bezoár Ibex v Turecku
vloženo: 15.1.2019 08:34
autor: Radek

trofeje

Starý pán
Starý pán
vloženo: 24.7.2015 13:22
autor: Alois Kneifel

zvěř v přírodě

***
***
vloženo: 4.1.2018 16:29
autor: Daniela Badayová

zbraně

Brno Effect - úprava pažby
Brno Effect - úprava pažby
vloženo: 1.5.2018 07:34
autor: jirka krbeček

fotopast

Opatrná
Opatrná
vloženo: 5.6.2016 15:04
autor: Kamil Špaček

myslivecké umění

Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce
Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce
vloženo: 24.12.2015 11:43
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241964 fotek (2 dnes)
  • 8418 videí (2 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9664 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759271 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359647 hlasování fotek (10 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39500 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 15 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Výroba slaniska

vložil: Ondřej Tomek
vloženo: 10.6.2011 19:50
zobrazeno: 4925x
hodnocení: 6 hlasů



Komentáře:

16.7.2011 13:07 vložil Jan Kitzberger
Funguje.. My jsme to letos dělali také, na kůlech, pro označení cest pro turisty.. Ještě jsme to naimpregnovali olejem..
16.6.2011 12:08 vložil H.J.
Tak to je chytré ( pokud to funguje :-) )
12.6.2011 19:21 vložil Ondřej Tomek
Je to jistý prastarý způsob impregnace. Vrstva opáleného uhlí ochrání dřevo na dlouhou dobu před napadením dřevokaznými houbami a plísní. Dřevěné uhlí má obrovskou absorpční a desinfekční schopnost proti bakteriím a drobným mikroorganismům. Takový kůl vydrží v zemi až 3x déle než kdyby nebyl opálen.
12.6.2011 18:19 vložil Skrofa
Mohu se zeptat, tím opálením se dřevo zakonzervuje proti vlhkosti? Nebo proč jse to dělal?
11.6.2011 20:47 vložil jiří janek
Stará dobrá receptůra.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.