16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Říje 2014
Říje 2014
vloženo: 22.4.2017 13:43
autor: Petr Selinger

úlovky (svět)

Sibírsky los - Rusko
Sibírsky los - Rusko
vloženo: 14.2.2017 14:36
autor: mirojevo

trofeje

Hotová trofej
Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann

zvěř v přírodě

***
***
vloženo: 14.2.2017 03:57
autor: Jaroslav Vlosovský

zbraně

R 8
R 8
vloženo: 3.5.2018 12:40
autor: Ondřej Trlifaj

fotopast

Žeby rys ?
Žeby rys ?
vloženo: 7.2.2013 06:24
autor: mirojevo

myslivecké umění

Autor neznámý II.
Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241729 fotek (0 dnes)
  • 8407 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759034 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12989 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358697 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57233 hlasování videí (0 dnes)
  • 39443 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Úklid v mrazaku

Nědělní pečená žebírka z divočáka.
vložil: Josef Vršan
vloženo: 19.5.2020 06:14
zobrazeno: 2017x
hodnocení: 30 hlasů



Komentáře:

23.5.2020 19:56 vložil Pavel Zeman
1***
20.5.2020 07:37 vložil Bohumír Petříček
Pepiku, vypadá to moc dobře a určitě to tak i chutnalo. Já bych si taky dal pečené žebírka z divočáka, ale v mrazáku nic nemám. Divočáci se mě nějak vyhýbají.
20.5.2020 04:30 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
19.5.2020 22:20 vložil Jiří Netík
Dobrou chuť!!!
19.5.2020 18:48 vložil Jiří Stránský
Vypadá to mooc jedle :-) 1****
19.5.2020 15:19 vložil Vlasta Szo"keová
1***
19.5.2020 09:11 vložil Lubomír Prokeš
1****
19.5.2020 09:02 vložil Miroslav Franěk
Ňamka!1***
19.5.2020 08:51 vložil marie stanikova
vypadá to krásně
19.5.2020 08:24 vložil Karel Daněk
1***
19.5.2020 07:33 vložil Kamil Plíšek
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.