16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Včerejší
Včerejší
vloženo: 21.7.2019 15:02
autor: Josef Kouba

úlovky (svět)

Jelen
Jelen
vloženo: 15.9.2015 12:34
autor: Radim Hlaváček

trofeje

životní srnec
životní srnec
vloženo: 22.5.2017 19:26
autor: Zuzana wimmerova

zvěř v přírodě

Kvartet
Kvartet
vloženo: 3.2.2014 21:17
autor: Svatopluk Šedivý

zbraně

Mistrovské dílo z Brna
Mistrovské dílo z Brna
vloženo: 5.3.2014 00:22
autor: Andrej Mrlian

fotopast

Meďo I
Meďo I
vloženo: 10.4.2015 21:42
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

*
*
vloženo: 15.7.2016 20:17
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241688 fotek (18 dnes)
  • 8406 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (6 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758993 komentářů fotek (17 dnes)
  • 12989 komentářů videí (3 dnes)
  • 3358494 hlasování fotek (102 dnes)
  • 57229 hlasování videí (4 dnes)
  • 39438 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 15 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Sojka II.

Nikdy jsem sojku neochutnal, tak jsem ji stáhnul a šup s ní do kastrolku.Byl jsem překvapen, jak je to malé tělíčko.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 22.10.2019 18:45
zobrazeno: 2065x
hodnocení: 21 hlasů



Komentáře:

25.10.2019 11:05 vložil Zdeněk Auerswald
Pánové, polévka ze sojek je výborná.
23.10.2019 23:48 vložil jiri rajs
Paní Jindřiško,i žabí stehýnka a raky jsme za mlada ochutnávali,ale vždy jsme zapomněli na sůůůůůl.
23.10.2019 21:34 vložil Roman Macho
Jsou křehcí, dají se jíst i s kostmi, cha cha. I když nevím jak ty dnešní ????
23.10.2019 21:08 vložil Jiří Netík
Dal jsem si hlas od toho jak se mně sbíhají sliny, napravím. Mám ve voliérách vrabce a teď i pokušení. Cha..cha...
23.10.2019 20:32 vložil Roman Macho
Já ho několikrát jedl jen na másle,se solí a s kmínem. Opravdu delikatesa. Vrabec byl naše první lovná zvěř. "Pánové a dámy prominou" !?! A na perníku, hmmm, zní to lákavě.
23.10.2019 19:52 vložil Jiří Netík
Romane, ve staré myslivecké kuchařce jsem našel recept "Vrabec na perníku"
22.10.2019 22:15 vložil František Mlčoch
K neuvěření.....
22.10.2019 22:11 vložil Karel Kolář
Jako kluk jsem chodíval za raního šírání hlídat třešně na naši alej. Dostal jsem za úkol střelit vzduchovkou nějakého špačka, aby se našim třešním vyhýbali. To byly moje lovecké začátky (i když ilegální,ale ono se to tehdy tak nebralo). Když jsem pak domů přinesl hrozen špačků, babička mi je upekla s nádivkou. Musel jsem si je ale sám oškubat a vykuchat. Šmakovalo mi to náramně!! Špačci mají maso kořeněné chuti a úžasně jemné.
22.10.2019 21:27 vložil Roman Macho
Kvíčaly a dokonce i vrabce na másle mně a kamarádovi pekla jeho dnes již bohužel zemřelá matka. Manželka hajného a úžasná kuchařka. Hodně vařila podle staré myslivecké kuchařky. Co se týče vrabce, lepší maso jsem asi nikdy nejedl.
22.10.2019 21:05 vložil Jindřiška Padalíková
Já jedla klobásky z ondatry, ale nevěděla jsem to. Lesní perla (pan Ševčík) je dělal a tvrdil, že je v nich jen srnčí a černá.
22.10.2019 20:59 vložil Jiří Netík
To jsem Inko vyzkoušel jako kluk
22.10.2019 20:36 vložil Jindřiška Padalíková
A co tak žaby, nezkusíš ?
22.10.2019 20:28 vložil Jiří Netík
Jirko musím ochutnat i tu kvíčalu, ta bude hodně malá.Slyšel jsem v rádiu recept na špačky po Boloňsku.
22.10.2019 20:12 vložil jiri rajs
Když jsem byl malý,tak táta střílel sojky a kvíčaly a máma z nich dělala polívku,jak to chutnalo si už nepamatuji.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.